Jump to content
Dogomania

Iwo (schroniskowy Witalis) zostaje DT zakochało sie w chłopaku :):)

Recommended Posts

Posted

suślik napisał(a):
Uwielbiam te Wasze historyjki :)
Duza powinna pisac bloga :)
Lolka Polka i Iwo Piwo :D
Zdecydowanie moja ulubiona para :)

Dziękuję miło mi ,że się podobają :)

Staram się jakoś ludzi zainteresować psiakiem Iwo :)

Mam nadzieję,że znajdzie cudowny domek :)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwo wita :) i czeka na swój własny domek :)

To może ja przedstawię jeszcze resztę rodzinki :lol: a więc pierwsza do rodzinki dużych dołączyła kotka Pepsi ale mówią na nią Pepsiusia-Cycusia (ma niezły bufecik :cool3:) potem Kola czyli Kolusia -Siusia (jest śmieszna i bardzo szybka to ją pognałem pierwszego dnia pobytu w DT :diabloti:) Lolkę-Plolkę to nie muszę już chyba przedstawiać a i jeszcze jest Kazik (glonojad) i Stasiek (bojownik) ale ich nawet nie mam jak obwąchać bo są w takim szklanym pudle resztę pływających nie sposób wymienić i rozpoznać więc nazywają się Rybki :) na koniec dołączyłem Ja :razz: w sumie jest nas trochę ale przynajmniej jest wesoło i ciekawie :)
Sąsiedzi dużej pytają się to nie kłopot dwa pieski w domu (o kotkach nic nie wiedzą bo one nie wychodzą na spacer ciekawe co by wówczas powiedzieli DOM WARIATÓW :evil_lol:) a co ja jakieś kłopoty sprawiam :roll: nie szczekam, nie hałasuję,nie brudzę,nie wszczynam bójek więc dlaczego Ludziska mówią o jakiś kłopotach NIE KAPUJĘ :shake:
Duża na spacerku sprząta po nas (teraz musi mieć więcej woreczków :eviltong:) więc nie powinno nikomu przeszkadzać moja obecność.
Idę zaraz na spacer to może poznam jakąś nowa suczkę :razz: przynajmniej dowiem się co słychać u ziomków z ośki :)
Miłego wieczorku życzę ;)

Posted

psi Ty musisz zacząć pisać bloga! super wychodzi Ci pisanie Iwciu!!!Dawaj w ogłoszeniach taki tekst jakby Iwcio sam o sobie opowiadał.
Mam sentyment do starszych psiaków ,moja sunia skończy w kwietniu 17 lat ,jest teraz chora ale walczymy,walczymy!buziaki dla IWA

Posted

buniaaga napisał(a):
psi Ty musisz zacząć pisać bloga! super wychodzi Ci pisanie Iwciu!!!Dawaj w ogłoszeniach taki tekst jakby Iwcio sam o sobie opowiadał.
Mam sentyment do starszych psiaków ,moja sunia skończy w kwietniu 17 lat ,jest teraz chora ale walczymy,walczymy!buziaki dla IWA

Dziękuję za podpowiedz na pewno spróbuje :)
Dużo zdrówka życzymy suni
Seniorki są fajne bo nie ma z nimi tyle "ROBOTY" co z maluszkami :)

Posted

gawronka napisał(a):
Iwo, nic sie nie martw ,że duża tyra.:evil_lol: Ktoś musi tyrać żeby spać mógł ktoś:cool3:

:roll: i co tu poradzić takie ŻYCIE innym jest dane a inni sami muszą zapracować :roll:
A OBIBOKOM wszystko uchodzi na sucho ;)
Lolka znów na parapecie robi reklamę kto był to wie o co chodzi :)

Posted

Duzi muszą zainwestować w nowe wyrko(te ma 180 na 200) bo robi się w nim trochę ciasno Lolka,Pepsi no i oczywiście Ja, nie wspomnę tu o dużych ,którzy uważają że te wyrko w sypialni należy do nich :eviltong: hehehe mają zabawne poczucie humoru.Ja oczywiście okupuję dół łóżka,Lolka po środku się rozpycha a Pepsi zawsze gdzieś na poduszkę włazi przeważnie dla dużej odbiera miejscówkę :evil_lol: Dziś trochę narzekali,że ciasno im :roll: chwila to nam jest ciasno i tłoczno :angryy: my robimy darmowe ogrzewanie (powinni się cieszyć a nie narzekać,że im kołdrę zabieramy) ZAINWESTUJCIE w nowe większe łóżko to problem sie rozwiąże :lol:.
Kurcze coś mi zrobili :angryy: bo jakoś mnie nie pociągają już suczki w cieczce a miałem okazję takowa spotkać ostatnio :angryy: oj niech mi tylko ten plastik zdejmą to policzę się z dużą :mad: za moją MĘSKOŚĆ.Wczoraj mi tłumaczyła tak cyt. zobacz Iwo masz rozwiązany problem z ojcostwem nikt Cie za alimenty nie będzie ścigał nie zmajstrujesz już potencjalnych bezdomniaków gadała tak bez końca aż mi się przysnęło z nudów :roll:, pożyjemy zobaczymy jak będzie na razie jest dziwnie tzn jednego pieska ostrzegam nie podchodz a z drugim chcę się bawić jestem taki hmmm jak by to ująć wiem ROZKOJARZONY może to wszystko przez tą wiosnę :) Duża coś mówiła o testosteronie hormonach ale ja nic z tego nie kapuję więc nie zabieram zdania w tym temacie.
Dziś mamy wolne od pracy ale duża lata po chacie z odkurzaczem i mopem więc idę na kanapie poleżeć ,udam zmęczonego bo jeszcze mnie do sprzątania zagoni :eviltong:
Ogłoszenia dodane - CISZA :-(

