Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę że nie będzie to ogromna suma bo mamy wspaniałą wetkę która liczy nas po kosztach i to często zaniżonych :evil_lol:
ale ,dokładnie ile mamy do zapłacenia dowiemy się jutro lub po kolejnej operacji już hurtem :lol:
Ale niestety z wydatkami trzeba się liczyć ,dojdą jeszcze koszty hotelu a potem dt

Posted

Bertusia jest psem idealnym .Dzisiaj cały dzień spędziła ze mną .Pięknie jeździ samochodem w nowych miejscach wystarczy położyć jej kocyk i od razu się na nim kładzie i jakby psa nie było.Z sikaniem jest coraz lepiej.Już nie ma takiego parcia na pęcherz i załatwia się co jakieś 2 - 3 godzinki.Na razie jest to troszkę uciążliwe zwłaszcza nocą ,ale podobno z dnia na dzień pęcherz zacznie się goić i ten czas zacznie się wydłużać.Już widać ogromną różnicę bo przed zabiegiem sikała co 10- 15 min
Byłyśmy dzisiaj na kroplówce i pokazaniu szwów ,wszystko wygląda super.
Koszt operacji wraz z lekami jakie dostawała przed i po zabiegu + śliczny kaftanik to 170zł
Chyba wszystko napisałam ,co prawda chaotycznie ale padam na pysk.Jak wyszłam o 8 rano tak dopiero dotarłam do domu.

Posted

[quote name='zerduszko']Strasznie mi jej szkoda :( Przydałby się jej domowy DT.[/QUOTE]
Jeśli dobrze pójdzie to od poniedziałku sunia pojedzie do niezastąpionej Zuzki.Jestem pewna że dzięki wspaniałej opiece jaką tam dostanie sunia będzie dużo szybciej wracać do zdrowia i nabierze pewności siebie której jej teraz bardzo brakuje.W tej chwili jedyne co robi to siedzi na swoim posłanku i smutnie spogląda dookoła.Widać że ma ochotę się przełamać ale lęk robi swoje.

Dzisiaj na momencik się rozluźniła i podeszła do nas wtulając się i liżąc nas po twarzy.Mam nadzieję ze to maleństwo znajdzie szybko WSPANIAŁY dom bo potrzebuje go bardzo

Posted

Super
Myślę że w poniedziałek lub wtorek zależy jak się wyrobimy)malutka przyjedzie do Ciebie
No chyba że jeszcze dzisiaj późnym wieczorem uda mi się zorganizować transport to dam znać

Posted

Dobrze, że suczydełko będzie miało domową opiekę. Słodkości z niej. Jakbym spotkała "właścicielkę" to bym jej nakładła po ryju :angryy::mad: Przecież są sposoby na tańsze leczenie psa czy uzyskanie pomocy, a nie iść po najmiejszej linii oporu i oddać :angryy:

Posted

ciapuś napisał(a):
Bertunia już bezpieczna u zuzki
Myślę wiec że wszystkie wpłaty można przekierowywać już bezpośrednio do zuzki
Zuzka co Ty na to

Jasne że można tylko proszę pisać na którego psiaka jest wpłata .