Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
witamy i jutro się widzimy sesesese :diabloti:

:evil_lol:

a jednak?... Wasia na przedadopcyjnej.... :mdleje:

no to ja trzymam kciuki za nowa Panią!

a jak tak patrze na zdjęcia Bertusi... mogłabym ją postawic koło mojej Balbiny i dam sobie rękę uciąć, że nikt nie rozpoznałby, która jest która

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
a jednak?... Wasia na przedadopcyjnej.... :mdleje:

no to ja trzymam kciuki za nowa Panią!

a jak tak patrze na zdjęcia Bertusi... mogłabym ją postawic koło mojej Balbiny i dam sobie rękę uciąć, że nikt nie rozpoznałby, która jest która

ano dokładnie - też od razu z Bibi mi się skojarzyła

a ja na przedadopcyjnej to nie tak jak Wam się wydaje

Posted

[quote name='malawaszka']ano dokładnie - też od razu z Bibi mi się skojarzyła

noooo... ja przepraszam za zaśmiecanie w wątku malutkiej ;)

Bercia :loveu:

[quote name='zuzka']

Balbisia :loveu:

[quote name='malawaszka']a ja na przedadopcyjnej to nie tak jak Wam się wydaje

a skąd wiesz co nam sie wydaje? :eviltong:
nooo, ja nie wyobrażam sobie, że Ty przystąpisz do wizyty w gumowych rękawiczkach i podepniesz Panią do wariografu po czym w świetle lampy walącej po oczach rozpoczniesz przesłuchanie :evil_lol:
zwyczajnie, wydaje mi się, że kto jak kto, ale Ty raczej wiesz o co w tym biega :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']zabieram Brokata - on będzie testował :D

:cool2:

chcesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu? :razz:

[quote name='zuzka']jambi psiaki są baaardzo do siebie podobne

toż już dawno mówiłam :lol: (zdaje się że na samym początku wątku) - na moje oko - klony, choć nie mam pod ręką lepszego zdjęcia :p

Posted

[quote name='jambi']
chcesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu? :razz:

zależy co przez to rozumiesz - bynajmniej nie zamierzam go proponować w zamian - zamierzam go trochę pocywilizować bo wieśniaczeje na tej mojej wsi więc pospacerujemy sobie znowu po mieście :D pozagryzamy kilka piesków :D

Posted

Tekla64 napisał(a):
a nie mowilam ze one sa po jednych piniadzach hihihi?!
trzy klony
i coby Berta tez tak trafila!

już dziewczyny jej krzywdy zrobić nie dadzą, a Waszka z pewnościa
wiec na 100% bedzie dobrze :p

Posted

ciapuś napisał(a):
Bertunia jedzie w piątek do nowego domku :Cool!::Cool!::Cool!:

Świetne wieści dla Bertuni.
Ale Frykaskowi będzie smutno bez towarzyszki zabaw.

Posted

Tak jak myślałyśmy - wizyta to była formalność - miłe spotkanie z cudownymi i ciepłymi Osobami - w pełni zasznupionymi :D a już całkiem mnie Panie kupiły jak się okazało, że stronę adopcyjną sznaucerów śledzą od dawna i znają psy, które na niej są i były, po imionach :loveu: strasznie mi się miło zrobiło, że jednak są ludzie, którzy zaglądają, śledzą losy psiaków, i w ogóle... Bertunia na pewno będzie szczęśliwa - nie ma innej opcji, opiekę wet również będzie miała na najwyższym poziomie

Także powodzenia Bertusiu :loveu: i Pamiętaj, żeby za swoją młodszą Panią też tuptać po domu bo bardzo tego chce :loveu:

Posted

Tekla64 napisał(a):
super wiesci
wszystkie kloniki w dobrych rekach !!!!
a jakies wiesci panie beda podsylac moze i czasem zdjecie?

Przyszła pani Bertuni już zalogowała i wpisała się na wątku suni więc wiadomości będo na-pewno

Posted

malawaszka napisał(a):
Tak jak myślałyśmy - wizyta to była formalność - miłe spotkanie z cudownymi i ciepłymi Osobami - w pełni zasznupionymi :D a już całkiem mnie Panie kupiły jak się okazało, że stronę adopcyjną sznaucerów śledzą od dawna i znają psy, które na niej są i były, po imionach :loveu: strasznie mi się miło zrobiło, że jednak są ludzie, którzy zaglądają, śledzą losy psiaków, i w ogóle... Bertunia na pewno będzie szczęśliwa - nie ma innej opcji, opiekę wet również będzie miała na najwyższym poziomie

Także powodzenia Bertusiu :loveu: i Pamiętaj, żeby za swoją młodszą Panią też tuptać po domu bo bardzo tego chce :loveu:

No to piękna czarnulka powoli zaczyna się pakować