ludwa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ojjjj, Rudego mi najbardziej szkoda. On najgorzej znosi kojec...:( Zapraszam na nasze bazarki http://www.dogomania.pl/threads/2053...8#post16624528 http://www.dogomania.pl/threads/2053...3#post16624023 Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 skonczylo sie allegro Rudego ludwa zero telefonow z ogloszen?? Quote
sambo_os1 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 jaka szkoda,mam nadzieję że Rudego ktoś w końcu dojrzy,taki fajny i biedny psiak :-( Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 piekny:):) wrzuce potem te nowe fotki i wystawie znowu allegro:) Quote
ludwa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziękuje serdecznie. Ten pies jak najszybciej powinien do domu trafić...Strasznie mi go szkoda w tm kojcu Quote
maczekxp Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 słodziak niesamowity, Rudziku trzymam kciuki, żeby Twój dobry dom był blisko... Quote
sambo_os1 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Piękne to Rudziątko ;-) i widzę że przytyło mu się nieco,klaty takiej dostał jak prawdziwy facet ;-) śliczne fotki ze ślicznym Rudziątkiem ;-) Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 nowe allegro - niestety niewyróznione http://allegro.pl/mlody-rudy-super-psiak-szuka-domu-i1546624841.html Quote
idusiek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dzięki wielkie, dzisiaj moze już nie dam rady, bo obskakuję fejsa i dogo, ale jutro porobię więcej ogłoszen. Quote
inga.mm Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 czy nie było żadnych wpływów z zadeklarowanych wpłat? Oczywiście, poza ta jedna zaksięgowaną. Quote
ludwa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dzisiaj nic nie było.Sprawdzam konto w miarę na bieżąco Quote
azalia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Piękny pies z Rudego,oby szybko znalazł dom,kojec nie dla niego. Quote
koosiek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='idusiek']dzięki wielkie, dzisiaj moze już nie dam rady, bo obskakuję fejsa i dogo, ale jutro porobię więcej ogłoszen. Ogłaszałam go tydzień temu, rozwinęłam trochę tekst z allegro: [FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana]Cześć, jestem Rudy. Kiedyś miałem domek... Był mój Pan i moja Pani, których bardzo, bardzo kochałem i z którymi chciałem spędzić każdą chwilę. Miałem też własne posłanko, miseczki i zabawki. Myślałem, że życie jest piękne... Nie pamiętam dnia, w którym to wszystko się skończyło. Kiedy Pan i Pani zniknęli, kiedy znalazłem się daleko od domu. Zgubiłem się? Chyba tak, przecież to niemożliwe, żeby Pan i Pani mnie wyrzucili! Przecież tak bardzo się starałem, byłem grzeczny i kochałem ich całym moim serduszkiem... A teraz zostałem sam. Sam na zimnych, pustych działkach pokrytych śniegiem... Rudy koczował na działkach przez kilka miesięcy. Aż pewnego dnia uśmiechnęło się do niego szczęście - ktoś usłyszał jego wołanie wśród głosów setek bezdomnych psów proszących o pomoc. Rudy trafił do psiego hotelu. [/FONT][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=2] [FONT=Verdana]Rudzielec jest młodziutki, ma ok. roku. Jest niesamowicie przyjaznym i spragnionym kontaktu z ludźmi psem. Dla niego najważniejsze na świecie jest być przy człowieku, wtulać się w niego i patrzeć w oczy z uwielbieniem. Nic więcej mu do szczęścia nie potrzeba! Uwielbia także inne psy, a psy lubią jego. Nie ma w nim cienia agresji. Jest zawsze wesoły, uśmiechnięty, pełen energii. Na pewno kiedyś miał dom - jest grzeczny, posłuszny, ładnie chodzi na smyczy, przybiega na zawołanie. Jest zdrowy, został zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2][FONT=Verdana]Rudy to wspaniały pies, który zasługuje na równie wspaniały dom - i właścicieli, którzy już nigdy go nie porzucą![/FONT][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=2] [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Verdana]tel.: 501 588 482 (Ewa)[/FONT][/FONT] Quote
koosiek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 A ja mam niusa :) Ktoś sugerował, że Smoku może być tatusiem Rudego - bingo :) A mamusią jest podobno czekoladka... Quote
ludwa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 o masz....cała rodzinka;) A czekoladka ma dom? Czyli Rudy sie tam urodził i nigdy nie miał domu? Quote
koosiek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Czekoladka to sunia, która koczuje na działkach i produkuje szczeniaki :( http://www.dogomania.pl/threads/204432-Kud%C5%82aty-Smok-z-Palucha-zagro%C5%BCony-babeszj%C4%85-nie-ma-miejsca-w-hotelu!?p=16575594&viewfull=1#post16575594 Quote
megi_winters Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ode mnie poszła wczoraj stała wpłata! dzisiaj powinna wejść już na konto. Quote
Recommended Posts