Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

XXVI Krajowa Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC)
[SIZE=2] Inowrocław, 17.04.2011

PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA:

http://www.zkwp.inowroclaw.info.pl/ogl/rozne/obsada.2011

Zgłoszenia przyjmujemy do 31 marca!

OPŁATY:

- za pierwszego psa (z katalogiem ) – 70 zł
- za każdego następnego psa (bez katalogu) – 60 zł
- za szczenię (bez katalogu) – 35 zł
- psy ras polskich, interchampiony i psy z klasy weteran (bez katalogu) – bezpłatnie

Uwaga! Opłaty wnoszone w dniu wystawy 17 kwietnia 2011 r. wynoszą 100 zł za każdego psa !

Opłata za udział w konkursie Młody Prezenter – 10 zł

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=2011_wystawy_inowroclaw

ZAPRASZAMY !!!

• 3 weeks later...
Posted

Mam pytanie- czy ktoś z uczestniczących ma jeszcze ochote pozostać na BISach? Bo ja jakoś nie i choć mam tak blisko wogóle rezygnuję z tej wystawy (- Oczywiście jak co roku wszystkie NAJ weżmie hodowla Pomarszczony Czar.. Sami sobie ufundują nawet nagrody:)) Sami wybiorą sędziego itp:))))))
Czy w innych oddziałach jest podobnie czy tylko inowroclaw jest taki specyficzny?

Posted

Magda1313 napisał(a):
Mam pytanie- czy ktoś z uczestniczących ma jeszcze ochote pozostać na BISach? Bo ja jakoś nie i choć mam tak blisko wogóle rezygnuję z tej wystawy (- Oczywiście jak co roku wszystkie NAJ weżmie hodowla Pomarszczony Czar.. Sami sobie ufundują nawet nagrody:)) Sami wybiorą sędziego itp:))))))
Czy w innych oddziałach jest podobnie czy tylko inowroclaw jest taki specyficzny?

:shake:

A jakie wyniki coś Inowrocław milczy :razz: na stronie nie ma nic jakby wystawy w tym roku nie było :cool3: