Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę ze domek jest dobry.Pani wypatrzyła małą jeszcze przed operacją i dzwoniła żeby się dowiedzieć co z sunią.Wtedy umówiła się że jeszcze zadzwoni i zadzwoniła,nie zraża ją także to że sunia będzie do adopcji za jakiś czas bo musi być wysterylizowana.Chce zaczekać ,a jeśli wizyta wyjdzie pomyślnie to przyjedzie osobiście po psa.Taka postawa napawa mnie optymistycznie ,ale wszystko okaże się po wizycie przed adopcyjnej.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
Myślę ze domek jest dobry.Pani wypatrzyła małą jeszcze przed operacją i dzwoniła żeby się dowiedzieć co z sunią.Wtedy umówiła się że jeszcze zadzwoni i zadzwoniła,nie zraża ją także to że sunia będzie do adopcji za jakiś czas bo musi być wysterylizowana.Chce zaczekać ,a jeśli wizyta wyjdzie pomyślnie to przyjedzie osobiście po psa.Taka postawa napawa mnie optymistycznie ,ale wszystko okaże się po wizycie przed adopcyjnej.

a o kupowaniu karmy wet mówiłaś??? bo dla niektórych to jest przeszkoda bo koszty większe, znasz adres i nazwisko? może akurat znam tą panią :lol:

Posted

ciapuś napisał(a):
Szkoda że nikt tak fajny nie dzwoni po Frykaska :-(

To prawda wielka szkoda, on już dawno powinien grzać kuper w swoim domku.

Posted

malawaszka napisał(a):
a o kupowaniu karmy wet mówiłaś??? bo dla niektórych to jest przeszkoda bo koszty większe, znasz adres i nazwisko? może akurat znam tą panią :lol:

Nasza wetka nie widziała przeciwwskazań aby mała jadła wszystko,byle nie za tłusto

Posted

ciapuś napisał(a):
Nasza wetka nie widziała przeciwwskazań aby mała jadła wszystko,byle nie za tłusto

no a kamienie? nie będą jej się tworzyć od nowa? dziwne, a co ma tłuste jedzenie do kamieni w pęcherzu? tu chyba chodzi o to, że po sterylizacji?

Posted

haliza napisał(a):
Myślę, że dieta wskazana bo jak się raz utworzył to znaczy ,że ma do tego skłonności....

no własnie - i regularne co kilka miesięcy badanie moczu - to akurat są grosze bo 10 zł kosztuje

Posted

malawaszka napisał(a):
to fajnie - dopytajcie jaki to był kamień, bo od tego zależy dalsze postępowanie

zgadzam się z tym w 100 %. Najważniejsze jest zapobieganie.

Posted

Witam serdecznie. Jesteśmy pewni,że Bertunia będzie się u nas szczęśliwa. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej,jestem po rozmowie z p. Agnieszką, jutro jeszcze rozmowa przedadopcyjna i mam nadzieję,że w sobotę będzie już z nami

Posted

[quote name='reda']Witam serdecznie. Jesteśmy pewni,że Bertunia będzie się u nas szczęśliwa. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej,jestem po rozmowie z p. Agnieszką, jutro jeszcze rozmowa przedadopcyjna i mam nadzieję,że w sobotę będzie już z nami

Witamu na dogo.