Pyrdka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Maluchy w ds. Pod koniec stycznia ktos podrzucił do przytuliska w Glinnie, trzy małe, śliczne szczeniaczki. Ze względu na panujące mrozy maluszki zamiast trafic do zimnego kojca, wylądowały u Pawła - opiekuna przytuliska. Zostały awaryjnie ulokowane w łazience, ale nie mogą tam przebywac w nieskończoność. Potrzebują swobody. Dwa psiaczki przeszły w zeszłą sobotę zabiegi na przepuklinę. Maluszki dochodzą do siebie, dokazują i brykają. Podjełyśmy decyzję, że nie mogą trafić do kojca. W tym tygodniu mają pojechac do PDT u Yumanji. Jest to krok desperacji. Nie mamy żadnych środkow finansowych na utrzymanie maleństw. Miesięczny koszt utrzymania maluszków to 250,00 zł + karma. Czy możemy liczyc na jakieś wsparcie?:oops: Kontakrt w sprawie maluszków: Akrum : ap12-83@o2.pl tel. 513059824 Pyrdka : goguc@interia.pl tel.692496657 Quote
Akrum Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 jestem i ja na wątku :) czekam na rozwój sytuacji - KateBono - dzięki :) Quote
Pyrdka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Zmiana planów, maluszki jadą do KateBono w najbliższy weekend:lol:. Potrzebujemy wsparcia na szczepienia maluszków:oops: Quote
Akrum Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 możliwe, że uda się załatwić transport na sobotę :) Quote
Akrum Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 a szczylki czują się dobrze i wesoło brykają :) Quote
KateBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cioteczki jak one są u was od końca stycznia to były szczepione? Miały już jedno szczepienie? Nie jest dobrze szczepić psiaki przed samym przyjazdem. Wg mojego weta trzeba odczekać po szczepieniu chociaż parę dni nim zmienią miejsce pobytu. Quote
conceited Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Kasia i Beatka juz nie beda mogly zyc bez maluchów w domu :D to uzaleznia :D Quote
KateBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='conceited']Kasia i Beatka juz nie beda mogly zyc bez maluchów w domu :D to uzaleznia :D[/QUOTE] Oj uzależnia........ale została jeszcze Solinka:evil_lol:- diabeł wcielony:lol: Quote
BeaBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='conceited']Kasia i Beatka juz nie beda mogly zyc bez maluchów w domu :D to uzaleznia :D[/QUOTE] Eeee, Beatka to nie :shake: Beatka to ma już lekko dość ... i dlatego nikt jej nie uprzedził, tylko musiała się dowiedzieć z lektury forum :-o :mad: Quote
Pyrdka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 KateBono to możemy się wstrzymać się ze szczepieniami. Wet też uważa, że powinny być zaszczepione już w domu. Dostosujemy się do Twojej decyzji:lol: Quote
Akrum Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 u nas wet powiedział, że szczepić maluchy dopiero po kilku dniach jak już będą w nowym miejscu. Bo tutaj miną dopiero 2 tygodnie od zabiegu (w sobotę) i mogą być jeszcze troszkę osłabione, to lepiej im nie dorzucać szczepień. KateBono, BeaBono - jesteście kochane :) Ratujecie nas z dołka :) DZIĘKUJĘ :loveu: mam nadzieję, że szczylki szybko znajdą nowe domki. Quote
Juldan Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Troszkę już urosły:) :loveu:Chłopaki słodziaki:loveu: Quote
What May NN Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ale słodkie maleństwa - szybko domki znajdą :-) Quote
Akrum Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 śliczniutkie :) Faktycznie urosły od ostatnich zdjęć :) Quote
Akrum Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 oj coś ciocia Pyrdka słabo pilnuje waszego wątku ślicznotki małe... Quote
Juldan Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Zapraszam na Bazarek na Fundusz Szczepień dla Bąbelków i na spłatę długu Ich kolegi Imka SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA ZAKUPY Quote
Pyrdka Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Pilnuję, tylko dzisiaj byłam troszkę ograniczona czasowo:oops: Liczę na to ,że maluszki zostały zaszczepione i weekend pojada do dt.:lol: Quote
Akrum Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Małe kulki do DT niedługo pojadą, a potem prędziutko do swoich nowych domków :) Quote
Equus Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Jakie piękne prawie jamniczki! Dałyście je do jamniczych "ciotek"? A ten dt to za 250 niezależnie od liczby maluchów (znaczy za "3-pak")? Quote
Akrum Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Equus udało się i cioteczka KateBono je przejmie na bezpłatny DT :) i bliżej nas, bo w Poznaniu :) mówisz, że one jamnikowate są?? zaraz je podeśle do Isadory7 Quote
Equus Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 To super wieści - są przepiękne!!! No jamnik mojego sąsiada jako szczenię to wypisz wymaluj one! Podeślij koniecznie jamniczym dziewczynom - one się pewnie bardziej znają i wypowiedzą. Dla mnie to jamniki :D Quote
Recommended Posts