gudis Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Mam zaszczyt przedstawić Państwu mojego ulubieńca. Szinuś to piesek mojej koleżanki i nie mogłam się oprzeć wrzuceniu kilku fotek tego uroczego Pana :) - oczywiście za zgodą właścicielki :) Miłego oglądania życzę Quote
mychaaaaa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Śliczny braciszek mojego Haniska! :loveu: Przy okazji gratuluję Gandalfowi ostatniego zwycięstwa młodzieży w Drzonkowie :) piękny! :) Quote
Dorothee Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ale piękny Szinuś, i imię ma fajne :) Wysyłam mizianki dla szinusia :) Quote
mychaaaaa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Lottie napisał(a):Znamy tego szczekacza, oj znamy ;) Szczekacz? ;) A ja myślałam, że samoyedy są cichutkie jak mój Honey :D jego chociażby zmusić - głosu nie wyda, za to jak zostaje bez Laili sam w domu czasem próbuje dawać koncerty ;) Quote
gudis Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Ahhh zaraz szczekacz :) Szinuś ma po prostu dużo do powiedzenia :) Quote
gudis Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Kilka nowych fotek Szinuśka pt. harce w ogrodzie - świeżo ściągnięte z aparatu :) Quote
mychaaaaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Boski Szinuś :loveu: on ma bardzo szczenięcy wyraz pyska ;) taki kobiecy trochę mi się wydaje hihihi :D Quote
gandalf Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Czas zawitac w galerii mojego sierściucha :multi:. Anka dzięki za poświęcenie czasu i zrobienie tej galerii :lol: Paulina masz racje że on jeszcze taki szczenięcy wyraz pyska ma cały czas ma minę niewiniątka tak na wszelki wypadek :diabloti: A kobiecy może przez te rzęsy które są naprawdę długie i krótką kufę która dopiero się rozrasta :cool3: ale zapewniam że wszystko ma na miejscu :eviltong: Pozdrawiam wszystkich oglądających galerie:lol: Quote
mychaaaaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='gandalf']Czas zawitac w galerii mojego sierściucha No, ja myślę sobie, że kogoś tu brakuje ;) Paulina masz racje że on jeszcze taki szczenięcy wyraz pyska ma cały czas ma minę niewiniątka tak na wszelki wypadek :diabloti: No właśnie, bo wydaje mi się, że mój Honey bardziej dorośle wygląda... chociaż Szinuk jest dla mnie idealny :loveu: ale zapewniam że wszystko ma na miejscu :eviltong: hahaha nie śmiem wątpić :diabloti: Quote
gudis Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 No już myślałam Agu, że będziesz tu dalej incognito :P Witam Panią ulubieńca mojej córeczki :) Quote
gandalf Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Anka wiesz jak ja ze sprawami komputerowymi ale możesz byc ze mnie dumna bo sama zrobiłam avatar :) Quote
mychaaaaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 gandalf napisał(a):Anka wiesz jak ja ze sprawami komputerowymi ale możesz byc ze mnie dumna bo sama zrobiłam avatar :) Bardzo ładny ;) teraz niech galeria Szinuka ruszy z kopyta ;) Quote
gudis Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 niom mycha masz rację brakuje tu ostatnio aktualnych fotek Sierściucha :) pora to nadrobić :) Quote
gandalf Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Paulina na tak prężnie działającą galerie jak twoja to nie masz co liczyc :eviltong: Ale jak Anka się spręży to coś dzisiaj wrzucimy :lol: Quote
mychaaaaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 gandalf napisał(a):Paulina na tak prężnie działającą galerie jak twoja to nie masz co liczyc :eviltong: Ale jak Anka się spręży to coś dzisiaj wrzucimy :lol: Bo ja obsesyjnie fotografuję moje psy :eviltong: dzisiaj też wrzucę coś nowego hihi :D Quote
gandalf Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Zdążyłam zauważyc ale każdy jakieś hobby ma :evil_lol: Podejrzę dzisiaj twoją foto relacje :cool3: Galerie samoyedów na dogo jakieś takie wymarłe :shake: za to grzywki kwitną:multi: Quote
mychaaaaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 gandalf napisał(a):Zdążyłam zauważyc ale każdy jakieś hobby ma :evil_lol: Podejrzę dzisiaj twoją foto relacje :cool3: Galerie samoyedów na dogo jakieś takie wymarłe :shake: za to grzywki kwitną:multi: No baa! A kto reinkarnował grzywkową galerię? hahah :evil_lol: Fotki już wrzucone. Jak się człowiek nudzi w życiu to z aparatem za psami biega hihihi :grin: Quote
gandalf Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nie ma to jak robic w życiu -to co się lubi :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Witam w samoyedzim światku! ;) Masz pięknego psa. To brat Honeya? Quote
gandalf Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Witam miło że zawitałaś :multi: Zawsze miło poznac nowych właścicieli białasów no i oczywiście same białasy :lol: Szinuk to pies z tej samej hodowli co Honey mają tego samego ojca ale inną matkę tak że w zasadzie to przyrodni bracia z niewiernym ojcem :evil_lol: Za to ja znam psa z tej samej hodowli co twój Eris tylko z miotu na A (Ali ) jest bardzo podobny do twojego spotykamy się na spacery więc przy okazji zrobię parę fotek i wrzucę sama zobaczysz jakie podobne Ali to przeciwieństwo mojego psa bardzo dostojny nie lubiący ruchu pies bardzo fajny nauczyciel życia dla mojego sierściucha ma 8 lat a Szinuk 16 miesięcy A Eris w jakim wieku jest ? Quote
Recommended Posts