gaja30 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Watek za chwilę rozwinie luta4 - ja wiem tylko tyle, że domku szuka pies zabrany przez tymczasowych opiekunów z... meliny. Jego były pan stracił mieszkanie, pies stracił... wszystko... Teraz przebywa u dobrej duszy, ale potrzebuje w swym psim życiu jakiejś constans, i prawdziwej miłości, bo chyba jeszcze nie było mu dane jej poznać... Quote
luta4 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 W okolicy czerwonego rynku błąkał się pies nieduży,, czarny , mieszaniec bardzo przyjacielski zaczepiał ludzi podnosząc łapkę i patrząc błagalnie w oczy ludzie dokarmiali go.Po przeprowadzeniu kilku rozmów dowiedziałam się że jego pan stracił mieszkanie i mieszka w melinie razem z innymi bezdomnymi . PSA MA ZABRAĆ SCHRONISKO. Znalazła sie osoba życzliwa która kilka dni go przetrzyma ale co potem? W NIEDZIELĘ CHCĘ ZROBIC KILKA ZDJĘĆ . Quote
madziai Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 O kurka wodna...żeby ta dobra dusza przetrzymała psinkę aż znajdzie domek...BO NA PEWNO ZNAJDZIE!!! Quote
madziai Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Czekamy na zdjęciówki...bo jak będą to będzie można ruszyć z ogłoszeniami. Quote
luta4 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 już poprosiłam znajomą umówimy się po jej pracy żal mi tego psa przez nałogi i podłość ludzi cierpią ci co nic niezawinili Quote
polubek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 jestem melduję się na wątku, jutro po pracy zrobimy zdjęcia może poprosić nika28 o pomoc w ogłaszaniu psiaka? Quote
luta4 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kasienko jeżeli mozesz to poproś nike nie wiem jak długo ta koleżanka go przetrzyma ale ja nie mogę wziąć następnego psa dopóki nie spłacę debetu na karcie za moją sunię suczke która jest za tęczowym mostem ,a której mi bardzo brak Quote
polubek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dodałam wątek na fb i na nk, mam taką cichą nadzieję że może odezwie się potencjalny nowy opiekun Quote
madziai Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Może i dobrze na tą chwilę wygląda (mam na myśli, że najedzony), ale ma strasznie smutne oczęta...PIĘKNY JEST!!! Quote
nika28 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Poogłaszam go trochę :) Na kogo kontakt mam podawać ? :) Quote
Recommended Posts