FredziaFredzia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 mychaaaaa napisał(a):oooj tak po cichu powoli coś myślimy ;) ale to są dalsze plany ;) A nad drugim samkiem, czy inna rasa? :) Quote
mychaaaaa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 FredziaFredzia napisał(a):A nad drugim samkiem, czy inna rasa? :) Marzy nam się drugi samek, jakiś super rokujący wystawowo, ale niestety nie mamy warunków na drugiego dużego psa. Najprawdopodobniej gołodupiec lub powder puff... Michał wspomina coś o pomeranianie (tak to się odmienia?) ale mi się nie podobają :eviltong: ale to plany na znacznie dalszą przyszłość - nie na najbliższe 2 lata, więc samka nie wykluczamy hihi :) Quote
gandalf Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 To szerokie plany macie :crazyeye:ja chyba jednak wolę składac Arkę Noego i z każdego gatunku miec po jednej sztuce:eviltong: A Paulina wiesz że nasza świnka Franek okazała się Franią :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 gandalf napisał(a):To szerokie plany macie :crazyeye:ja chyba jednak wolę składac Arkę Noego i z każdego gatunku miec po jednej sztuce:eviltong: A Paulina wiesz że nasza świnka Franek okazała się Franią :evil_lol: Bo ja wiem czy szerokie? 3 psy to taka liczba w sam raz :evil_lol: więcej nie planujemy! :D a i trzecia sztuka dołączy najwcześniej jak obecne małolaty dorosną i spoważnieją hihihi ;) Ooo! Gratuluję Frani uznania za chłopca :diabloti: ale i u mnie płeć wiecznie była problemem. Lucjan okazał się Lusią, Malwinka Malwinem ;) jedynie Franek był Frankiem, a Gabrysia Gabrysią ;) Quote
gandalf Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Trzy ja myślę że 4 to odpowiednia liczba koleżanka dla Haniego i kolega dla Laili żeby było sprawiedliwie :evil_lol: Z tą płcią to nawet u ludzi nie do końca człowiek jest pewien czy to facet czy babka a co dopiero u zwierzaka się poznac:cool3: Quote
mychaaaaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 gandalf napisał(a):Trzy ja myślę że 4 to odpowiednia liczba koleżanka dla Haniego i kolega dla Laili żeby było sprawiedliwie :evil_lol: Nie kuś! Oj, nie kuś! :evil_lol: Laila ma chłopaka - Ulego hihihi (dzieci z tego związku na szczęście nie będzie ;)) gorzej, że Honey panny nie ma ;) do tej pory zakochał się jedynie w samcu labradora na spacerze i coś tam próbował ale labek chętny nie był :diabloti: A u ludzi faktycznie... sama mam czasem problem z określeniem na pierwszy rzut oka... a czasem im bardziej się przyjrzę tym jeszcze większe mam wątpliwości :evil_lol: Quote
gandalf Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Nie ma to jak powylegiwac się na ogródku:lol::lol: Anka dzięki za foty :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 gandalf napisał(a):Nie ma to jak powylegiwac się na ogródku:lol::lol: Anka dzięki za foty :evil_lol: Hihihi faajnie, foty wrzucone a właścicielka nic nie wrzuca :evil_lol: Ale chłopak ma piękne futro :loveu: niech Haniskowi trochę pożyczy ;) W jakim programie robicie takie fajne obramowanie zdjęć? Quote
gandalf Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ha Ha bo właścicielka jest nie kumata i nie wie jak to zrobic :eviltong: I ma kumatą koleżane która umie i wrzuca :multi: Procedura jest prosta najpierw foty idą do Anki a potem na dog :evil_lol: A jaki program to Anka pewnie odpowie Hanuś jeszcze trochę i też tak obrośnie:cool3: Quote
gudis Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Właścicielka jest kumata tylko potrzebuje czasu ;) co do programów to te powyżej zrobione są w FastStone Image Viewer - prościutki programik wogóle do obróbki fotek. A za chwilę pokażę co jeszcze można wyszukać w sieci :) Quote
gandalf Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Dzięki koleżanko za dobre słowo :evil_lol: a to dzisiejszy spacerek w naszym lasku:cool3: Quote
