aduska1212 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 http://4lomza.pl/index.php?wiad=24558 Boże! Widzisz, a nie grzmisz... :(( co się dzieje z tym światem!!!! Quote
Sybel Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 O ludzie... A gdyby w tym mieszkaniu było dziecko? Tak się zastanawiam, czy takie coś było zawsze, czy też teraz się o tym głośniej mówi, bo powiedzmy 20 lat temu każdy przechodził nad tym do porządku dziennego? Quote
aduska1212 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Identyczne myśli miałam po przeczytaniu tego artykulu jadąc na uczelnie... I jeszcze jedno nie daje mi spokoju - czy nikt nic nie widział? nic nie słyszał? przecież mężczyzna mieszkał w bloku, w koło sąsiedzi... Dlaczego nikt nie interweniował :( Quote
Sybel Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Bo się bali? Wiesz, jeśli np. sąsiedzi to kobiety z dziećmi, ewentualnie osoby starsze, to jak miały zareagować? Zadzwonić na policję, nic innego nie mogli zrobić, bo jeszcze by się okazało, ze dziad kogoś w amoku zatłukł. Jeśli jest niezrównoważony, to w ataku agresji jest nieobliczalny i piekielnie silny. Quote
aduska1212 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Wiem, wiem, że strach może wchodzić w grę. Ale może chociaż gdyby zadzwonili po policję... Ale nie będę gdybać - nie mam pojęcia jaka sytuacja tam miała miejsce. Jednak jest mi choler**e szkoda psa :( Bo zwyrodnialec się na nim po prostu wyżył... Quote
kasica.kan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Takich "ludzi" należałoby od razu usypiać. Quote
motyleqq Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 aduska1212 napisał(a):Wiem, wiem, że strach może wchodzić w grę. Ale może chociaż gdyby zadzwonili po policję... no ktoś w końcu zadzwonił, skoro przyjechali... Quote
Recommended Posts