Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pluto ma ok. 11 miesięcy.Pies trochę wystraszony, łagodny mało ciągnie na smyczy. Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi ani innych psów .Umie komendę siad i bardzo ładnie skupia się na opiekunie.(pierwszy spacer...) W schronisku przebywa od 4 lutego 2011.Uczestniczy w programie szkoleniowym LIRA. Kontakt z opiekunem:508765166

Mozliwa pomoc w transporcie do nowego domu!!!!

numer schroniskowy:137/11
boks nr 813

Szczepienia:tak
Odrobaczanie:tak
Kastracja:tak

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję za odpowiedż:)

Na drugim spacerku zaczął się zachowywać jak na szczeniaka przystało: cieszył się , bawił się szniurkiem, piłką. Ogonek powędrował do góry.
Zaczepiał inne psy a potem uciekał....
i nie bał się już...
dał się wyczesać nawet
złowił 2 ryby
ładnie ustawiał się do nogi
warowanie musimy poćwiczyć
jego sierść jest w bardzo dobrym jak na schroniskowe warunki stanie

tylko znowu były problemy z wyciągnięciem z boksu (zwiał i trzeba było wchodzić do boksu) i wsadzeniem do boksu (zapierał się)- temu ostatniemu to się akurat nie dziwię ale chyba za krótko na świecie żyję bo nie słyszałam o psie ktróry nie chce WYJŚĆ na spacer

Posted

wiem jak to dziwnie brzmi;)
no to może od początku:
wchodzi mi psiak na te oczko wodne co jest przy wejściu do schronu
lód na moje oko ( i rozum - cieplo było od paru dni , mrozu od dawna) cieńki chodzi po coraz bardziej przezroczystym ale nic (tzn. nie załamał się pod nim ) chodzi tarza się po tym lodzie i zielskach co rosną przy stawie, parzę ryba w jego pysku - chyba już dawno martwa ,wyperswadowałam mu ten posiłek, za chwilę patrzę znowu ryba, większa i na pewno dawno martwa ( musiał ją zostawić )

czy zaspokoiłam ciekawość szacownego audytorium?

chyba mu za tydzień zmienię opis w 1 poście bo nastąpiła zmiana jego zachowania o 180 stopni ,aż sama nie wierzę muszę się upewnić;)

Posted

Czy te oczy mogą kłamać??? Chyba NIE...

Pluto dziś znowu znalazł rybkę, Moniczko powinnaś zmieć tytuł na [SIZE="4"]"Pluto, idealny kompan dla wędkarza"!