mychaaaaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 gandalf napisał(a):Paulina wiesz że nie działam tak sprawnie jak Ty rano spacer po południu fotki z niego :evil_lol: a szkoda :diabloti: hihihi Quote
Maalwi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 gandalf napisał(a):Hej dziewczyny witam po przerwie :lol: Niestety z tymi wczasowymi fotkami to nie taka prosta sprawa bo mimo że zostałam szczęśliwym posiadaczem nowego aparatu to oszczędzałam go :eviltong: :evil_lol: i fotki robili znajomi którzy z nami byli swoim aparatem wiec teraz muszę od nich je ściągnąć :evil_lol: Ale jak tylko będą to na pewno wstawimy na dogo :cool3: Paulina wiesz że nie działam tak sprawnie jak Ty rano spacer po południu fotki z niego :evil_lol: Darii iia witamy w galerii co do pytania o wystawy to mamy plany na Zieloną Górę Oho oho! To do zobaczenia w Zielonej górze, my też będziemy ;) Jak przez przypadek znajdziesz się koło grzywkowego ringu to zapraszamy hihi :) Quote
gandalf Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Maalwi no to mamy szanse się spotkać :lol: Będę wypatrywać grzywków tylko ja jestem raczej nie spacerująca po wystawie bo mój śierściaty jest obrażony że go tam przywieżliśmy i nie integruje się z innymi psami a jak sama chce się oddalić to baaaardzo głośno protestuje tak że wolę oszczędzić innych wystawców przed bólem głowy :evil_lol: Ale może Ty trafisz na ring samków :cool3: Quote
gandalf Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 A tak przy okazji fotki z wakacji przesłałam do mojego głównego informatyka tak że teraz wszystko zależy od Anki :razz::evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 gandalf napisał(a):tylko ja jestem raczej nie spacerująca po wystawie bo mój śierściaty jest obrażony że go tam przywieżliśmy i nie integruje się z innymi psami a jak sama chce się oddalić to baaaardzo głośno protestuje tak że wolę oszczędzić innych wystawców przed bólem głowy :evil_lol: Eris jest obrażony śmiertelnie jak już go wpakuję do samochodu i jak jedzie, a na wystawie szał pał. :lol: Ale potem baaaardzo szybko do samochodu wraca i chętnie jedzie z powrotem. :roll: Anka dawaj fotki! Quote
mychaaaaa Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 http://img30.imageshack.us/img30/329/w13a.jpg jaaaaki futrzasty bez-futrzasty! :evil_lol: ale pewnie mu lżej w te upały :) i widzę, że Twój chłopak coraz bardziej męski wyraz pyska ma :loveu: http://img855.imageshack.us/img855/8731/w16r.jpg jak ładnie się prezentujecie razem :cool3: chyba się zmotywuję i też cyknę podobną fotkę w Sopocie :eviltong: swoją drogą coś pusta na plaża ;) Quote
gandalf Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 O Anka fotki wrzuciłaś dzięki :lol: Anita właśnie o taki efekt chodziło że niby to pocztówki z wakacji :cool3: Paulina mówisz że nie futrzasty a ja taka przekonana jestem o jego śierściatowości a Ty mi tak :angryy: no ale widocznie tak jest w końcu to ty ekspert jesteś :evil_lol: A plaże trzeba umieć szukać podeślę parę fotek jak może być latem na plaży :crazyeye: A w Sopocie to chyba sobie takie zrobisz jak o 4 rano tam pójdziesz bo póżniej to między parawanami możesz się nie zmieścić :eviltong: Quote
mychaaaaa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ej ej ej, bo on jak na Szinuka to ma mało futra :eviltong: jego mierzę inną miarą :evil_lol: patrz, jakie futro miał w czerwcu :eviltong: aż mu się kryza filcowała od gęstości futra ;) z sopocką plażą coś wymyślę :eviltong: najwyżej w nocy pojedziemy ;) Quote
darii_iia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='gandalf']Maalwi no to mamy szanse się spotkać :lol: Będę wypatrywać grzywków tylko ja jestem raczej nie spacerująca po wystawie bo mój śierściaty jest obrażony że go tam przywieżliśmy i nie integruje się z innymi psami a jak sama chce się oddalić to baaaardzo głośno protestuje tak że wolę oszczędzić innych wystawców przed bólem głowy :evil_lol: Ale może Ty trafisz na ring samków :cool3:[/QUOTE] Ja też będę i z Malwiną się na 100% przejdziemy do Waszego ringu. :) *** Cuudownee fotki białaska. ! :loveu: Nie moge się doczekać, aż go zobaczę na żywo. :) Quote
gandalf Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 O to widzę że towarzystwo grzywkowe mi się szykuje zapraszam zapraszam :lol: Byle tylko pogoda nas oszczędziła bo jak taki okropny lipiec i sierpień to aż strach myśleć co nam przyniesie wrzesień :shake: Quote
mychaaaaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='gandalf']O to widzę że towarzystwo grzywkowe mi się szykuje zapraszam zapraszam :lol: Byle tylko pogoda nas oszczędziła bo jak taki okropny lipiec i sierpień to aż strach myśleć co nam przyniesie wrzesień :shake:[/QUOTE] Latem mamy jesień, więc jesienią będzie zima... a zimą wiosna ;) Quote
gudis Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 kilka fotek naszego białasa :) jeśli się jakieś powtórzyły to sorka :) tu żeby nie było wątpliwości - od tego jest Pan w domku ;) Quote
gandalf Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Anka dzięki za foty :lol: Masz szczęście że Darek tego nie czyta bo kawki na ogródku to tak łatwo byśmy się nie napiły :evil_lol: Quote
gudis Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 gandalf napisał(a):Anka dzięki za foty :lol: Masz szczęście że Darek tego nie czyta bo kawki na ogródku to tak łatwo byśmy się nie napiły :evil_lol: Aguś Pan jest od przytulania :) nawet na schodach :evil_lol: Quote
gudis Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 co by nie było za nudno mi i wam Agnieszka dosłała zdjęcia, na których Sierściuch jest przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
FredziaFredzia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Patrząc na zdjęcia z trampoliny przypomniał mi się filmik :cool3:: [video=youtube;c8xJtH6UcQY]http://www.youtube.com/watch?v=c8xJtH6UcQY[/video] Quote
gandalf Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Anita filmik super liski boskie :evil_lol: Śierściaty jeszcze nie wie jak to zrobić żeby sobie samemu poskakać więc stoi na trampolinie i szczeka żeby ktoś przyszedł poskakać też działa ;) Darii iia i właśnie to robi na tej fotce on jest przekonany że trampolina to jego zabawka :diabloti: Anka ale szybka jesteś dzięki :lol: Quote
gudis Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 hej hej wszystkim to nie Wielkanoc się zbliża natomiast mam zaszczyt przedstawić nowego brata Szinuka - Pepera :) Quote
gandalf Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Mówisz Anka że pod brata można go podciągnąć :evil_lol: No może takiego przyrodniego :diabloti: Dzięki za foty :lol: Quote
gudis Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 gandalf napisał(a):Mówisz Anka że pod brata można go podciągnąć :evil_lol: No może takiego przyrodniego :diabloti: no a nie??? po 1. mieszka w tym samym domu po 2. też jest sierściaty :P :p Quote
Recommended Posts