Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba rodzinne po Liliance i Maybe, bo z tego co pamiętam miot A był rok wcześniej, też po nich.

Czyli tak naprawdę to znasz brata Erisa, o rok starszego, z tych samych rodziców! ;) Eris ma 7 lat. Też spokojny, do biegania za piłką czy ogólnie trzeba namawiać, choć jak już się nakręci to szaleństwo.

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzisz jaki świat mały :evil_lol:. Ali niestety ma dużą nadwagę waży obecnie 41 kilo:crazyeye: a twój Eris widzę że trzyma linię :lol:
A w Poznaniu jest jeszcze jeden pies z tego samego miotu na A Axel ale zupełnie inny charakter :angryy:

Posted

Witam po małej przerwie - przedstawiam kolejne fotosiki Szinuśka wraz z jednym z jego współlokatorów Edkiem :)

Ładnie się razem bawią prawda ??? :)

Posted

Niestety ale samoyeda można łatwo utuczyc faktycznie trzeba uwazac no i byc konsekwentnym :mad:
Widzę że często jesteście nad morzem super macie :cool3:
Anka dzięki za wstawienie fotek ;)
Edek to szynszyla adoptowana od ludzi którym niestety się znudził :angryy:
Ale faktycznie super dogaduje się z sierściatym no i nam daje wiele radości:loveu:

Posted

gandalf napisał(a):
Niestety ale samoyeda można łatwo utuczyc faktycznie trzeba uwazac no i byc konsekwentnym :mad:

W takim razie Hanisek to nie samoyed! :lol:
Zdjęcia z szynszylą uwielbiam :loveu: super oddają łagodną naturę samoyeda :)

Posted

gandalf napisał(a):
Paulina niejadek to jeden na milion tak że trafiłaś w totka :evil_lol:
Ale bułeczki lubi jak każdy samoyed:eviltong:

O! Bułeczki je chętnie!
Chyba zacznę grać w totolotka 8) do tej pory tylko w zdrapce zdrapałam 50zł :eviltong:

Posted

gandalf napisał(a):
Graj graj może a nuż jakiś milionik wpadnie:razz:
Widziałam stawkę na wystawę tłoku nie ma ;) fajnie kameralnie będzie :lol:

Ja jestem bardzo zadowolona :) Honey jedyny samiec w klasie hihi może uda się wniosek na mł.ch. przywieźć :evil_lol: strasznie się martwiłam, bo Honey'a zgłosiłam do Radomia jeszcze zanim futro zrzucił. A tak - luzik :) I tym razem ja z chłopcem na ring wychodzę :)

Posted

)I tym razem ja z chłopcem na ring wychodzę :)[/QUOTE]
Bardzo słuszna decyzja co z pańcią to z pańcią :eviltong:
Na pewno będziemy trzymac kciuki i łapy za Hanusia:multi:
A futerko na pewno już odrasta :cool3:

Posted

gandalf napisał(a):
A futerko na pewno już odrasta :cool3:

hihihi teraz pora na zsypanie się przez konkurencję ;) w końcu upały w pełni :evil_lol:
Agnieszko, wybieracie się może na klubówkę w Łodzi w tym roku? Tak sobie kombinuję w końcu się spotkać i poznać :)

Posted

Mojemu śierściatemu nadal zimno futro na wszelki wypadek trzyma jak by miały mrozy na nadejśc :eviltong:
A o Łodzi raczej nie myśleliśmy :shake:
Ale jak by co to w Poznaniu też jest wystawa nawet przenocowac mogli byście u nas:evil_lol::cool3:

Posted

A ja Paulina jestem ;)

Z tym Poznaniem nie jest w sumie taki zły pomysł.
Mam sporo forumowych znajomych w tych okolicach i nigdy nie ma możliwości spotkania się...
A skoro Ty nas zapraszasz, to my zapraszamy do Białegostoku na CACIB w sierpniu :multi: i również oferujemy nocleg :)

