CZARODZIEJ:) Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='argusiowa'] Harry ma coś z okiem czy taka jego uroda? Przypominają Tośkę i Antośkę :) trzymają się razem :) fajne psiaki... Na szczęście taka jego uroda. Quote
edzia.71 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Mysle, że teraz jak troche odżył jest jeszcze piekniejszy. Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Piękniejszy i przede wszystkim jest teraz bardziej odważny. Ostatnio jak zawitałem u nich jako jedyny dał mi się porządnie wygłaskać. Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dzisiaj Harry znowu dał się wygłaskać. Nie udało mi się wyjść z nimi na spacer ale myśle że w sobotę spróbujemy ich wyciągnać. Niech poznają świat, trochę pod innym kątem. Nie jak dotychczas z kojca... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Kaju i Edzia w sobote możecie mi pomóc. Chcialbym zabrać chłopaków na ich pierwszy spacer. Przyda im się troche nowych zdjęć. Quote
edzia.71 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Kaju i Edzia w sobote możecie mi pomóc. Chcialbym zabrać chłopaków na ich pierwszy spacer. Przyda im się troche nowych zdjęć. Ma się rozumieć, że pomożemy.W sobotę spacerujemy i robimy sesje chłopakom:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nie ma problemu! I spróbujemy wyciągnąć Tośki! Jak wszyscy, to wszyscy! Quote
Romka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kaja10014 napisał(a):Nie ma problemu! I spróbujemy wyciągnąć Tośki! Jak wszyscy, to wszyscy! Oczywiście,jak wszyscy to wszyscy... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Romka napisał(a):Oczywiście,jak wszyscy to wszyscy... Jestem za... Quote
Romka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Czarodzieje, dziś po raz pierwszy nie uciekali ,tylko pozwolili mi dotknąć się przez kraty... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Romka napisał(a):Czarodzieje, dziś po raz pierwszy nie uciekali ,tylko pozwolili mi dotknąć się przez kraty... Są już dużo odważniejsi. Najbardziej Harry. Wczoraj dał się Edzi wyglaskać. Niestety próba pierwszego spaceru zakończyła się fiaskiem:-( . Co prawda Harry wyszedł na dziedziniec ale jak zaczęły inne psy szczekac wpadł w panikę i nie mogłem nad nim zapanować. Skończyło się tym że musiałem go wnieść do kojca. Może za tydzień się uda.... Quote
kajkoowa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Samo wyjście na dziedziniec powinniśmy uznać za sukces zważywszy na to, iż nigdy nawet nie próbowaliśmy wyprowadzić tego boksu na spacer. Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Kaja10014 napisał(a):Samo wyjście na dziedziniec powinniśmy uznać za sukces zważywszy na to, iż nigdy nawet nie próbowaliśmy wyprowadzić tego boksu na spacer. Masz racje... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Tylko tej trójki mi brakowało na 1str. Quote
edzia.71 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Przepraszamy ale na pierwszą sie wpychamy. Tak to chyba leciało..:evil_lol: Quote
edzia.71 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Hary dzisiaj wygłaskany. Otworzyłam boks a Hary...nie uciekł :crazyeye:. Cały łepek wygłaskany, Ronald obserwował nas wyglądając z budy. :loveu: Quote
Romka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 edzia.71 napisał(a):Hary dzisiaj wygłaskany. Otworzyłam boks a Hary...nie uciekł :crazyeye:. Cały łepek wygłaskany, Ronald obserwował nas wyglądając z budy. :loveu: Niesamowite,ze dał pogłaskać się Tobie,pewnie widzą,ze nie jest żle... Quote
edzia.71 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Hary dzisiaj nadstawiał się boczkiem. Ronald ścigał dziś Nevila. Chyba :ghost_2: musi się z nim rozmówić.:dog: Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 edzia.71 napisał(a):Hary dzisiaj nadstawiał się boczkiem. Ronald ścigał dziś Nevila. Chyba :ghost_2: musi się z nim rozmówić.:dog: Jutro bedzie poważna męska rozmowa!!! Quote
Romka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Jutro bedzie poważna męska rozmowa!!! O widzę,ze nie jedna...Smyk też będzie na dywaniku...;) Quote
Recommended Posts