Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie umawiałam się z nikim bo nie wiem co będzie po operacji .Wszyscy umawiali się że zadzwonią za kilka dni .Jeśli masz coś w tym typie do wydania to mogę podawać do Ciebie namiary

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ciapuś']nie umawiałam się z nikim bo nie wiem co będzie po operacji .Wszyscy umawiali się że zadzwonią za kilka dni .Jeśli masz coś w tym typie do wydania to mogę podawać do Ciebie namiary

pewnie, że mam ale też są i na stronie i na fb więc ci ludzie pozostałe psy widzieli zapewne i widocznie nie pasują do wymagań :( możesz podawać www.sznaucery.rix.pl jakby się ktoś trafił co nie zna :)

Posted

ooo kurde, przecież to istny sobowtór mojego Felka :-o
no nie wytrzymam, jest urocze :loveu:
o pani włascicielce sie nie wypowiem
i wcale bym sie nie zdziwiła, jakby ja chciała zabrac z powrotem po operacji :roll:

trzymam mocno :kciuki::kciuki::kciuki: za zabieg

Posted

Już jesteśmy po zabiegu. Nie uwierzycie co z tego maleństwa wyszło :crazyeye:
Malutka miała ogromny nawet jak na człowieka kamień w worku moczowym.Kamień ma ok 3 cm wielkości Taki kamień rośnie przez kilka lat więc maleństwo cierpiało już od dawna.
Ślicznotka dzisiaj u mnie bo jutro jedziemy jeszcze na kroplówki.

Posted

Sunia do poniedziałku będzie prawdopodobnie w hoteliku ,potem, jeśli zwolni się miejsce u Zuzki (a jest duża szansa że tak )to pojedzie do niej. Niestety nie udało się zrobić sterylizacji bo mogłoby się to skończyć zakażeniem i było zbyt dużym obciążeniem dla organizmu,więc za minimum 3 tygodnie jeszcze jedna operacja przed maluszkiem.Dopiero po niej będziemy myśleć o nowym domku.No chyba że znajdzie się super domek w Łodzi i sunia pójdzie do niego a za kilka tygodni pojedzie już ze swojego domku na sterylizację .

Posted

oooo cholercia, jaki kamien
no masakra :-o taki wielki
echh Mała Bidula, 2 operacje to dopiero przezycie

ale trzymam za nią mocno kciuki, żeby była zdrowa i zeby znalazła dom z prawdziwego zdarzenia i kochających odpowiedzialnych ludzi :kciuki::kciuki::kciuki: :)

Posted

[quote name='ciapuś']Sunia do poniedziałku będzie prawdopodobnie w hoteliku ,potem, jeśli zwolni się miejsce u Zuzki (a jest duża szansa że tak )to pojedzie do niej. Niestety nie udało się zrobić sterylizacji bo mogłoby się to skończyć zakażeniem i było zbyt dużym obciążeniem dla organizmu,więc za minimum 3 tygodnie jeszcze jedna operacja przed maluszkiem.Dopiero po niej będziemy myśleć o nowym domku.No chyba że znajdzie się super domek w Łodzi i sunia pójdzie do niego a za kilka tygodni pojedzie już ze swojego domku na sterylizację .[/QUOTE]

U mnie już dzisiaj jeden maluszek (chłopczyk ) poszedł do domu jutro sunia ma sterylizacje i w sobote / niedziele ona i maleńka jadą do domków

Posted

[quote name='zuzka']U mnie już dzisiaj jeden maluszek (chłopczyk ) poszedł do domu jutro sunia ma sterylizacje i w sobote / niedziele ona i maleńka jadą do domków[/QUOTE]

Super ,trzymam mocno kciuki aby rodzinka znalazła super domki.

Nie wiem co przeszedł ten psiaczek ,ale mam wrażenie że była ona bardzo karcona za to ze popuszcza i nie wolno jej było ruszać się z posłania.Na dworze drepce powolutku ale już nie kuca co krok.:multi:
W domu od razu biegnie na posłanie i ani drgnie z niego.Myślę że nie wolno jej było się ruszać w domu bo "brudziła":-(:mad:

Posted

przylazłam i ja ... dobrze ze mam psa bo nigdy bym suni nie wytropila - widziałam ją na fb i sie zastanawialam czy ma wątek a tu proszę jest.

Kamień wygląda potwornie -takie małe ciałko biedne :(