Irvette Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pluto ma ok. 11 miesięcy.Pies trochę wystraszony, łagodny mało ciągnie na smyczy. Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi ani innych psów .Umie komendę siad i bardzo ładnie skupia się na opiekunie.(pierwszy spacer...) W schronisku przebywa od 4 lutego 2011.Uczestniczy w programie szkoleniowym LIRA. Kontakt z opiekunem:508765166 Mozliwa pomoc w transporcie do nowego domu!!!! numer schroniskowy:137/11 boks nr 813 Szczepienia:tak Odrobaczanie:tak Kastracja:tak Quote
Meeaw Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Także zapisuję, uroczy :) zwłaszcza na przedostatnim zdjęciu Quote
maciaszek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jestem i ja :). Zaraz dodam Pluto na katowicki wątek. Quote
Irvette Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Czy ktoś wie ile Pluto ma lat??? ps. możemy prosić o banerek? Quote
Istar19 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 banerek..jasne jak nie zrobiony jeszcze to postaram się dziś zrobić :) Quote
Istar19 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 banerek taki na szybko, jakby co jutro mogę zrobić inny:) Quote
Irvette Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 dziękuję za odpowiedż:) Na drugim spacerku zaczął się zachowywać jak na szczeniaka przystało: cieszył się , bawił się szniurkiem, piłką. Ogonek powędrował do góry. Zaczepiał inne psy a potem uciekał.... i nie bał się już... dał się wyczesać nawet złowił 2 ryby ładnie ustawiał się do nogi warowanie musimy poćwiczyć jego sierść jest w bardzo dobrym jak na schroniskowe warunki stanie tylko znowu były problemy z wyciągnięciem z boksu (zwiał i trzeba było wchodzić do boksu) i wsadzeniem do boksu (zapierał się)- temu ostatniemu to się akurat nie dziwię ale chyba za krótko na świecie żyję bo nie słyszałam o psie ktróry nie chce WYJŚĆ na spacer Quote
maciaszek Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Irvette']złowił 2 ryby[/QUOTE] Złowił 2 ryby?? :) Quote
Irvette Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 wiem jak to dziwnie brzmi;) no to może od początku: wchodzi mi psiak na te oczko wodne co jest przy wejściu do schronu lód na moje oko ( i rozum - cieplo było od paru dni , mrozu od dawna) cieńki chodzi po coraz bardziej przezroczystym ale nic (tzn. nie załamał się pod nim ) chodzi tarza się po tym lodzie i zielskach co rosną przy stawie, parzę ryba w jego pysku - chyba już dawno martwa ,wyperswadowałam mu ten posiłek, za chwilę patrzę znowu ryba, większa i na pewno dawno martwa ( musiał ją zostawić ) czy zaspokoiłam ciekawość szacownego audytorium? chyba mu za tydzień zmienię opis w 1 poście bo nastąpiła zmiana jego zachowania o 180 stopni ,aż sama nie wierzę muszę się upewnić;) Quote
soboz4 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Czy te oczy mogą kłamać??? Chyba NIE... Pluto dziś znowu znalazł rybkę, Moniczko powinnaś zmieć tytuł na [SIZE="4"]"Pluto, idealny kompan dla wędkarza"! Quote
Recommended Posts