Posted

Widzę,że dużo osób mnie odwiedza a może mnie ktoś wypatrzy i zaprosi do siebie :)
Dziś byliśmy na zdjęciu szwów Pani doktor pochwaliła mnie za dzielność chociaż troszkę się wyrywałem, Panowie mnie tu zrozumieją nikt nie lubi jak mu się z nożyczkami do jajek dobiera :angryy: teraz już wiem i wszystko rozumiem NIE MAM JUŻ JAJEK :-( czyli powinienem napisać do BYŁYCH jajek dobiera :placz: Nie wiem co teraz będzie idę spać mam DOŁA :-( Jutro pewnie mi humor wróci.Pa

Posted

Czuję się już dobrze,pogodziłem się z sytuacją jaką mi zgotowała duża (nie mam żalu ani pretensji) w sumie to dobrze się stało,że jajeczka moje zniknęły od teraz będę żył spokojniej i dłużej :) w moim wieku to nawet wskazana jest kastracja tak gdzieś wyczytała duża i mi to wyjaśniła dla mnie temat jest już zakończony bo w sumie nie ma o czym gadać NIE MAM JUŻ JAJEK :shake: i MIEĆ NIE BĘDĘ :shake:
Trochę pobiegałem dziś bez smyczy było super:multi:,poganiałem się z Lolką-Plolką :).
Odezwę się potem.Miłego :)

Posted

Umiem już robić siad i dawać łapkę duża myśli,że to ona mnie nauczyła :razz: nie chcę jej robić przykrości ale ja dużo potrafię sam zrobić tylko mi się nie chce bo ja strasznie nie lubię marnować na darmo energii więc jeśli czegoś nie muszę robić to się nawet nie wysilam tak jak to robi Lolusia-Lizusia.
Lola bardzo lubi spać na brzuchu dużego :) kiedy on leży na kanapie i ogląda TV, a ja lubię leżeć obok to takie fajne uczucie być blisko człowieka :).
Zapoznałem się z psowatymi z bloku obok też kiblowali w schronie latem miła młoda Pani wzięła jednego brzydala a potem dołączyła do niego jeszcze rudaska seniorka.Wpierw burknąłem na niego by nie myślał,że ma cieniasa przed sobą :diabloti: ale on bokiem się do mnie ustawiał wiec i ja odpuściłem Rudaska od razu ogonkiem zaczęła merdać do mnie i oczko puszczać dobrze,że Plolka tego nie widziała (buszowała w krzakach) bo pewnie zazdrość by ją wzięła ,że sunia się do mnie przystawia :evil_lol: i może awanturę by mi zrobiła i lipa by wyszła przed nowymi poznanymi psowatymi :roll: podsumowując obyło sie bez awantury i umówilismy sie na kolejny wspólny spacer :).Poszerzam grono znajomych :)
Mam jeszcze abażur na głowie :-( duża zdjęła mi go wczoraj na chwilę, dorwałem się do mycia to o mało nie oszalałem z zachwytu,że mogę się "tam" pogrzebać no i narozrabiałem :-( o mało nie rozerwałem tam tego czegoś co mi założyli i znów mam szlaban na parę dni aż mi się ładnie wszystko zagoi.Wyglądam jak KOSMITA pomocy kiedy to się skończy :angryy:. Mam już zapowiedzianą kąpiel u dużej w pracy :roll: mi ten pomysł wcale a wcale się nie podoba a w szczególności ta straszna suszara :-( ostatnim razem o mało nie dostałem zawału serca, mówię dużej by zdjęła mi KLOSZ to sam się umyję i nie będę na koszta na ciągać ale ona uparta i mówi,że i tak mnie wykapie i pachnidła nałoży O BOŻE ratuj nie winnego za jakie grzechy mnie to spotyka :placz: nie tylko mnie ta przyjemność czeka :angryy: Lolkę też i jeszcze strzyżonko bo pannie się już trochę zarosło.Duża lepiej za robotę by się wzięła a nie wymyśla nam tortury :angryy: muszę się z Lolką naradzić i coś wy myśleć :mad:

