Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto zdjęcia - Niunia dzisiaj u mnie - bo pancia pojechała na cały dzien, jest to super psinka - bardzo spokojna i zrownwazona wobec innych zwierzat , dzieci - i bardzo przyjazna. Gotowa do adopcji

Posted

A tu spotkanie z obcym dzieckiem - ktore sie psów boi, NIUNIA wczesniej bawiła sie z córką moich sasiadow ale na czas sesji oni byli niedostepni. Moze jeszcze zdjec z dzieciakami porobie bo jest bardzo przyjazna i lubi zabawe z dziecmi.

Posted

Dzisiaj mała była u mnie w domu cały czas - oczywiscie jest bardzo towarzyska i uwielbia sie bawic - znalazła kompana w Zuzi ktora tarmosi sie na zawołanie byle z mniejszym od siebie...
A potem nastapiło zmęczenie materiału ...oczywiscie czuje sie juz po kilku godzinach jak u siebie... NIUNIA chodzi juz na smyczy nauczyła sie w mig bo jest poprostu mądralą , chodzi po schodach bez problemu.

Posted

I dla cierpliwych mina pt. RATUNKU KOTEK MNIE ZJE !!! Muzzy swiadkiem ze chodziło o kotka a nie o amstafa... kotek phyknął...za głośno. Kotek ma 4 miesiące...teraz wiecie dlaczego sie mówi ze strach ma wielkie oczy...ta mina była własnie taka w hoteliku kiedy inny kotek ja zaczepiał...do zabawy . Teraz z kotkiem juz sztama .

,

Posted

A dzie reszta zdjęć ? portrecik taki, jak to tylko muzzy umie robić ???
Ej no weź ....

Kurka czemu mi się wyświetla tylko 1 post na tej stronie ??? wie ktoś ?

Posted

[quote name='matrioszka2']Może byłaś niegrzeczna :diabloti:, a może znowu ta dziura ..., bo postów jest dużo. Może masz malutki monitorek i tylko jeden pościk się mieści .:evil_lol:
Przyjrzyj się.:cool3:[/QUOTE]

Po prostu linux :D ma takie momenty.

Posted

Jeśli Sara i Niunia potrzebują allegro to chętnie zrobię w wolnej chwili, tylko jeśli mają być wyróżnione to to będzie koszt 12zl za jedno.
Przepraszam Aniu że wczoraj nie odbierałam telefonu ale mam poważne problemy osobiste i jestem trochę rozbita.

Posted

Mam jeden odzew z allegro - ten piesek zasługuje na najlepszy domek. Jest wesołkiem, rozbawia wszystkich - przydała sie taka młodziez aby rozruszac towarzystwo. Bawi sie bezustannie z Zuzią i zaczepia ją za ucho albo wpycha sie plecami i nagle bach do góry nogami na zołwika. Na dworze juz obczaiła smyczke , i jak sie zaplącze to podnosi odpowiednią łapkę. Nie wiem jak pochłania i gdzie miesci takie ilosci jedzenia???

Nowa wiadomosc - NIUNIA W PIATEK IDZIE DO DS.

NIUNIA W DS jest nieprzyzwoicie grzeczna.słysze w słuchawce same pochwały...jak mądra , jaka grzeczna , jaka przytulanka...strasznie sie ciesze, bo to bardzo dobrzy ludzie i bedzie miała dobre życie...jej nowe imię to SARA a właściwie SARUNIA bo reagowała juz na NIUNIA...jak pancio wychodzi to zabiera mu buta zeby nie szedł i ...chodu.