klimejszyn Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 witam :) jestem Dominika i chciałam przedstawić moje największe szczęście. Primo ma obecnie 8 miesięcy, dostałam go od przyjaciółki, jest z 'wpadki'. nieposłuszny, ciągnie na smyczy, straszne adhd. ale potrafi być straaaasznie kochany, wtulać się, obsypywać buziakami :) jak skończy rok mamy zamiar zająć się porządnie frisbee, póki co muszą nam wystarczyć rollerki, ze względu na stawy. Primo jest mieszańcem labradora i pitbulla. pierwszy dzień w nowym domku : potem sobie rosłem : a obecnie wyglądam tak : oprócz Primka mamy jeszcze jednego psiaka, uratowanego przed utopieniem, ma ok 7 lat, a nazywa się Edi : Edi z kolei jest złośliwy, zabiera Primkowi zabawki, mimo, że oboje mają takie same, potrafi mu wyrwać nawet plastikowy kubek, którym się bawi. często jest agresywny, Primo się chce bawić, co go denerwuje. dzisiaj już przegiął, wyrwał Primowi, robiąc straszną awanturę, kromkę chleba (miał swoję u siebie w koszyku), Primo się wystraszył i uciekł do pokoju. wołałam go po następną, to podszedł tylko do schodów, ale jak zobaczył Ediego - zsiusiał się, bał się później zejść ze schodów, bo wiedział, że Edi jest na dole. jeśli Edi się ne uspokoi, najprawdopodobniej zabierze go moja kuzynka na wieś, strasznie Ediego lubią, a on ich. i nie lubi innych psów, więc tam miałby spokój. oprócz psów jest jeszcze kot i 24 szczury, ale to juz nie tutaj :) przepraszam, że zanudziłam :P postaram się dość często fotki Prima wrzucać :) Quote
Illusion Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ale super czekolada :loveu:. Czekamy na więcej zdjęć :). Quote
klimejszyn Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 dziękujemy za odwiedziny :) wrzucam dwa zdjęcia z zabawy w ogródku : i ciapciak po kąpieli : :) Quote
paoiii Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 I jestem ja Kilmo :D Pięknego masz tego Primulka, aaa no i obiecuje ze znajde Ci dla niego towarzysza jeszcze a Ty mozesz zaglądnąć do mojej Wiki!!!! :P http://www.dogomania.pl/threads/189906-WIKI-moje-najwi%C4%99ksze-szcz%C4%99%C5%9Bcie!!!/page5 Quote
limonka97 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 http://img814.imageshack.us/i/47368146071792091274100.jpg/ !!!!!!!! jej, jak ja kocham czekolady, się w ustach rozpływają, mniam !! :) piękny się z niego kawaler zrobił,cudo no ;) Quote
klimejszyn Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 paoiii, chcę dla niego kolegę, ale Edi nam się coraz bardziej buntuję, więc musze się wstrzymac do czasu wyprowadzki mojej i Primka :( do Wiki zaraz zaglądnę ! :D limonka97, dziękujemy :) najnowsze zdjęcia Prima : byliśmy kilka dni temu u weta i prawdopodobnie w wakacje Primo straci męskość :P Quote
klimejszyn Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 akira, dziękujemy :) dzisiaj dorwałyśmy z mamą fajne dywaniki/kocyki dla psiaków. milutkie, mięciutkie, cieplutkie :D tak psiaki prezentują nowe nabytki : Primo Edi Quote
Recommended Posts