Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam taką nadzieję, że układy i układziki sprawiają, że hycel wielkie psy podwozi hyclowi od Korabiewic, bo tam z kolei mamy głównie naprawdę duże burki wiejskie. I to też trochę dziwne. A nasza p.Magda to staruszka i nie ma układów, a psów jej szkoda, więc bierze. To sąsiednie tereny.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże znowu niewidomy piesek .Oktawio 6 ty to dopiero musisz sie martwic,a przeciez masz teraz tyle swoich problemów i stała opieke nad niewidomą i schorowana Viki.Skad ty na to wszystko bierzesz siły .
Jak ktos sie zglosi z allegro w sprawie maluszka chetnie moge z nim porozmawiac ,że slepe zwierzaczki sa bardzo kochane i w cale z nimi nie ma tak duzo pracy tymbardziej ,że maluszek jest młody i może faktycznie mozna uratowac mu wzrok.

Posted

:placz: :placz: :placz:
tak Foksia i Dżekuś-prawda-martwię się-mogę też powiedzieć, że nie powinno się bać opieki nad ślepym pieskiem-tymbardziej takim maluszkiem kieszonkowym-potrzebuje przewodnika i miłości:placz:

Posted

Krecik przebywa w izolatce z sukami zaraz po sterylce.Nie można go przenieść do normalnego boksu,bo psy by go zagryzły.Przytula się przez kraty i popiskuje.Też mi go żal.ale ja juz jestem dokładnie zapsiona i zakocona/ 3 psy na podwórku .3 koty własne w domu i jeden kot na tymczasie/.

Posted

[quote name='mirka-ela']
Krecik przebywa w izolatce z sukami zaraz po sterylce.Nie można go przenieść do normalnego boksu,bo psy by go zagryzły.Przytula się przez kraty i popiskuje.Też mi go żal.ale ja juz jestem dokładnie zapsiona i zakocona/ 3 psy na podwórku .3 koty własne w domu i jeden kot na tymczasie/.

Dobrze chociaż że go nie prznoszą do zbiorczego boksu-bo już by został zagryziony-ludzie kochajcie takie kaleki!!! on jest malutki i piękny-ja mam ślepą Viktorię-w dodatku z rakiem-i już zostanie do końca swoich dni-a taki mały żuczek-jak ten jest zdrowy-a ślepota w niczym nie pszeszkadza-tylko na ssmyczce trzeba wyprowadzać na spacery-to zrozumiałe...

• 2 weeks later...
Posted

Sprawa się skomplikowała. Jarek ma wziąć Krecika do swojej rodziny jeśli nie znajdzie się dla niego inny domek.Tak więc dalej trzeba szukac. Na razie Jarek jest w szpitalu i będzie mógł przyjechac dopiero za półtora, dwa tygodnie.