jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 malawaszka napisał(a):witamy i jutro się widzimy sesesese :diabloti: :evil_lol: a jednak?... Wasia na przedadopcyjnej.... :mdleje: no to ja trzymam kciuki za nowa Panią! a jak tak patrze na zdjęcia Bertusi... mogłabym ją postawic koło mojej Balbiny i dam sobie rękę uciąć, że nikt nie rozpoznałby, która jest która Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jambi napisał(a):a jednak?... Wasia na przedadopcyjnej.... :mdleje: no to ja trzymam kciuki za nowa Panią! a jak tak patrze na zdjęcia Bertusi... mogłabym ją postawic koło mojej Balbiny i dam sobie rękę uciąć, że nikt nie rozpoznałby, która jest która ano dokładnie - też od razu z Bibi mi się skojarzyła a ja na przedadopcyjnej to nie tak jak Wam się wydaje Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='malawaszka']ano dokładnie - też od razu z Bibi mi się skojarzyła noooo... ja przepraszam za zaśmiecanie w wątku malutkiej ;) Bercia :loveu: [quote name='zuzka'] Balbisia :loveu: [quote name='malawaszka']a ja na przedadopcyjnej to nie tak jak Wam się wydaje a skąd wiesz co nam sie wydaje? :eviltong: nooo, ja nie wyobrażam sobie, że Ty przystąpisz do wizyty w gumowych rękawiczkach i podepniesz Panią do wariografu po czym w świetle lampy walącej po oczach rozpoczniesz przesłuchanie :evil_lol: zwyczajnie, wydaje mi się, że kto jak kto, ale Ty raczej wiesz o co w tym biega :razz: Quote
lilo Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a potem jak w "Perfekcyjnej Pani domu " będzie test białej rękawiczki ;p heheh ;p Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zabieram Brokata - on będzie testował :D Quote
lilo Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 o matko z córką toż to sodomia i gomoria będzie :eek2: Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='malawaszka']zabieram Brokata - on będzie testował :D :cool2: chcesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu? :razz: [quote name='zuzka']jambi psiaki są baaardzo do siebie podobne toż już dawno mówiłam :lol: (zdaje się że na samym początku wątku) - na moje oko - klony, choć nie mam pod ręką lepszego zdjęcia :p Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='jambi'] chcesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu? :razz: zależy co przez to rozumiesz - bynajmniej nie zamierzam go proponować w zamian - zamierzam go trochę pocywilizować bo wieśniaczeje na tej mojej wsi więc pospacerujemy sobie znowu po mieście :D pozagryzamy kilka piesków :D Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 eee, gdzie tam! wcale nie miałam na myśli że "w zamian"! skąd! czekamy w takim razie na wrażenia z wizyty! :kciuki: Quote
Tekla64 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Fides powinna jako trzecie zdjecie Felutka wstawic i wtedy zobaczymy czy to wsio z jednego worka hihihi one sa prawie identyczne oby byl to wspanialy domek!!! Quote
Fides79 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ehhh a Berta miała być klonikiem Felka :roll: Bercia :loveu: Napisał zuzka Balbisia :loveu: Quote
Tekla64 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a nie mowilam ze one sa po jednych piniadzach hihihi?! trzy klony i coby Berta tez tak trafila! Quote
Fides79 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Tekla64 napisał(a):a nie mowilam ze one sa po jednych piniadzach hihihi?! trzy klony i coby Berta tez tak trafila! już dziewczyny jej krzywdy zrobić nie dadzą, a Waszka z pewnościa wiec na 100% bedzie dobrze :p Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ale nieustająco kciuki trzymamy i na wieści od Inspektora Waszki czekamy :p Quote
ciapuś Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Bertunia jedzie w piątek do nowego domku :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
zuzka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ciapuś napisał(a):Bertunia jedzie w piątek do nowego domku :Cool!::Cool!::Cool!: Świetne wieści dla Bertuni. Ale Frykaskowi będzie smutno bez towarzyszki zabaw. Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Tak jak myślałyśmy - wizyta to była formalność - miłe spotkanie z cudownymi i ciepłymi Osobami - w pełni zasznupionymi :D a już całkiem mnie Panie kupiły jak się okazało, że stronę adopcyjną sznaucerów śledzą od dawna i znają psy, które na niej są i były, po imionach :loveu: strasznie mi się miło zrobiło, że jednak są ludzie, którzy zaglądają, śledzą losy psiaków, i w ogóle... Bertunia na pewno będzie szczęśliwa - nie ma innej opcji, opiekę wet również będzie miała na najwyższym poziomie Także powodzenia Bertusiu :loveu: i Pamiętaj, żeby za swoją młodszą Panią też tuptać po domu bo bardzo tego chce :loveu: Quote
Tekla64 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 super wiesci wszystkie kloniki w dobrych rekach !!!! a jakies wiesci panie beda podsylac moze i czasem zdjecie? Quote
zuzka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Tekla64 napisał(a):super wiesci wszystkie kloniki w dobrych rekach !!!! a jakies wiesci panie beda podsylac moze i czasem zdjecie? Przyszła pani Bertuni już zalogowała i wpisała się na wątku suni więc wiadomości będo na-pewno Quote
zuzka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 malawaszka napisał(a):Tak jak myślałyśmy - wizyta to była formalność - miłe spotkanie z cudownymi i ciepłymi Osobami - w pełni zasznupionymi :D a już całkiem mnie Panie kupiły jak się okazało, że stronę adopcyjną sznaucerów śledzą od dawna i znają psy, które na niej są i były, po imionach :loveu: strasznie mi się miło zrobiło, że jednak są ludzie, którzy zaglądają, śledzą losy psiaków, i w ogóle... Bertunia na pewno będzie szczęśliwa - nie ma innej opcji, opiekę wet również będzie miała na najwyższym poziomie Także powodzenia Bertusiu :loveu: i Pamiętaj, żeby za swoją młodszą Panią też tuptać po domu bo bardzo tego chce :loveu: No to piękna czarnulka powoli zaczyna się pakować Quote
Fides79 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 no to super wiadomości :multi: i mam nadzieje, że Reda będzie nas informować o wspólnym i szczęśliwym życiu z Bertą ;) Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudowne wieści z samego rana! Hip Hip Hura!!!! :laola: Quote
Recommended Posts