ciapuś Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Myślę ze domek jest dobry.Pani wypatrzyła małą jeszcze przed operacją i dzwoniła żeby się dowiedzieć co z sunią.Wtedy umówiła się że jeszcze zadzwoni i zadzwoniła,nie zraża ją także to że sunia będzie do adopcji za jakiś czas bo musi być wysterylizowana.Chce zaczekać ,a jeśli wizyta wyjdzie pomyślnie to przyjedzie osobiście po psa.Taka postawa napawa mnie optymistycznie ,ale wszystko okaże się po wizycie przed adopcyjnej. Quote
haliza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Podglądam malutką i trzymam kciuki za ten domek .... Quote
ciapuś Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 zuzka napisał(a):To faktycznie oferta godna uwagi . Szkoda że nikt tak fajny nie dzwoni po Frykaska :-( Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ciapuś napisał(a):Myślę ze domek jest dobry.Pani wypatrzyła małą jeszcze przed operacją i dzwoniła żeby się dowiedzieć co z sunią.Wtedy umówiła się że jeszcze zadzwoni i zadzwoniła,nie zraża ją także to że sunia będzie do adopcji za jakiś czas bo musi być wysterylizowana.Chce zaczekać ,a jeśli wizyta wyjdzie pomyślnie to przyjedzie osobiście po psa.Taka postawa napawa mnie optymistycznie ,ale wszystko okaże się po wizycie przed adopcyjnej. a o kupowaniu karmy wet mówiłaś??? bo dla niektórych to jest przeszkoda bo koszty większe, znasz adres i nazwisko? może akurat znam tą panią :lol: Quote
zuzka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ciapuś napisał(a):Szkoda że nikt tak fajny nie dzwoni po Frykaska :-( To prawda wielka szkoda, on już dawno powinien grzać kuper w swoim domku. Quote
haliza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ciapuś napisał(a):Szkoda że nikt tak fajny nie dzwoni po Frykaska :-( Zadzwoni, zadzwoni widocznie kolejka była na panienkę :loveu: Quote
ciapuś Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 malawaszka napisał(a):a o kupowaniu karmy wet mówiłaś??? bo dla niektórych to jest przeszkoda bo koszty większe, znasz adres i nazwisko? może akurat znam tą panią :lol: Nasza wetka nie widziała przeciwwskazań aby mała jadła wszystko,byle nie za tłusto Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ciapuś napisał(a):Nasza wetka nie widziała przeciwwskazań aby mała jadła wszystko,byle nie za tłusto no a kamienie? nie będą jej się tworzyć od nowa? dziwne, a co ma tłuste jedzenie do kamieni w pęcherzu? tu chyba chodzi o to, że po sterylizacji? Quote
haliza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Myślę, że dieta wskazana bo jak się raz utworzył to znaczy ,że ma do tego skłonności.... Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 haliza napisał(a):Myślę, że dieta wskazana bo jak się raz utworzył to znaczy ,że ma do tego skłonności.... no własnie - i regularne co kilka miesięcy badanie moczu - to akurat są grosze bo 10 zł kosztuje Quote
ciapuś Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Ja się na tym nie znam ,ale mam pełne zaufanie do mojej wetki a ona nie zalecała jakiejś specjalistycznej karmy. Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://www.veterynaria.pl/articles.php?id=50 polecam do poczytania Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/197828-Dieta-dla-psa-z-kamic%C4%85.-Prosze-o-pomoc. i to też warto poczytać - tylko potrzebna jest wiedza jakiego rodzaju to kamień - w zaleznosci od tego dobiera się dietę Quote
Reno2001 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 malawaszka, jutro Berta będzie u weta na zdjęciu szwów. Ponownie zapytamy o dietę. Skonsultujemy też to z innym weterynarzem. Quote
malawaszka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 to fajnie - dopytajcie jaki to był kamień, bo od tego zależy dalsze postępowanie Quote
Poker Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 malawaszka napisał(a):to fajnie - dopytajcie jaki to był kamień, bo od tego zależy dalsze postępowanie zgadzam się z tym w 100 %. Najważniejsze jest zapobieganie. Quote
ciapuś Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Bertunia zrobiła nam dzisiaj niespodziankę i dostała cieczkę więc zabieg sterylizacji został przełożony na późniejszy termin. Quote
reda Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Witam serdecznie. Jesteśmy pewni,że Bertunia będzie się u nas szczęśliwa. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej,jestem po rozmowie z p. Agnieszką, jutro jeszcze rozmowa przedadopcyjna i mam nadzieję,że w sobotę będzie już z nami Quote
ciapuś Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Witamy na dogo Myślę że jutrzejsza wizyta to tylko formalność i w sobotę spotkamy się w Łodzi Quote
zuzka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='reda']Witam serdecznie. Jesteśmy pewni,że Bertunia będzie się u nas szczęśliwa. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej,jestem po rozmowie z p. Agnieszką, jutro jeszcze rozmowa przedadopcyjna i mam nadzieję,że w sobotę będzie już z nami Witamu na dogo. Quote
malawaszka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 witamy i jutro się widzimy sesesese :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts