ciapuś Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 nie umawiałam się z nikim bo nie wiem co będzie po operacji .Wszyscy umawiali się że zadzwonią za kilka dni .Jeśli masz coś w tym typie do wydania to mogę podawać do Ciebie namiary Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='ciapuś']nie umawiałam się z nikim bo nie wiem co będzie po operacji .Wszyscy umawiali się że zadzwonią za kilka dni .Jeśli masz coś w tym typie do wydania to mogę podawać do Ciebie namiary pewnie, że mam ale też są i na stronie i na fb więc ci ludzie pozostałe psy widzieli zapewne i widocznie nie pasują do wymagań :( możesz podawać www.sznaucery.rix.pl jakby się ktoś trafił co nie zna :) Quote
zuzka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Tak miała być dzisiaj . Trzymam kciuki za udaną operacje . Quote
sybil Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Też tu trafiłam i trzymam:kciuki::kciuki::kciuki: mocno za zdrowie Bertusi (Berta to pasuje do olbrzyma:evil_lol:) Quote
Fides79 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ooo kurde, przecież to istny sobowtór mojego Felka :-o no nie wytrzymam, jest urocze :loveu: o pani włascicielce sie nie wypowiem i wcale bym sie nie zdziwiła, jakby ja chciała zabrac z powrotem po operacji :roll: trzymam mocno :kciuki::kciuki::kciuki: za zabieg Quote
ciapuś Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Już jesteśmy po zabiegu. Nie uwierzycie co z tego maleństwa wyszło :crazyeye: Malutka miała ogromny nawet jak na człowieka kamień w worku moczowym.Kamień ma ok 3 cm wielkości Taki kamień rośnie przez kilka lat więc maleństwo cierpiało już od dawna. Ślicznotka dzisiaj u mnie bo jutro jedziemy jeszcze na kroplówki. Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 jakis urodzaj w tym roku na porzucone mini z kamieniami!!!!!!!!!!!!!!! to już trzecia!!! Quote
Margi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 matko kochana jaki ten kamień wielki a sunia maleńka.Dobrze,że już po wszystkim. Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 o boże teraz dopiero widzę zdjęcia :mdleje: serce się kraje :shake: Ciapuś a co z małą potem? do hotelu czy klaruje się jakiś domek? Quote
ciapuś Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Sunia do poniedziałku będzie prawdopodobnie w hoteliku ,potem, jeśli zwolni się miejsce u Zuzki (a jest duża szansa że tak )to pojedzie do niej. Niestety nie udało się zrobić sterylizacji bo mogłoby się to skończyć zakażeniem i było zbyt dużym obciążeniem dla organizmu,więc za minimum 3 tygodnie jeszcze jedna operacja przed maluszkiem.Dopiero po niej będziemy myśleć o nowym domku.No chyba że znajdzie się super domek w Łodzi i sunia pójdzie do niego a za kilka tygodni pojedzie już ze swojego domku na sterylizację . Quote
Fides79 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 oooo cholercia, jaki kamien no masakra :-o taki wielki echh Mała Bidula, 2 operacje to dopiero przezycie ale trzymam za nią mocno kciuki, żeby była zdrowa i zeby znalazła dom z prawdziwego zdarzenia i kochających odpowiedzialnych ludzi :kciuki::kciuki::kciuki: :) Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 o kurcze biedusia jeszcze jedna operacja przed nią - trzymam :kciuki: Quote
zuzka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ciapuś']Sunia do poniedziałku będzie prawdopodobnie w hoteliku ,potem, jeśli zwolni się miejsce u Zuzki (a jest duża szansa że tak )to pojedzie do niej. Niestety nie udało się zrobić sterylizacji bo mogłoby się to skończyć zakażeniem i było zbyt dużym obciążeniem dla organizmu,więc za minimum 3 tygodnie jeszcze jedna operacja przed maluszkiem.Dopiero po niej będziemy myśleć o nowym domku.No chyba że znajdzie się super domek w Łodzi i sunia pójdzie do niego a za kilka tygodni pojedzie już ze swojego domku na sterylizację .[/QUOTE] U mnie już dzisiaj jeden maluszek (chłopczyk ) poszedł do domu jutro sunia ma sterylizacje i w sobote / niedziele ona i maleńka jadą do domków Quote
ciapuś Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='zuzka']U mnie już dzisiaj jeden maluszek (chłopczyk ) poszedł do domu jutro sunia ma sterylizacje i w sobote / niedziele ona i maleńka jadą do domków[/QUOTE] Super ,trzymam mocno kciuki aby rodzinka znalazła super domki. Nie wiem co przeszedł ten psiaczek ,ale mam wrażenie że była ona bardzo karcona za to ze popuszcza i nie wolno jej było ruszać się z posłania.Na dworze drepce powolutku ale już nie kuca co krok.:multi: W domu od razu biegnie na posłanie i ani drgnie z niego.Myślę że nie wolno jej było się ruszać w domu bo "brudziła":-(:mad: Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 o jezu.... niech to babsko jeszcze spróbuje zadzwonić.... łeb bym ukręciła babie... Quote
zuzka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 O matko ale biedactwo miało "wspaniałą panią " zamiast leczyć to ją karciła . Quote
lilo Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 przylazłam i ja ... dobrze ze mam psa bo nigdy bym suni nie wytropila - widziałam ją na fb i sie zastanawialam czy ma wątek a tu proszę jest. Kamień wygląda potwornie -takie małe ciałko biedne :( Quote
ciapuś Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Bardzo proszę porozsyłajcie zaproszenie na wątek i na allegro cegiełkowe ,bo jeśli nie uda nam się zebrać choć troszkę grosza to polegniemy ,a już szykuje nam się kolejny podopieczny w kiepskim stanie. A mówią że pieniądze szczęścia nie dają Allegro http://allegro.pl/mini-sznaucerka-czeka-na-pomoc-i-dom-i1497641170.html Quote
Recommended Posts