FredziaFredzia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Boski jest, puchacz kłapouch. :) A jak Gandalf na niego reaguje? Bo na mojej siostry królika Erisowi włącza się jakiś trybik w tym małym móżdżku, zmienia się w pasterskiego jak królika puszczamy na ogród. :lol: Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Fajny sierściuch. :) Też miałam baranka...co Was skłoniło do kupna. ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/213596-taksowe-obro%C5%BCe-na-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99-do-15-wrzesnia już są! Szybko szybko bo schodzą jak świeże bułeczki! ;) Quote
gandalf Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Królika kupiliśmy ponieważ w zeszłym tygodniu odszedł do króliczego raju nasz weteran 8 letni króliczek Pusia mimo leczenia od kwietnia nie udało się go uratować :-( Jak to bywa szybko trzeba było kupić nowego kicaja Mam nadzieję że sprosta wysoko postawionej poprzeczce pozostawionej przez Pusię Na razie spisuje się super jest spokojnym i kontaktowym królikiem :loveu: A Szinuk zachowuje się jak by nawet nie zauważył nowego domownika najbardziej i tak lubi się bawić z szynszylem Edkiem bo ten jest najbardziej mobilny i daje się namówić na zabawę a nie tak jak reszta mojego zoo patrzy tylko gdzie by znależć coś do jedzenia Anita a na bazarek zajrzę ;) Quote
mychaaaaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Aga, ukradnę Ci Peperka :loveu: bo Ty masz wystarczająco duży zwierzyniec :) przepraszam, że mało się udzielam, ale śledzę na bieżąco :) sierściasty coraz ładniejszy :loveu: Quote
gandalf Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Anka dzięki :lol: Paulina a Tobie Michał wyznaczył ilość postów na dobę :evil_lol: No ale Pepera nie oddam zoo było by nie kompletne bez królasa :razz: Quote
mychaaaaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 gandalf napisał(a):Anka dzięki :lol: Paulina a Tobie Michał wyznaczył ilość postów na dobę :evil_lol: No ale Pepera nie oddam zoo było by nie kompletne bez królasa :razz: haha taaak mój Michalski to terrorysta :evil_lol: zabronił mi wchodzić na dogo ;) a tak na serio pochłania mnie całkowicie rękodzieło w postaci rozet :eviltong: Quote
gudis Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 TO CO SZINUKI LUBIĄ NAJBARDZIEJ - PIESZCZOTY Z MAJĄ :p Quote
FredziaFredzia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 http://img33.imageshack.us/img33/249/szinuk5.jpg Ale słodkie zdjęcie! Co u Was? Wesołych Świąt! Quote
Recommended Posts