Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Bernard, 4-5 cio letni, cudownie czarny pies w typie cocer spaniela.
Niezwykle radosny i pogodny. Pełen energii i aktywny.
Bardzo czujny i bystry.
Mocno zainteresowany otoczeniem i tym co dzieje się wokół niego.

http://www.youtube.com/watch?v=jXwqQfgwO0o

Bernard szuka nowego domu. Szuka domu odpowiedzialnego i domu, który będzie potrafił zapanować nad jego „spanielowatą” krwią. Przyszły opiekun musi być mocny, odpowiedzialny. Bernarda trzeba poprowadzić konsekwentnie i rzetelnie, nie ulegając jego zachciankom i nie poddając jego emocjom.

SCHRONISKO KUNDELEK W RZESZOWIE

Edited by Majka0010
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Coś za długo te spanielki siedzą w schronie, a Dina i Dali to już w ogóle. Do tego do adopcji najlepiej razem. Oj, może być ciężko... :-?

Miałam zainteresowanych adopcją któregoś ze spanielowatych złociaków ,ale nie razem i niestety nic nie wyszło :(

Posted

Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Dylągówce pod Rzeszowem. Jest szansa na dom dla mojej 8-letniej kici z chorym okiem. Mogę zwrócić koszty biletu, czy paliwa. Proszę o kontakt na priv ! Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

nikita1978 napisał(a):
Bernard ma nowy domek u Pani w Rzeszowie, która jest zakochana w spanielach i zawsze je miała. Berni mieszka z inną spanielką i dobrze się dogadują:fadein:

Cudownie! :multi: :multi: :multi:
Mam nadzieję, że już żadnego spanielka nie ma w rzeszowskim schronisku. :kciuki: :kciuki:

Posted

nikita1978 napisał(a):
Niestety mamy jednego, As ma na imię i jeszcze suńka, ale troszkę mniej przypomina spaniela niż As.

Jakbyś miała jakieś zdjęcia tych psiaków, to wrzuć proszę do wątku adopcyjnego spanieli (link do wątku w banerku w moim podpisie).