Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nic o tym nie wiem .... bardzo bym się jednak cieszyła gdyby tak było
w sobotę to nie ja go wzięłam na spacer.... wyszedł i cieszył się jak zwykle, popszedł na spacer do lasu, muszę do oduczyć skakania po mnie- chyba że to było jednorazowe zazdrościł szczeniakowi z którym wyszłam.... z nim nie moglam ,ledwo chodziłam a on ciągnie..... dzięęęęęęęęęki!( za nadzieję domku z ogrodem też!)
dziś się okazało że kontuzja jest poważniejsza niż myślałam.... proszę o wyprowadzanie go (jeśli jest) zwolnienie z wf mam do maja aż = do tego czasu mnie nie będzie
-------------------------------------------
no ja nie wierzę
spadałam z koni (dużych nie żadnych tam kucyków) i nic mi nie było raz spadłam nawet tak że sama nie mogłam wstać........ nawet siniaka nie miałam a teraz co? spadłam z JEDNEGO tak jednego schoda i wygląda na to że jest żle albo gorzej bo tak naprawdę to nie wiem co mi jest (nie umniem odczytać pisma)
no i proszę mi nie mówić że jęździectwo to sport ekstremalny...... wygłąda na to że schodzenie ze schodów jest jeszcze bardziej niebezpieczne (uważajcie na siebie- to boli!- leczenie też)
swoją drogą na ostrym dyżuże spędziłam 4 godziny
jak ktoś toi przeczytał to dziękuję , ulżyło mi jak się wygadałam (albo eeee wypisałam?)
sorki za offfa

Posted

czekam na wieści.............! nie trzymcie mnie w niepokoju tak długo.............. to ryzykowne w moin stanie:) ,bardzo ryzykowne*** ......... nie radziłabym, naprawdę!

*** gdzieś czytałam że w przypadku stresu (niby było o złamaniu ale myślę że dotyczy to w ogóle urazów) kontuzja goi się 70% dłużej

Posted

dziękuję za informację!!
no i za życzenia też!
i przepraszam za moją upierdliwość dzisiaj..........
teraz temat mogę zmienić :)
oby tylko dom był dobry!