Posted

Paulina - a to nas zaskoczyłaś bo nie wiedziałyśmy :eviltong:
Dzięki bardzo za zaproszenie ale mojego męża na pewno nie namówię na taką eskapadę,
dał by się namówic jak byście mieszkali w Szwecji a wystawa psów była by wyprawą wędkarską :diabloti::angryy::evil_lol:
Zresztą już Ci pisałam o nastawieniu mojej rodziny na temat - wystawa:mad:

Posted

gandalf napisał(a):
Paulina - a to nas zaskoczyłaś bo nie wiedziałyśmy :eviltong:
Dzięki bardzo za zaproszenie ale mojego męża na pewno nie namówię na taką eskapadę,
dał by się namówic jak byście mieszkali w Szwecji a wystawa psów była by wyprawą wędkarską :diabloti::angryy::evil_lol:
Zresztą już Ci pisałam o nastawieniu mojej rodziny na temat - wystawa:mad:

Oooj, to wpadnijcie na ryby do Augustowa! 100km od nas, super miejsce na wakacje, a Gandalfa - Szinuka chętnie wystawimy :D
U nas akurat z Michałem kłócimy się kto na ring wyjdzie - tak bardzo oboje chcemy ;) a tak się podzielimy :):)

Posted

Nie kuś nie kuś bo jeszcze całą ekipą futrzaną się zwalimy a wiesz że trochę tego mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajnie że frajdę z tego macie to jeszcze jedna sztuka wystawowa by się przydała :razz:
A Szinuk na pewno chętnie by się z wami wystawił bo jest mu wszystko jedno z kim idzie bo i tak nie jest zbytnio wystawieniem zainteresowany :eviltong:
Dzisiaj byłam go szczepic i ważyłam go waży 27 kg

Posted

[quote name='gandalf']Nie kuś nie kuś bo jeszcze całą ekipą futrzaną się zwalimy a wiesz że trochę tego mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hihihi upchnie się w salonie ;)

Fajnie że frajdę z tego macie to jeszcze jedna sztuka wystawowa by się przydała :razz:

oooj tak po cichu powoli coś myślimy ;) ale to są dalsze plany ;)
Za to moi rodzice zastanawiają się nad kupieniem chihuahua długowłosej, więc może będzie kolejny osobnik do wystawiania - rodziców wystawy nie kręcą ;) trochę oddmienny od samka :)

A Szinuk na pewno chętnie by się z wami wystawił bo jest mu wszystko jedno z kim idzie bo i tak nie jest zbytnio wystawieniem zainteresowany :eviltong:
Dzisiaj byłam go szczepic i ważyłam go waży 27 kg

o! to kruszynek jest lżejszy od mojego "chudzielca" :eviltong: a ile ma w kłębie?

Posted

Inna rasa to przynajmniej konkurencji byście sobie nie robili :eviltong:
Na pewno jest niższy od Honeya 58 cm
Szinuk to taka żyła niezniszczalna nie ma u niego słowa zmęczony po mega spacerze w tempie prawie bieg przez dwie godziny przychodzi do domu i szuka zabawki żeby się z nim bawic o spaniu nie ma mowy był by idealnym kompanem dla twojej Lajli na pewno dal by radę:evil_lol::lol:

Posted

gandalf napisał(a):
Szinuk to taka żyła niezniszczalna nie ma u niego słowa zmęczony po mega spacerze w tempie prawie bieg przez dwie godziny przychodzi do domu i szuka zabawki żeby się z nim bawic o spaniu nie ma mowy był by idealnym kompanem dla twojej Lajli na pewno dal by radę:evil_lol::lol:

ooo! to Laila byłaby zachwycona :) do tej pory nie spotkaliśmy psa na jej kondychę ;) a Honey jest raczej spokojny :)

Posted

nasz pierwszy samek też wolał sobie wypoczywac ale ten to przechodzi samego siebie z tą werwą :crazyeye: ale przy tym jest bardzo usłuchanym psem :lol: