Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam zaszczyt przedstawić Państwu mojego ulubieńca.
Szinuś to piesek mojej koleżanki i nie mogłam się oprzeć wrzuceniu kilku fotek tego uroczego Pana :) - oczywiście za zgodą właścicielki :)
Miłego oglądania życzę

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lottie napisał(a):
Znamy tego szczekacza, oj znamy ;)

Szczekacz? ;)
A ja myślałam, że samoyedy są cichutkie jak mój Honey :D jego chociażby zmusić - głosu nie wyda, za to jak zostaje bez Laili sam w domu czasem próbuje dawać koncerty ;)

• 2 weeks later...
Posted

Czas zawitac w galerii mojego sierściucha :multi:. Anka dzięki za poświęcenie czasu i zrobienie tej galerii :lol:
Paulina masz racje że on jeszcze taki szczenięcy wyraz pyska ma cały czas ma minę niewiniątka tak na wszelki wypadek :diabloti:
A kobiecy może przez te rzęsy które są naprawdę długie i krótką kufę która dopiero się rozrasta :cool3: ale zapewniam że wszystko ma na miejscu :eviltong:
Pozdrawiam wszystkich oglądających galerie:lol:

Posted

[quote name='gandalf']Czas zawitac w galerii mojego sierściucha

No, ja myślę sobie, że kogoś tu brakuje ;)

Paulina masz racje że on jeszcze taki szczenięcy wyraz pyska ma cały czas ma minę niewiniątka tak na wszelki wypadek :diabloti:

No właśnie, bo wydaje mi się, że mój Honey bardziej dorośle wygląda... chociaż Szinuk jest dla mnie idealny :loveu:

ale zapewniam że wszystko ma na miejscu :eviltong:

hahaha nie śmiem wątpić :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

gandalf napisał(a):
Anka wiesz jak ja ze sprawami komputerowymi ale możesz byc ze mnie dumna bo sama zrobiłam avatar :)

Bardzo ładny ;) teraz niech galeria Szinuka ruszy z kopyta ;)

Posted

gandalf napisał(a):
Paulina na tak prężnie działającą galerie jak twoja to nie masz co liczyc :eviltong:
Ale jak Anka się spręży to coś dzisiaj wrzucimy :lol:

Bo ja obsesyjnie fotografuję moje psy :eviltong: dzisiaj też wrzucę coś nowego hihi :D

Posted

Zdążyłam zauważyc ale każdy jakieś hobby ma :evil_lol:
Podejrzę dzisiaj twoją foto relacje :cool3:
Galerie samoyedów na dogo jakieś takie wymarłe :shake: za to grzywki kwitną:multi:

Posted

gandalf napisał(a):
Zdążyłam zauważyc ale każdy jakieś hobby ma :evil_lol:
Podejrzę dzisiaj twoją foto relacje :cool3:
Galerie samoyedów na dogo jakieś takie wymarłe :shake: za to grzywki kwitną:multi:

No baa! A kto reinkarnował grzywkową galerię? hahah :evil_lol:
Fotki już wrzucone.
Jak się człowiek nudzi w życiu to z aparatem za psami biega hihihi :grin:

Posted

Witam miło że zawitałaś :multi:
Zawsze miło poznac nowych właścicieli białasów no i oczywiście same białasy :lol:
Szinuk to pies z tej samej hodowli co Honey mają tego samego ojca ale inną matkę tak że w zasadzie to przyrodni bracia z niewiernym ojcem :evil_lol:
Za to ja znam psa z tej samej hodowli co twój Eris tylko z miotu na A (Ali ) jest bardzo podobny do twojego spotykamy się na spacery więc przy okazji zrobię parę fotek i wrzucę sama zobaczysz jakie podobne
Ali to przeciwieństwo mojego psa bardzo dostojny nie lubiący ruchu pies bardzo fajny nauczyciel życia dla mojego sierściucha ma 8 lat a Szinuk 16 miesięcy
A Eris w jakim wieku jest ?