Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gandalf napisał(a):
Hej dziewczyny witam po przerwie :lol:
Niestety z tymi wczasowymi fotkami to nie taka prosta sprawa bo mimo że zostałam szczęśliwym posiadaczem nowego aparatu to oszczędzałam go :eviltong: :evil_lol: i fotki robili znajomi którzy z nami byli swoim aparatem wiec teraz muszę od nich je ściągnąć :evil_lol:
Ale jak tylko będą to na pewno wstawimy na dogo :cool3: Paulina wiesz że nie działam tak sprawnie jak Ty rano spacer po południu fotki z niego :evil_lol:
Darii iia witamy w galerii co do pytania o wystawy to mamy plany na Zieloną Górę

Oho oho!
To do zobaczenia w Zielonej górze, my też będziemy ;)
Jak przez przypadek znajdziesz się koło grzywkowego ringu to zapraszamy hihi :)

Posted

Maalwi no to mamy szanse się spotkać :lol:
Będę wypatrywać grzywków tylko ja jestem raczej nie spacerująca po wystawie bo mój śierściaty jest obrażony że go tam przywieżliśmy i nie integruje się z innymi psami a jak sama chce się oddalić to baaaardzo głośno protestuje tak że wolę oszczędzić innych wystawców przed bólem głowy :evil_lol:
Ale może Ty trafisz na ring samków :cool3:

Posted

gandalf napisał(a):
tylko ja jestem raczej nie spacerująca po wystawie bo mój śierściaty jest obrażony że go tam przywieżliśmy i nie integruje się z innymi psami a jak sama chce się oddalić to baaaardzo głośno protestuje tak że wolę oszczędzić innych wystawców przed bólem głowy :evil_lol:

Eris jest obrażony śmiertelnie jak już go wpakuję do samochodu i jak jedzie, a na wystawie szał pał. :lol: Ale potem baaaardzo szybko do samochodu wraca i chętnie jedzie z powrotem. :roll:

Anka dawaj fotki!

Posted

O Anka fotki wrzuciłaś dzięki :lol:
Anita właśnie o taki efekt chodziło że niby to pocztówki z wakacji :cool3:
Paulina mówisz że nie futrzasty a ja taka przekonana jestem o jego śierściatowości a Ty mi tak :angryy:
no ale widocznie tak jest w końcu to ty ekspert jesteś :evil_lol:
A plaże trzeba umieć szukać podeślę parę fotek jak może być latem na plaży :crazyeye:
A w Sopocie to chyba sobie takie zrobisz jak o 4 rano tam pójdziesz bo póżniej to między parawanami możesz się nie zmieścić :eviltong:

Posted

Ej ej ej, bo on jak na Szinuka to ma mało futra :eviltong: jego mierzę inną miarą :evil_lol: patrz, jakie futro miał w czerwcu :eviltong: aż mu się kryza filcowała od gęstości futra ;)
z sopocką plażą coś wymyślę :eviltong: najwyżej w nocy pojedziemy ;)

Posted

[quote name='gandalf']Maalwi no to mamy szanse się spotkać :lol:
Będę wypatrywać grzywków tylko ja jestem raczej nie spacerująca po wystawie bo mój śierściaty jest obrażony że go tam przywieżliśmy i nie integruje się z innymi psami a jak sama chce się oddalić to baaaardzo głośno protestuje tak że wolę oszczędzić innych wystawców przed bólem głowy :evil_lol:
Ale może Ty trafisz na ring samków :cool3:[/QUOTE]

Ja też będę i z Malwiną się na 100% przejdziemy do Waszego ringu. :)

Cuudownee fotki białaska. ! :loveu:
Nie moge się doczekać, aż go zobaczę na żywo. :)

Posted

O to widzę że towarzystwo grzywkowe mi się szykuje zapraszam zapraszam :lol:
Byle tylko pogoda nas oszczędziła bo jak taki okropny lipiec i sierpień to aż strach myśleć co nam przyniesie wrzesień :shake:

Posted

[quote name='gandalf']O to widzę że towarzystwo grzywkowe mi się szykuje zapraszam zapraszam :lol:
Byle tylko pogoda nas oszczędziła bo jak taki okropny lipiec i sierpień to aż strach myśleć co nam przyniesie wrzesień :shake:[/QUOTE]

Latem mamy jesień, więc jesienią będzie zima... a zimą wiosna ;)

• 2 weeks later...
Posted

gandalf napisał(a):
Anka dzięki za foty :lol:
Masz szczęście że Darek tego nie czyta bo kawki na ogródku to tak łatwo byśmy się nie napiły :evil_lol:

Aguś Pan jest od przytulania :) nawet na schodach :evil_lol:

Posted

co by nie było za nudno mi i wam Agnieszka dosłała zdjęcia, na których Sierściuch jest przesłodki

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Anita filmik super liski boskie :evil_lol:
Śierściaty jeszcze nie wie jak to zrobić żeby sobie samemu poskakać więc stoi na trampolinie i szczeka żeby ktoś przyszedł poskakać też działa ;)
Darii iia i właśnie to robi na tej fotce on jest przekonany że trampolina to jego zabawka :diabloti:
Anka ale szybka jesteś dzięki :lol:

Posted

gandalf napisał(a):
Mówisz Anka że pod brata można go podciągnąć :evil_lol:
No może takiego przyrodniego :diabloti:

no a nie???
po 1. mieszka w tym samym domu
po 2. też jest sierściaty :P

:p