Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Żyrardowie od kilku dni przebywa malutki, ślepy piesek. Został potrącony przez samochód, ale nic mu się nie stało. Zauważyłam, że jest niewidomy. Nie powiedziałam o tym pracownikom schroniska, bo jak to wyjdzie na jaw to zostanie uśpiony. Piesek wyglada jak mix ratlerka z jamnikiem. Jest milutkim przylepą.
Prosze o ratunek dla biednego psiaczka.

PS. Zdjecia wstawie w srode gdyz dopiero wtedy bede w schronisku.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krecik nie ma jeszcze roku. Zapewne wyrzucono go z samochodu gdy zorientowano sie ze jest slepy. Błakał sie samotnie po miescie. Dotarł do schroniska bardzo wychudzony (co widac na zdjeciach). W schronisku został juz dotkliwie pogryziony przez co bardzo zaczał sie bac innych psów. Oto jego zdjecia:

Mam jeszcze pare zdjec które wstawie jutro.

Posted

:placz: oni go tam usmierca.To schronisko usmierca zwierzeta!:placz:

Ja mieszkam niedaleko Zyrardowa-z 15 minut moze jazdy samochodem. Gdzie go zabrac??:wallbash: :wallbash:

Posted

:shake: ja tam zaraz jade-narazie postaram sie aby byl 'pod nadzorem', w jakims osobnym boksie czy biurze. Prosze wystawcie go na allegro! I MYSLCIE GDZIE GO ZABRAC. hotelik moze bylby-tam gdzie jest Antos ale kasa, kasa, kasa....:shake: :shake:
Porobie zdjecia tez.

Posted

[quote name='ARKA']:shake: ja tam zaraz jade-narazie postaram sie aby byl 'pod nadzorem', w jakims osobnym boksie czy biurze. Prosze wystawcie go na allegro! I MYSLCIE GDZIE GO ZABRAC. hotelik moze bylby-tam gdzie jest Antos ale kasa, kasa, kasa....:shake: :shake:
Porobie zdjecia tez.

Juz go wystawiam

Posted

Bylam. Maly siedzi w boksie z dwoma innnymi psiakami malymi w tym sunia po sterylce. On jest zaczepny-widzialam:oops:

Maly prawdopodobnie jest po wypadku ma slady na udzie wygojone i byc moze dlatego tez nie widzi. Byc moze odzyska wzrok,moze miec jakis krwiak w glowie. Jestem dobrej mysli.
Maly moze sobie siedziec narazie w schronisku-wiedza ze sie nim interesuje:cool1:

Zarzadca schroniska sie zmienil, co nie znaczy, ze 'polityka sie zmienila'.
Same zdrowe psiaki i koty, tam sa:cool1:
Wiekszosc raczej male psiaki:cool1:

Jest porzadnie w schronisku i zwierzeta dobrze wygladaja, maja duzy zapas jedzenia wogole.
No niestety jest to maciupkie w sumie schronisko, na bardzo malej powierzchni ale te zwierzeta, te co zyja maja dobrze-tak to bym okreslila.:cool1:
Zdjecia porobilam ale niestety musze kupic baterie aby wgrac, siadly mi.