Jump to content
Dogomania

Czekoladowe Maleństwo I Jej Przybrana Mama Z Sochaczewa.ZOSTAJĄ RAZEM W NOWYM DOMKU

Recommended Posts

Posted

Gdy je zobaczyłam to wiedziałam , że przepadłam. Dwa śliczne maleństwa. Czarna ok 1,5 roczna sunia i jej przybrane maleństwo.Zakochałam się w nich od razu i nie spocznę aż ich nie wyciągnę ze schroniska w Sochaczewie.Czarna sunia została wyrzucona przez właściela hotelu. Mieszkała tam w norze w ziemi i tam urodziła swoje szczeniaki (one już znalazły dom).Trafiła do schroniska i tu przygarnęła pod swoją opiekę te czekoladowe cudo.Siedziałam dziś tam ponad godzinę a one nie odstępowały mnie na krok.Czły czas chciały, żeby je pieścić, przytulać głaskać. Lizały mnie po rękach i buzi.Mówie Wam takich przylepek to ja dawno nie spotkałam. Zadne słowa tego nie opiszą.Moje maleństwa wyciągnę Was, tak jak obiecałam.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto "czarnulka" - boskie stworzenie, które mimo wszystkiego, co przeszło, dalej epatuje niezwykłą miłością do ludzi (i ma niezwykłego "nosa" do tych z najcieplejszym sercem :D - faktycznie od Asi nie sposób było jej odkleić :lol: )

Posted

a to przybrana córcia "czarnulki" - maleńka "czekoladka" :)

to zdjęcie nie oddaje właściwych proporcji -jeśli ktoś chciałby wiedzieć, jakich gabarytów jest to maleństwo - wystarczy wyobrazić sobie kwadrat 20 x 20 cm i w nim umieścić sunieczkę - zmieści się calutka :D

tutaj wspina się po "czarnulce" na rączki do Asi:

a tutaj widać całą miłość tych słodkich cukiereczków :loveu:

* * *
Zapisy na najsłodsze psiaki dogomanii przyjmuje Asia ( asiaf1@interia.pl ) :D

Posted

Potwierdzam!!!! To najsłodsze małe psiaki w "Azorku" (zaraz po mojej Żabce :evil_lol: ) Czarna, maleńka mamusia (p. Zyta mówi na nią Misia) to wielka przylepa :loveu: I ten jej błysk w oku! :cool3:

Posted

akucha napisał(a):
Oj, jaki kochany duecik :loveu:
Ludziska zabierajcie je, one takie do kochania są!!!!

świete słowa, wczoraj nie mogłam się od nich odlepić