gudis Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 a tu co prawda nie trafione z porą roku ale co można pokombinować :) Quote
mychaaaaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A te różne grafiki z internetu widziałam :) Super fotki, program przetestuję. Uwielbiam Szinuka :loveu: mam nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo ;) Quote
gandalf Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Anka widzę że troszkę się pobawiłaś super są te grafiki :lol: Paulina na pewno się zobaczymy i będziemy mogły wymiziac swoje psy ja najbardziej chciała bym zobaczyc jak głaska się łysego psa bo nigdy nie miałam okazji no i Hanusia mizianko by nie minęło :loveu: A co do futra Szinuka mam problem z kryzą włosy są tak długie że od leżenia szybko się filcują tak jak samego psa wystarczy wyczesac raz w tygodniu tak kryzę muszę czesac praktycznie codziennie:angryy: . A włosy nadal rosną za chwilę będę miała owczarka coli:eviltong: Quote
mychaaaaa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='gandalf']Paulina na pewno się zobaczymy i będziemy mogły wymiziac swoje psy ja najbardziej chciała bym zobaczyc jak głaska się łysego psa bo nigdy nie miałam okazji no i Hanusia mizianko by nie minęło :loveu: Łysego psa głaska się bardzo przyjemnie! Mimo, iż niektórzy brzydzą się dotknąć :evil_lol: w dotyku zadbana skóra nagusa przypomina skórę niemowlęcia - jest taka mięciutka i ciepła :loveu: A co do futra Szinuka mam problem z kryzą włosy są tak długie że od leżenia szybko się filcują tak jak samego psa wystarczy wyczesac raz w tygodniu tak kryzę muszę czesac praktycznie codziennie:angryy: . A włosy nadal rosną za chwilę będę miała owczarka coli:eviltong: Lepszy owczarek collie niż wyrośnięty chiński grzywacz :grin: bo Honey to chyba postanowił do siostry się upodobnić :diabloti: Quote
gandalf Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No to faktycznie może byc przeżycie głaskanie takiego psa :cool3: Honey jak Honey ale żebyś jeszcze Ty nie zaczęła się upodabniac bo podobno właściciel robi się podobny do psa:eviltong: albo odwrotnie:evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 gandalf napisał(a):No to faktycznie może byc przeżycie głaskanie takiego psa :cool3: Honey jak Honey ale żebyś jeszcze Ty nie zaczęła się upodabniac bo podobno właściciel robi się podobny do psa:eviltong: albo odwrotnie:evil_lol: ja już jestem wystarczająco łysa :evil_lol: Quote
gandalf Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No to coś w tym powiedzeniu jest bo ja za to każdego fryzjera załamuję swoją ilością włosów - podobno tyle ich jest :evil_lol: Dzisiaj Iwona właśnie pytała po kim Szinuk ma to futro to już wiadomo :eviltong: Quote
gudis Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 gandalf napisał(a):No to coś w tym powiedzeniu jest bo ja za to każdego fryzjera załamuję swoją ilością włosów - podobno tyle ich jest :evil_lol: Dzisiaj Iwona właśnie pytała po kim Szinuk ma to futro to już wiadomo :eviltong: właśnie chciałam to potwierdzić, że z Tobą do fryzjera się nie chodzi - pół dnia z głowy - a na to wygląda, że Szinuś ma podobnie :P Quote
gandalf Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 No niestety masz rację pół dnia totalnie zmarnowane no ale co zrobic:eviltong: i żeby mąż chociaż zauważył:angryy: Quote
gudis Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Najnowsze fotki będą po weekendzie - obiecuję - Szinuś będzie na nich piękniutki, czyściutki po jutrzejsze wystawie . 3mam kciuki za młodego :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 http://img831.imageshack.us/img831/6307/trio9.jpg To nie ja chcę go zjeść - on(ona?) mnie! ;) Quote
Recommended Posts