Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maluchy w ds.

Pod koniec stycznia ktos podrzucił do przytuliska w Glinnie, trzy małe, śliczne szczeniaczki. Ze względu na panujące mrozy maluszki zamiast trafic do zimnego kojca, wylądowały u Pawła - opiekuna przytuliska. Zostały awaryjnie ulokowane w łazience, ale nie mogą tam przebywac w nieskończoność. Potrzebują swobody.
Dwa psiaczki przeszły w zeszłą sobotę zabiegi na przepuklinę. Maluszki dochodzą do siebie, dokazują i brykają.
Podjełyśmy decyzję, że nie mogą trafić do kojca. W tym tygodniu mają pojechac do PDT u Yumanji. Jest to krok desperacji. Nie mamy żadnych środkow finansowych na utrzymanie maleństw. Miesięczny koszt utrzymania maluszków to 250,00 zł + karma.
Czy możemy liczyc na jakieś wsparcie?:oops:

Kontakrt w sprawie maluszków:
Akrum : ap12-83@o2.pl tel. 513059824
Pyrdka : goguc@interia.pl tel.692496657

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki jak one są u was od końca stycznia to były szczepione? Miały już jedno szczepienie? Nie jest dobrze szczepić psiaki przed samym przyjazdem.
Wg mojego weta trzeba odczekać po szczepieniu chociaż parę dni nim zmienią miejsce pobytu.

Posted

[quote name='conceited']Kasia i Beatka juz nie beda mogly zyc bez maluchów w domu :D to uzaleznia :D[/QUOTE]

Oj uzależnia........ale została jeszcze Solinka:evil_lol:- diabeł wcielony:lol:

Posted

[quote name='conceited']Kasia i Beatka juz nie beda mogly zyc bez maluchów w domu :D to uzaleznia :D[/QUOTE]

Eeee, Beatka to nie :shake: Beatka to ma już lekko dość ... i dlatego nikt jej nie uprzedził, tylko musiała się dowiedzieć z lektury forum :-o :mad:

Posted

KateBono to możemy się wstrzymać się ze szczepieniami. Wet też uważa, że powinny być zaszczepione już w domu. Dostosujemy się do Twojej decyzji:lol:

Posted

u nas wet powiedział, że szczepić maluchy dopiero po kilku dniach jak już będą w nowym miejscu. Bo tutaj miną dopiero 2 tygodnie od zabiegu (w sobotę) i mogą być jeszcze troszkę osłabione, to lepiej im nie dorzucać szczepień.

KateBono, BeaBono - jesteście kochane :) Ratujecie nas z dołka :) DZIĘKUJĘ :loveu:

mam nadzieję, że szczylki szybko znajdą nowe domki.

Posted

Equus udało się i cioteczka KateBono je przejmie na bezpłatny DT :)
i bliżej nas, bo w Poznaniu :)
mówisz, że one jamnikowate są??

zaraz je podeśle do Isadory7

Posted

To super wieści - są przepiękne!!!
No jamnik mojego sąsiada jako szczenię to wypisz wymaluj one! Podeślij koniecznie jamniczym dziewczynom - one się pewnie bardziej znają i wypowiedzą. Dla mnie to jamniki :D