wtatara Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='mshume']Miałam super telefon o sunię, z Bydgoszczy. Szukam kogoś do wizyty. O Misię puchatkę nikt nie pyta :([/QUOTE] a ona taka śliczna Quote
wtatara Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 trzeba nadal ogłaszać. A jak tam nowa wizyta Quote
paulinken Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jestem na zaproszenie. Mogę zrobić wizytę, jeśli to Bydgoszcz, jeśli poza Bydgoszczą, to muszę poczekać, aż mi samochód naprawią... Quote
Javena Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='as_ko']Dziewczyny jak byście miały więcej chętnych domków na takie pieski, to w schronisku w Puławach jest taka bardzo podobna, około roczna suńka już po sterylizacji. Niestety tylko tyle o niej wiem. Jesli chodzi o ta sunię ,do kogo podac namiar. Pani prosiła mnie o zdjęcia takich szkrabów.Moze akurat zadzwoni. Quote
as_ko Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ta sunia z Puław będzie dzisiaj wyciągana ze schronu, na razie będzie u mnie w Lublinie, a w środę pojedzie do hoteliku do Zamościa. Quote
mshume Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Pani z Bydgoszczy mi napisała adres to jest centrum, ale jednocześnie przymierza się do wizyty w miejscowym schronisku, więc zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Dziękuję Ci za odzew :)[quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Mogę zrobić wizytę, jeśli to Bydgoszcz, jeśli poza Bydgoszczą, to muszę poczekać, aż mi samochód naprawią...[/QUOTE] Quote
mshume Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A to zapytania z ogłoszenia ' moich mikrusów' bo ja nie miałam zapytań a psiaki nadal bez domu :([quote name='Javena']Jesli chodzi o ta sunię ,do kogo podac namiar. Pani prosiła mnie o zdjęcia takich szkrabów.Moze akurat zadzwoni.[/QUOTE] Quote
mshume Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dziewczyny były, sytuacja bz. Telefonów o sunie też nie mam :( Quote
wtatara Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 a nie robiły nowych fotek? biore sie powoli za ogłoszenia. Mogę ogłaszac puchatke i te druga sunie. Kiedys mówiłas jeszcze o innych pieskach Quote
mshume Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Wysłałam Ci jeszcze zdjęcia Miki? Na fotki jeszcze czekam. Quote
paulinken Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='mshume']Pani z Bydgoszczy mi napisała adres to jest centrum, ale jednocześnie przymierza się do wizyty w miejscowym schronisku, więc zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Dziękuję Ci za odzew :)[/QUOTE] Dobrze, że chociaż rozważa adopcję ze schronu... Quote
auraa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dziwi mnie mały odzew z ogłoszeń. Takie maleństwa maja duże powodzenie. Co się dzieje? Może rzeczywiście potrzebne są inne zdjęcia. Quote
mshume Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Zdjęcia to podstawa. Niestety w tej chwili wszystkie adopcje z przytuliska są wstrzymane :( Quote
mshume Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Przepraszam,ale nie jestem upoważniona żeby o tym teraz pisać, ale sprawa jest niewesoła :( Quote
auraa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Co słychać? Cisza na wątku. Czy coś się zmieniło? Quote
mshume Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 A co rozumieć: adopcje wstrzymane, o powodach mi pisać nie pozwolono. Tyle. Quote
mshume Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ostatnio sunię chciały dziewczyny zabrać na DT i jej nie było. Podobno adopcja ze schroniska. Mam nadzieje,że mała dobrze trafiła... Quote
Recommended Posts