Dag Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Kto się wybiera? A co najważniejsze dla mnie, kto z Warszawy się wybiera? Quote
bongobongo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 My się wybieramy, ale zostajemy dłużej, będziemy wracać w poniedziałek. Quote
monikastanko Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 mt tez bedziemy:eviltong: :scared: Quote
Lambi Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 A i my będziemy :lol: czyli Trójmiasto:multi: Quote
iskierka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Lambi napisał(a):A i my będziemy :lol: czyli Trójmiasto:multi: Koło której godziny w sobotę będą wystawiane stafiki? Quote
Lambi Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 iskierka napisał(a):Koło której godziny w sobotę będą wystawiane stafiki? niestety nie mam pojęcia jeszcze:cool3: jak przyjdzie zgłoszenie i bedzie tam jakaś informacja to dam znać:lol: Quote
iskierka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Lambi napisał(a):niestety nie mam pojęcia jeszcze:cool3: jak przyjdzie zgłoszenie i bedzie tam jakaś informacja to dam znać:lol: Dzięki, to wtedy my też znajdziemy chwilkę i8 się pojawimy. Quote
Marta Chmielewska Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Wrrrrrocław szykuj się, niespodziewanie nadchodzę :evil_lol::megagrin::sweetCyb::sweetCyb: Quote
bongobongo Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Wrrrrrocław szykuj się, niespodziewanie nadchodzę :evil_lol::megagrin::sweetCyb::sweetCyb: Niedobra Baba jesteś :eviltong: !!! Co nic nie mówiłaś, że się spotkamy????:mad: Quote
Justuss Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Wrocilysmy z Wrocka ale jestem bardzo zmeczona wiec bedzie krotko ;) wystawa dla nas okazała sie udana. Ogromne gratulacje dla wszystkich uczestników. Dziękujemy bardzo Buldożerkom za miło spedzony czas po zakończeniu pracy na ringu- Matka, Ojciec- jestescie świetni :thumbs: :thumbs: :thumbs: Ale zeby nie bylo nudno wklepie wyniki staszeczkow: PSY kl.sz: 1.W.O. LEONARDO DA VINCI Human Dogs FCI nb-ARGATH Upadły Anioł kl.mł: 1.ZW.MŁ, NJwR MAGNETIC BOY Buldożer 2.ELMO Dobromina 3.MAGIC BOY Buldożer kl.pośr: 1.CWC OSKAR Buldożer 2.LARRY FLINT Pullera kl.ot: 1.CWC INTELLIGENT GENTELMAN Pullera kl.ch: 1.CWC, CACIB, BOB STAFFKAR 2.Res.CACIB GOLD CHARGER Buldożer 3.DEMON Rygast 4.INTRO INCOGNITO Pullera dsk. ARMAGEDON Dobromina SUKI kl.mł: 1.ZW.MŁ. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI 2.BELLA BLUE BELL Harpagon 3.MAGIC LADY Buldożer 4.DEMI MOORE Alikana DEE DEE Alikana EBOLA Dobromina kl.pośr: 1.CWC SENIORA Senator 2.TASHA TREHERY Port Erin 3. WWW KROPKA Port Erin kl.ot: 1.CWC, Res.CACIB DARKLADY nb- OTTO Buldożer kl.ch: 1.CWC, CACIB AYKA Stawka Wieksza niż ŻYcie 2.OFF SPRING Buldożer 3.ALFA Skordatura 4.DORA Rygast I dodam jeszcze, iz nasz amstaff RATAKSAR ROZBÓJNIK RUMCAJS Staff- Ka FCI w klasie otwatrej w konkurencji 9 psiaków wylansował sie na 3 lokacie- bravo Boriasz:klacz: :klacz: :klacz: Pozdrawiam i zmykam do:sleep2: Quote
Alojzyna Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gratulacje dla wszystkich!!! Świetna wystawa. A to dzięki atmosferze przy ringu. Oby takich więcej. Zwycięstwo Ayki tym bardziej nas cieszy, że decyzja o tym, czy ma jechać z nami została podjęta w momencie wychodzenia z domu, na zasadzie "a niech jedzie, najwyżej nie wyjdzie na ring" (wiadomo z jakiego powodu:oops: ). Jednak moje zabezpieczenia zapachowe okazały się skuteczne (ocet) i żaden pies nie zgłupiał. Teraz czekamy na powrót naszego ringowego fotografa (trzymam dzisiaj za ciebie kciuki:kciuki: ). Marta, masz godne siebie następczynie. Nie mogłam się napatrzeć, co wyrabiały z tymi gołymi staffikami :evil_lol: te dwie małe czarownice.:painting: Ależ one magą gadane.:talker: :grin: Quote
porterin Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Uff no nareszcie jestem w domu:lol: Dzięki stałej/starej ekipie za tradycyjną imprezkę po wystawową :eviltong: Dobrze, że przez przypadek nie znaleźliśmy się w Poznaniu :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Tak musze przyznać, że to jedna z lepszych wystaw na jakich byłam. Atmosfera super - i to zarowno wśród Amstaffów jak i staffików - dawno sie tak nie ubawiłam. Tym razem sędziemu nie spodobała sie moja/nasza z Ewą suczka, ale i tak ubaw miałam po same pachy. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratulacje dla zwycięzców. :diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bongo, jakie spotkanie, jakie, cały dzień spędziłaś na ringu :mad: To ja lecę do Wrocka a ty jesteś zajęta? :mad: Poza tym niemiłym akcentem :eviltong: wystawa jak zwykle sympatyczna, mafia zadbała o kawę :evil_lol: i dobrą zabawę :cool3: Alu, ja mam te "gadane" codziennie :placz:No a czarownica po mamie, zdolna córcia, zdolna :loveu:;):evil_lol: W takim razie wstawiam to na co wszyscy czekacie :loveu: A może nie wstawię... :evil_lol::eviltong: Będę sycić oczka w samotności... :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Na początek paskudny Reksio swojego paksudnego pana :eviltong: który robił wszystko, żeby nie doszło do fotorelacji (włącznie z czołganiem się po ringu:diabloti:) Katalog zostawiłam we Wrocku, nazw psów nie podam, nie chce mi się myśleć. *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 *** Początkowo tablice ustawione były idealnie pod słońce :angryy: jednak po głośnym marudzeniu fotoreporterów :eviltong: tablice przestawiono. Tych kilka lokatowych jeszcze pod słońce. *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Kto mnie tam pogania :mad: *** *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 *** *** sesja Chargerkowa :loveu: dobra to ja spadam od tej baby :evil_lol: *** Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Aleee nuuudy... *** *** *** *** Quote
Recommended Posts