Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedny maluszek.......z tego co czytałam z wątku o suni zagłodzonej ze szczeniakami, to TOZ może odebrać psa jeśli jest on głodzony a maluszek wyraźnie jest......Boże na jakim świecie żyjemy!!Jej już nawet i w schronei będzie lepiej, przynajmniej jeść dostanie. Te oczy błagają o pomoc

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Dziewczyny na co wy liczycie przeciez mozna straz miejska poprosic o interwencje ,przeciez ona tam nie przezyje. W Krakowie juz dawno zostal by odebrana .[/QUOTE]
To nie tak, że dziewczyny nie chcą.. Chodzi o to, żeby załatwić to tak, żeby uniknąć odwiezienia suni do schroniska..

Posted

[quote name='_Aga_']To nie tak, że dziewczyny nie chcą.. Chodzi o to, żeby załatwić to tak, żeby uniknąć odwiezienia suni do schroniska..[/QUOTE]

No tak ale chyba nawet schronisko jest lepsze niz smierc z głodu ,łancuch i buda?Nie wiem jak jest u was w schronisku ale u nas niejeden zagłodzony i to w gorszym stanie pies wychodzil ,przyklad Luckiego ,bylo o nim glosno ostatnio.

Posted

Z tego co wiem, zawiódł sprzęt - samochód jednej z dziewczyn nawalił, a druga odbiera swój od mechanika jutro. I jutro mają podjechać po sunię..