Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

edzia.71 napisał(a):
Siedzi z nimi Semir. Uważam, że woleliby jakąś pannę w swoim wzroście. Semir jest duży i dziś po powrocie ze spaceru startował do chłopaków:angryy:

Za mało mamy w schronisku suczek...nie da się wszystkich obdzielić...nie mam pomysłu jaka suczka mogłaby tam siedzieć...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

edzia.71 napisał(a):
Jeszcze raz dziękuję Dog Angel. Zdjęcia przepiękne. Czy zauważyliście którędy chłopcy :crazyeye:wyszli ?

No właśnie...biedne psiaki...spacer poza schronisko to byłaby dla nich frajda!Pewnie nikt ich nie adoptuje(?)choć namiastkę domu i opieki powinny mieć...

Posted

mój pierwszy raz :)

musiałem przekazać go p. Ewie bo ktoś to musiał udokumentować. Niestety tylko cztery fotki bo był bardzo przestraszony. Gdyby nie koledzy z innego boksu to pewnie nie poszedłby na spacer....ale ciekawość wzięła górę....chłopaki idą więc musi być coś tam ciekawego. Super został przyjęty przez obce stado :)

OBY TAK DALEJ

ronek nie wyszedł :( kość w budzie była ważniejsza...

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']mój pierwszy raz :)

musiałem przekazać go p. Ewie bo ktoś to musiał udokumentować. Niestety tylko cztery fotki bo był bardzo przestraszony. Gdyby nie koledzy z innego boksu to pewnie nie poszedłby na spacer....ale ciekawość wzięła górę....chłopaki idą więc musi być coś tam ciekawego. Super został przyjęty przez obce stado :)

OBY TAK DALEJ

ronek nie wyszedł :( kość w budzie była ważniejsza...

Wspaniale. Bardzo żałuje, że mnie przy tym nie było :-(

Posted

Widziałam jak wychodził,bez lęku...wszystkich zatkało,nawet p.Marek nie mógł uwierzyć,że psiak wyszedł.Potem trochę się bał,ale jak widać wszystko skończyło się super.Pozwolił się pogłaskać,mam wrażenie,że bezpieczniej czuje się z kobietami...oby powtórzył spacer...

Posted

Romka napisał(a):
Widziałam jak wychodził,bez lęku...wszystkich zatkało,nawet p.Marek nie mógł uwierzyć,że psiak wyszedł.Potem trochę się bał,ale jak widać wszystko skończyło się super.Pozwolił się pogłaskać,mam wrażenie,że bezpieczniej czuje się z kobietami...oby powtórzył spacer...

Bał się i przed wyjsciem i na spacerze a co do tych kobiet, skoro ma do nich takie zaufanie to dlaczego z żadną nie wyszedł? Tak jak napisałem zrobiłem tylko cztery zdjęcia bo przy kobiecie się bał i musiałem go wsiąść od niej spowrotem...

Posted

I pospacerował. To był fajny, dłuuugi spacer. :painting:
Harry zadowolony. Grzecznie szedł, ciekawie rozglądając się . Przystawał pogryźć trawkę, powąchać. pomiziać się ze mną.:lol:
Tak było dopóki nie zobaczył innych. Jednak boi się - przecież to tak naprawdę dopiero jego drugie wyjście na zewnątrz. Pracowałam z nim przez kilka ładnych tygodni i wiem, że przy mnie i Macku czuje się bezpiecznie. Ronald też wyszedłby na zewnątrz gdyby nie pogoniła go "kierowniczka" :shake:. Chętnie biegał wzdłuż boksów.