ciapuś Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Myślę że nie będzie to ogromna suma bo mamy wspaniałą wetkę która liczy nas po kosztach i to często zaniżonych :evil_lol: ale ,dokładnie ile mamy do zapłacenia dowiemy się jutro lub po kolejnej operacji już hurtem :lol: Ale niestety z wydatkami trzeba się liczyć ,dojdą jeszcze koszty hotelu a potem dt Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 no to chociaż tyle dobrze, że wetkę macie z sercem :loveu: Quote
ciapuś Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 oj tak trzeba przyznać że nasza Madzia jest złota kobitka z ogromnym sercem dla zwierzaków Quote
ciapuś Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Bertunia mówi dzień dobry i zbiera się na kroplówkę. Quote
rita60 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jestem.......trzymam kciuki i jeszcze tu wróce. Quote
sybil Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bądź dzielna, Bertusiu i zdrowiej :kciuki::kciuki::kciuki: :calus: Quote
jambi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 o rany ależ kamień ogromny!!! biedne maleństwo - oby jak najszybciej doszła do siebie Quote
haliza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ale cudna malutka, oby szybciutko doszła do siebie i znalazła kochających ludzików :loveu: - z daleka od poprzedniej właścicielki :mad: Quote
malawaszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 przypominam http://allegro.pl/mini-sznaucerka-czeka-na-pomoc-i-dom-i1497641170.html jak tam malutka? Quote
zuzka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Co słychać u Berci ? Jak ona się miewa po tym zabiegu? Quote
ciapuś Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Bertusia jest psem idealnym .Dzisiaj cały dzień spędziła ze mną .Pięknie jeździ samochodem w nowych miejscach wystarczy położyć jej kocyk i od razu się na nim kładzie i jakby psa nie było.Z sikaniem jest coraz lepiej.Już nie ma takiego parcia na pęcherz i załatwia się co jakieś 2 - 3 godzinki.Na razie jest to troszkę uciążliwe zwłaszcza nocą ,ale podobno z dnia na dzień pęcherz zacznie się goić i ten czas zacznie się wydłużać.Już widać ogromną różnicę bo przed zabiegiem sikała co 10- 15 min Byłyśmy dzisiaj na kroplówce i pokazaniu szwów ,wszystko wygląda super. Koszt operacji wraz z lekami jakie dostawała przed i po zabiegu + śliczny kaftanik to 170zł Chyba wszystko napisałam ,co prawda chaotycznie ale padam na pysk.Jak wyszłam o 8 rano tak dopiero dotarłam do domu. Quote
malawaszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 no to naprawdę super ta wetka!!!! super cena za zabieg! wpłacę grosik jak zrobię porządek w rozliczeniach Quote
zerduszko Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Strasznie mi jej szkoda :( Przydałby się jej domowy DT. Quote
ciapuś Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='zerduszko']Strasznie mi jej szkoda :( Przydałby się jej domowy DT.[/QUOTE] Jeśli dobrze pójdzie to od poniedziałku sunia pojedzie do niezastąpionej Zuzki.Jestem pewna że dzięki wspaniałej opiece jaką tam dostanie sunia będzie dużo szybciej wracać do zdrowia i nabierze pewności siebie której jej teraz bardzo brakuje.W tej chwili jedyne co robi to siedzi na swoim posłanku i smutnie spogląda dookoła.Widać że ma ochotę się przełamać ale lęk robi swoje. Dzisiaj na momencik się rozluźniła i podeszła do nas wtulając się i liżąc nas po twarzy.Mam nadzieję ze to maleństwo znajdzie szybko WSPANIAŁY dom bo potrzebuje go bardzo Quote
malawaszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 biedny okruszek malutki - teraz już będzie tylko lepiej :kciuki: Quote
zuzka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 U mnie mnie sunia z dziećmi juz w swoich domkach. Quote
ciapuś Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Super Myślę że w poniedziałek lub wtorek zależy jak się wyrobimy)malutka przyjedzie do Ciebie No chyba że jeszcze dzisiaj późnym wieczorem uda mi się zorganizować transport to dam znać Quote
rytka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 zapraszam na bazarek dla małej czarnej;) http://www.dogomania.pl/threads/204197-Biżu-próbki-kosmetyków-do-23.03.godz.22?p=16502736#post16502736 Quote
weszka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dobrze, że suczydełko będzie miało domową opiekę. Słodkości z niej. Jakbym spotkała "właścicielkę" to bym jej nakładła po ryju :angryy::mad: Przecież są sposoby na tańsze leczenie psa czy uzyskanie pomocy, a nie iść po najmiejszej linii oporu i oddać :angryy: Quote
ciapuś Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Bertunia już bezpieczna u zuzki Myślę wiec że wszystkie wpłaty można przekierowywać już bezpośrednio do zuzki Zuzka co Ty na to Quote
zuzka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ciapuś napisał(a):Bertunia już bezpieczna u zuzki Myślę wiec że wszystkie wpłaty można przekierowywać już bezpośrednio do zuzki Zuzka co Ty na to Jasne że można tylko proszę pisać na którego psiaka jest wpłata . Quote
Recommended Posts