teresz10 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Oto zdjęcia - Niunia dzisiaj u mnie - bo pancia pojechała na cały dzien, jest to super psinka - bardzo spokojna i zrownwazona wobec innych zwierzat , dzieci - i bardzo przyjazna. Gotowa do adopcji Quote
teresz10 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 A tu spotkanie z obcym dzieckiem - ktore sie psów boi, NIUNIA wczesniej bawiła sie z córką moich sasiadow ale na czas sesji oni byli niedostepni. Moze jeszcze zdjec z dzieciakami porobie bo jest bardzo przyjazna i lubi zabawe z dziecmi. Quote
teresz10 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 http://images40.fotosik.pl/696/26bd756515fe4480.jpg A TO ZDJECIE JEST OBRAZEM JEJ NATURY... A na deser mina: Quote
matrioszka2 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 No to pokazuj się modelko, żeby domek cię wypatrzył. Kolejny radaron :evil_lol: Quote
teresz10 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Dzisiaj mała była u mnie w domu cały czas - oczywiscie jest bardzo towarzyska i uwielbia sie bawic - znalazła kompana w Zuzi ktora tarmosi sie na zawołanie byle z mniejszym od siebie... A potem nastapiło zmęczenie materiału ...oczywiscie czuje sie juz po kilku godzinach jak u siebie... NIUNIA chodzi juz na smyczy nauczyła sie w mig bo jest poprostu mądralą , chodzi po schodach bez problemu. Quote
teresz10 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 I dla cierpliwych mina pt. RATUNKU KOTEK MNIE ZJE !!! Muzzy swiadkiem ze chodziło o kotka a nie o amstafa... kotek phyknął...za głośno. Kotek ma 4 miesiące...teraz wiecie dlaczego sie mówi ze strach ma wielkie oczy...ta mina była własnie taka w hoteliku kiedy inny kotek ja zaczepiał...do zabawy . Teraz z kotkiem juz sztama . , Quote
E-S Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A dzie reszta zdjęć ? portrecik taki, jak to tylko muzzy umie robić ??? Ej no weź .... Kurka czemu mi się wyświetla tylko 1 post na tej stronie ??? wie ktoś ? Quote
matrioszka2 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Może byłaś niegrzeczna :diabloti:, a może znowu ta dziura ..., bo postów jest dużo. Może masz malutki monitorek i tylko jeden pościk się mieści .:evil_lol: Przyjrzyj się.:cool3: Quote
E-S Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='matrioszka2']Może byłaś niegrzeczna :diabloti:, a może znowu ta dziura ..., bo postów jest dużo. Może masz malutki monitorek i tylko jeden pościk się mieści .:evil_lol: Przyjrzyj się.:cool3:[/QUOTE] Po prostu linux :D ma takie momenty. Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Bnerek dla suni, jakby coś trzeba dorobić albo zmienić to napisz teresz na PW Quote
as_ko Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jeśli Sara i Niunia potrzebują allegro to chętnie zrobię w wolnej chwili, tylko jeśli mają być wyróżnione to to będzie koszt 12zl za jedno. Przepraszam Aniu że wczoraj nie odbierałam telefonu ale mam poważne problemy osobiste i jestem trochę rozbita. Quote
teresz10 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Zrobiłam Niuni allegro ale nie wyróżnione, a z Sara to sama nie wiem czy jednak nie zostanie na dt. Pani powiedziała : bije sie z myslami - i wychodzi na to ze pani z dt w byle rece jej nie odda - a wiec tu sie nie spiesze... http://allegro.pl/pinczer-owata-czarna-suka-szczeniak-i1513039346.html Quote
teresz10 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Mam jeden odzew z allegro - ten piesek zasługuje na najlepszy domek. Jest wesołkiem, rozbawia wszystkich - przydała sie taka młodziez aby rozruszac towarzystwo. Bawi sie bezustannie z Zuzią i zaczepia ją za ucho albo wpycha sie plecami i nagle bach do góry nogami na zołwika. Na dworze juz obczaiła smyczke , i jak sie zaplącze to podnosi odpowiednią łapkę. Nie wiem jak pochłania i gdzie miesci takie ilosci jedzenia??? Nowa wiadomosc - NIUNIA W PIATEK IDZIE DO DS. NIUNIA W DS jest nieprzyzwoicie grzeczna.słysze w słuchawce same pochwały...jak mądra , jaka grzeczna , jaka przytulanka...strasznie sie ciesze, bo to bardzo dobrzy ludzie i bedzie miała dobre życie...jej nowe imię to SARA a właściwie SARUNIA bo reagowała juz na NIUNIA...jak pancio wychodzi to zabiera mu buta zeby nie szedł i ...chodu. Quote
Recommended Posts