gandalf Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Wy to macie zdrowie :diabloti: A jak to godzisz z pracą bo wydawało mi się że pracujesz w weekendy :eviltong: Paulina a stawka na przyszłą wystawę już jest ? Quote
mychaaaaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 gandalf napisał(a):Wy to macie zdrowie :diabloti: A jak to godzisz z pracą bo wydawało mi się że pracujesz w weekendy :eviltong: Paulina a stawka na przyszłą wystawę już jest ? Ja jeżdżę raz w miesiącu na wystawę, a tak jeździ Michał, bo on weekendy ma wolne ;) Stawki jeszcze na te dwie wystawy litewskie nie ma, jest chyba bardzo małe zainteresowanie, bo wystawy w ten weekend a przedłużyli zgłoszenia aż do środy :eviltong: Quote
gandalf Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ha to ja już wszystko wiem sprytna jesteś teraz to przynajmniej wiesz co robi jak jesteś w pracy to też rozumiem ten natłok zgłoszeń:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: O głupotach przynajmniej ze stresu nie myśli :diabloti: Dobrzy są to kiedy chcą podac jakieś informacje jak do środy przyjmowac będą :crazyeye: są lepsi jak odział Leszno też taki luz mieli i to organizując wystawę międzynarodową :angryy: Quote
mychaaaaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 gandalf napisał(a):Ha to ja już wszystko wiem sprytna jesteś teraz to przynajmniej wiesz co robi jak jesteś w pracy to też rozumiem ten natłok zgłoszeń:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: O głupotach przynajmniej ze stresu nie myśli :diabloti: Trzeba sobie radzić w życiu :evil_lol: gorzej, że na Litwę jedzie z moimi dwiema koleżankami :diabloti: i to z noclegiem! :evil_lol: Quote
gandalf Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A to to już nie jest najszczęśliwszy pomysł :crazyeye: Samotny facet i to jeszcze z takim psem :evil_lol: No odważna jesteś :eviltong: A Lajla gdzie będzie ? Quote
mychaaaaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 gandalf napisał(a):A to to już nie jest najszczęśliwszy pomysł :crazyeye: Samotny facet i to jeszcze z takim psem :evil_lol: No odważna jesteś :eviltong: A Lajla gdzie będzie ? Hahahah ja z natury odważna jestem, tylko z psem na ring boję się wyjść :eviltong: aaa tam, jakby mu coś złego po głowie chodziło to wykorzystałby to przez trzy lata moich nieobecności w weekendy :diabloti::evil_lol: hihihihi A Laila będzie u moich rodziców na wczasach ;) Quote
gandalf Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Paulina ale to już jest kuszenie losu:eviltong: Quote
mychaaaaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 gandalf napisał(a):Paulina ale to już jest kuszenie losu:eviltong: aaaa tam :diabloti: ma duży kredyt zaufania i niech mi chociaż wniosek następny przywiezie hahahah :evil_lol: Quote
gandalf Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 W sumie masz rację jak wniosek będzie to resztę się wybaczy w końcu nie można byc samolubnym :calus: Ha Ha A jak się czuje Lajla ? Quote
mychaaaaa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Laila już zdrowa :) wczoraj na spacerze zaatakowała psa w typie husky - czyli wszystko już w normie :eviltong: Aga, ja tak sobie pomyślałam, że Wy banerku nie macie :eviltong: mogę Wam zrobić :eviltong: Quote
gandalf Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 O widzisz jak to dobrze spotkac w życiu dobre duszyczki jedna fotki na dogo powrzuca druga banerek zrobi :multi: Bardzo było by miło jak byś zrobiła bo wiesz jak ja ze sprawami komputerowymi :oops: Cieszę się że z Lajluchem wszystko już dobrze :loveu: Quote
mychaaaaa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zrobiłam banerek, później mogę zrobić coś weselszego ;) Teraz tylko musisz go wrzucić ;) Instrukcja (bo nie każdy umie :eviltong:): 1. w prawym górnym rogu strony klikasz w "Ustawienia" 2. po lewej stronie masz różne rubryki, odnajdujesz "Moje ustawienia" i klikasz w "Edytuj sygnaturę" 3. w okienko wrzucasz kod [ URL="http://www.dogomania.pl/threads/203802-GANDALF-HONEY-vel-Szinuk"][ IMG]http://ajent89.wrzuta.pl/sr/f/8pnZ2omh94i - tylko usuń spację przed pierwszym URL i pierwszym IMG 4. zapisujesz zmiany 5. i już masz banerek :eviltong: Quote
gandalf Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ale ty szybka jesteś:-o Świetny jest:multi: Sama mimo wszystko nie zaryzykuje wrzucania go bo na bank mimo Twojej dokładnej instrukcji i tak pochrzanię :diabloti: Zaraz nadam temat mojemu informatykowi (czytaj - Anka ):evil_lol: A co masz na myśli coś weselszego:eviltong: Quote
mychaaaaa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 gandalf napisał(a):A co masz na myśli coś weselszego:eviltong: W innej tonacji kolorystycznej ;) Tylko nie wiem jakie kolory lubisz :eviltong: Quote
gandalf Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jak to jaki to chyba oczywiste że BIAŁY :eviltong: Żart - lubię wszystkie może coś w letnich kolorach:evil_lol: przy chwili czasu :razz: Quote
mychaaaaa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='gandalf']Jak to jaki to chyba oczywiste że BIAŁY :eviltong: Żart - lubię wszystkie może coś w letnich kolorach:evil_lol: przy chwili czasu :razz: Mówisz i masz 8) do wyboru banerki w wersji letniej ;) Jakieś jeszcze wymagania? :eviltong: Quote
gandalf Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Udało się nie bez przygód gdyby nie Anka to nie napisała bym nic więcej bo po drodze zgubiłam hasło i straciłam łącznośc z dogo :eviltong::angryy: Paulina chciałyśmy wstawic ten banerek żółte tło z kwiatkami ale potrzebne są nam dane z instrukcji punkt 3 :evil_lol: Jeszcze raz dzięki za poświęcenie czasu na zrobienie banerku :loveu: Quote
mychaaaaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Ładny ten bannerek! :) a dziękuję ;) pół dogo z moimi banerkami się nosi :evil_lol: Aga, dane do żółtego banerku: [ URL="http://www.dogomania.pl/threads/203802-GANDALF-HONEY-vel-Szinuk"][ IMG]http://img804.imageshack.us/img804/4571/summerb.jpg oczywiście spacje do usunięcia Quote
Maalwi Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Banerek świetny, Szinuk tak samo taki biały puszek ;) Quote
gandalf Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Maalwi gdyby nie Paulina to o banerku mogła bym tylko pomażyc zdolna bestia jest :evil_lol: miło że odwiedziłaś galerię :lol: Fredzia dzięki :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Agnieszka, trzymaj kciuki jutro! :) (I znów obiadu nie będzie... Wkrótce rodzina odetnie Ci internet żebyś tylko o wystawach nie wiedziała :diabloti:) Quote
gandalf Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Anita trzymam trzymam :multi: Obiad przygotowany wczoraj więc nie będą narzekac :evil_lol: Jak to piszę to ty pewnie po ringu już biegasz :painting: Daj znac jak było :lol: Quote
gudis Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Aga szybko podeślij jakies foty bo za dlugo tu cicho :) Quote
Recommended Posts