Posted

Iwo wita :) i szuka swojego stałego domku :)

No i dorwała mnie DUŻA :angryy: jestem już czyściutki i niby pachnący :roll: tak mówią ludziki ja oczywiście mam odmienne zdanie na ten temat :angryy: Dziś na spacerku Lolka biegała jak zwykle luzem, ja nie mogłem bo trochę psiaków biegało i duża bała się by nie doszło do jakiejś awantury,mówiłem do niej ,że będę grzeczny ale ona jakaś głucha chyba jest :roll: patrzyłem w jej oczy a ona nadal nic tylko mówiła "Iwo choć"-przecież idę KOBIETO ale nie o tym chciałem Wam opowiedzieć więc Lola śmiga se luzem i nagle sru.. w krzaki, duża woła a Lola nic pieniek po minucie wydzierania się :roll: Lola wybiega szczęśliwa ale chwila jaka ona pachnąca hmmmm :lol: normalnie FRANCUSKIE perfumki o nazwie "padlinka" ach jak ja LOLI zazdrościłem,że mogła tak się wyperfumować :loveu: od razu serducha mi się w oczach pojawiły do niej :loveu: ZUCH dziewczyna :multi: dobra a teraz powiem jak to wyglądało od strony dużej-drze się Lola nic cisza, ona dalej nawołuje a Plolka :eviltong: ma dużą w poopie :eviltong: nagle usłyszała wychodzi z krzeczorów uświniona ,śmierdząca padliną szczęśliwa Lola dużą mało szlag nie trafił :angryy: wściekła się i gada tak-ty smrodzie jak mogłaś do domu natychmiast :angryy: i piorunami ciska a jaka czerwona była ze złości a Lola jak gdyby nigdy nic zadarła swój króciutki ogonek w kształcie kuleczki i z podniesioną główką szczęśliwa powędrowała do domku a w domku to już się zaczął SAJGON :crazyeye: duża Lolke do wanny i szorowanie a co nagadała się przy tym to już lepiej nie będę powtarzał .... Teraz to już nie tylko ja śmierdzę pachnidłami ale i Lola też :-( za to duża chodzi w skowronkach i mówi ,że ma czyściutkie pachnące psiaki.Ludzie naprawdę są DZIWNI :roll:

Posted

Te same przygody miała inna duża ze swoją wredna suką:roll: - w niedzielę raz kąpanko, a dziś powtórka. I to jedna taka lalunia:eviltong:. Normalnie te perfumy to aż dech zapierają, bez dwóch zdań...:diabloti:
Iwo, dobrze, że Ty się nie wysmarowałeś. Nie warte zachodu, potem baby gdakają i leją mnóstwa szamponu, żeby "zatruć" padlinkę:evil_lol:. Nasza Nika to aż głowę wskadzała i nadziwić się nie mogła, że Iga znowu w wannie:crazyeye:.

Posted

dreag napisał(a):
Te same przygody miała inna duża ze swoją wredna suką:roll: - w niedzielę raz kąpanko, a dziś powtórka. I to jedna taka lalunia:eviltong:. Normalnie te perfumy to aż dech zapierają, bez dwóch zdań...:diabloti:
Iwo, dobrze, że Ty się nie wysmarowałeś. Nie warte zachodu, potem baby gdakają i leją mnóstwa szamponu, żeby "zatruć" padlinkę:evil_lol:. Nasza Nika to aż głowę wskadzała i nadziwić się nie mogła, że Iga znowu w wannie:crazyeye:.

Nie mogłem bo duża mnie ze smyczy nie chciała puścić :angryy: gdybym był wolny to bym razem z Lolką w krzaczorach się perfumował :evil_lol: a tak to tylko Lolce się poszczęściło :multi:
Potem to już jej humor się zmienił jak duża za szorowanie się śmierdziela wzięła.

Posted

Asia_M napisał(a):
Piękny z Ciebie niedźwiadek lisie Witalisie :)

Dziękuję :) w sumie nie pomyślałem,że coś mam z lisa ;) ale patrząc w lustro to równie piękny jestem ;) NARCYZ ze mnie hehehe

Posted

Asia_M napisał(a):
Skromność byłaby nie na miejscu - trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - piękny jesteś i tyle :)

Cóż zrobić takim mnie "Pan Niebieski" stworzył :D
Nadal szukam domku :)

Guest monia3a
Posted

psi czy Iwa ma zrobione allegro ??

Mam jego nowe zdjęcia :) postaram się wieczorkiem wstawić.

Posted

[quote name='monia3a']psi czy Iwa ma zrobione allegro ??

Mam jego nowe zdjęcia :) postaram się wieczorkiem wstawić.

Nie ma bo ja nie mam konta na allegro

Guest monia3a
Posted

To jutro albo jeszcze dziś jak się ze wszystkim wyrobię zrobię :)