Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj Harry znowu dał się wygłaskać. Nie udało mi się wyjść z nimi na spacer ale myśle że w sobotę spróbujemy ich wyciągnać. Niech poznają świat, trochę pod innym kątem. Nie jak dotychczas z kojca...

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
Kaju i Edzia w sobote możecie mi pomóc. Chcialbym zabrać chłopaków na ich pierwszy spacer. Przyda im się troche nowych zdjęć.

Ma się rozumieć, że pomożemy.W sobotę spacerujemy i robimy sesje chłopakom:evil_lol:

Posted

Romka napisał(a):
Czarodzieje, dziś po raz pierwszy nie uciekali ,tylko pozwolili mi dotknąć się przez kraty...

Są już dużo odważniejsi. Najbardziej Harry. Wczoraj dał się Edzi wyglaskać. Niestety próba pierwszego spaceru zakończyła się fiaskiem:-( . Co prawda Harry wyszedł na dziedziniec ale jak zaczęły inne psy szczekac wpadł w panikę i nie mogłem nad nim zapanować. Skończyło się tym że musiałem go wnieść do kojca. Może za tydzień się uda....

• 2 weeks later...
Posted

edzia.71 napisał(a):
Hary dzisiaj wygłaskany. Otworzyłam boks a Hary...nie uciekł :crazyeye:. Cały łepek wygłaskany, Ronald obserwował nas wyglądając z budy. :loveu:

Niesamowite,ze dał pogłaskać się Tobie,pewnie widzą,ze nie jest żle...