_Aga_ Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Komentować chyba nie trzeba :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_Aga_ Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Zdjęcia są robione komórką... efra mówiła, że postara się o nowe.. Ale.. chyba trzeba szybko działać.......... Nie wiem, może hotelik??? I znów ewentualnie problem - jak odebrać? Kogo prosić o interwencję?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_Aga_ Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='_Aga_'] Uploaded with ImageShack.us Matko, te oczy.......... :( Quote
Trisza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Odebrać można chyba bez problemu, szukamy domu. Ona tam zdechnie z głodu. Quote
Noelle Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 matko jakie biedactwo i jakie oczka smutne. :( przydałby się hotelik albo DT i to szybko. :(przecież to jeszcze dziecko :placz: Quote
masza44 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 biedny maluszek.......z tego co czytałam z wątku o suni zagłodzonej ze szczeniakami, to TOZ może odebrać psa jeśli jest on głodzony a maluszek wyraźnie jest......Boże na jakim świecie żyjemy!!Jej już nawet i w schronei będzie lepiej, przynajmniej jeść dostanie. Te oczy błagają o pomoc Quote
Trisza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Spróbujemy ją odebrać.Sunia nie ma na co czekać. Czekamy na decyzję w sprawie hoteliku,. Quote
keria Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 :shake:biedactwo Co z małą? Jeśli DT nie wypali, to hotelik jest niezbędny jeśli ona ma przeżyć. Brak słów na okrucieństwo ludzi. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='_Aga_']Na pewno jeszcze nie odebrana....[/QUOTE] Dziewczyny na co wy liczycie przeciez mozna straz miejska poprosic o interwencje ,przeciez ona tam nie przezyje. W Krakowie juz dawno zostal by odebrana . Quote
_Aga_ Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Dziewczyny na co wy liczycie przeciez mozna straz miejska poprosic o interwencje ,przeciez ona tam nie przezyje. W Krakowie juz dawno zostal by odebrana .[/QUOTE] To nie tak, że dziewczyny nie chcą.. Chodzi o to, żeby załatwić to tak, żeby uniknąć odwiezienia suni do schroniska.. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='_Aga_']To nie tak, że dziewczyny nie chcą.. Chodzi o to, żeby załatwić to tak, żeby uniknąć odwiezienia suni do schroniska..[/QUOTE] No tak ale chyba nawet schronisko jest lepsze niz smierc z głodu ,łancuch i buda?Nie wiem jak jest u was w schronisku ale u nas niejeden zagłodzony i to w gorszym stanie pies wychodzil ,przyklad Luckiego ,bylo o nim glosno ostatnio. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='_Aga_']To nie tak, że dziewczyny nie chcą.. Chodzi o to, żeby załatwić to tak, żeby uniknąć odwiezienia suni do schroniska..[/QUOTE] wszystko juz rozumiem czy sunia juz bezpieczna Quote
_Aga_ Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Z tego co wiem, zawiódł sprzęt - samochód jednej z dziewczyn nawalił, a druga odbiera swój od mechanika jutro. I jutro mają podjechać po sunię.. Quote
_Aga_ Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Pozostaje mi trzymać kciuki.. Jak się znów nie uda to się chyba załamię.... Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Miemy nadziję ,ze mimo wszystko sie uda. Quote
Recommended Posts