Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, mam sunie w typie boksera,w tej chwili jest w zlym stanie, wychudzona, powoli zaczyna chodzic. W tej chwili jest przetrzymywana w kojcu, nie ma z nia ludzi, dostaje jedynie 2 razy dziennie posilek, a niestety jej stan wymaga dluzszej obecnosci czlowieka, aby mogla ona jak najszybciej wrocic do zdrowia. Szukamy dla niej DT w Warszawie lub DS na calym terenie Polski. Zdjecia suni dostalam na e-maila i jeszcze jej nie widzialam, tyle co dostalam o niej krotka informacje.W weekend bede na miejscu u psiaka to dowiem sie wiecej. Prosze o pomoc w znalezieniu suni domu, gdyz jest to pilna sprawa.Zdjecie mam na e-mailu i mam problem ze wstawieniem ich na forum.Prosze o pomoc.

Posted

Czy coś wiadomo w sprawie suni?... Jeśli się zakłada wątek, wypadałoby napisać co się dzieje, ewentualnie zmienić tytuł i zamknąć, jeśli - co daj Boże amen - sprawa zakończyła się happy endem...

Posted

[quote name='Nutusia']Czy coś wiadomo w sprawie suni?... Jeśli się zakłada wątek, wypadałoby napisać co się dzieje, ewentualnie zmienić tytuł i zamknąć, jeśli - co daj Boże amen - sprawa zakończyła się happy endem...
Ehhh, kolejny wątek bez kontynuacji..........

kolejna boksia w potrzebie, do zabrania na już:

http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Ww%C4%85-co-tydzie%C5%84-przepadaj%C4%85!-aktualno%C5%9Bci-na-ko%C5%84cu-w%C4%85tku/page137

Posted

[quote name='Nutusia']Będzie dziś zabrana - hurrrraaaaa! :) Nawet będę miała okazję ją poznać osobiście... :)[/QUOTE]
Nutusiu, ale która ta z lasu z przetraconym kręgosłupem czy ta z Konstancina?