Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iskierka napisał(a):
Koło której godziny w sobotę będą wystawiane stafiki?

niestety nie mam pojęcia jeszcze:cool3: jak przyjdzie zgłoszenie i bedzie tam jakaś informacja to dam znać:lol:

Posted

Lambi napisał(a):
niestety nie mam pojęcia jeszcze:cool3: jak przyjdzie zgłoszenie i bedzie tam jakaś informacja to dam znać:lol:

Dzięki, to wtedy my też znajdziemy chwilkę i8 się pojawimy.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Wrrrrrocław szykuj się, niespodziewanie nadchodzę :evil_lol::megagrin::sweetCyb::sweetCyb:

Niedobra Baba jesteś :eviltong: !!! Co nic nie mówiłaś, że się spotkamy????:mad:

Posted

Wrocilysmy z Wrocka ale jestem bardzo zmeczona wiec bedzie krotko ;) wystawa dla nas okazała sie udana. Ogromne gratulacje dla wszystkich uczestników. Dziękujemy bardzo Buldożerkom za miło spedzony czas po zakończeniu pracy na ringu- Matka, Ojciec- jestescie świetni :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Ale zeby nie bylo nudno wklepie wyniki staszeczkow:

PSY

kl.sz:
1.W.O. LEONARDO DA VINCI Human Dogs FCI
nb-ARGATH Upadły Anioł

kl.mł:
1.ZW.MŁ, NJwR MAGNETIC BOY Buldożer
2.ELMO Dobromina
3.MAGIC BOY Buldożer

kl.pośr:
1.CWC OSKAR Buldożer
2.LARRY FLINT Pullera

kl.ot:
1.CWC INTELLIGENT GENTELMAN Pullera

kl.ch:
1.CWC, CACIB, BOB STAFFKAR
2.Res.CACIB GOLD CHARGER Buldożer
3.DEMON Rygast
4.INTRO INCOGNITO Pullera
dsk. ARMAGEDON Dobromina

SUKI

kl.mł:
1.ZW.MŁ. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI
2.BELLA BLUE BELL Harpagon
3.MAGIC LADY Buldożer
4.DEMI MOORE Alikana
DEE DEE Alikana
EBOLA Dobromina

kl.pośr:
1.CWC SENIORA Senator
2.TASHA TREHERY Port Erin
3. WWW KROPKA Port Erin

kl.ot:
1.CWC, Res.CACIB DARKLADY
nb- OTTO Buldożer

kl.ch:
1.CWC, CACIB AYKA Stawka Wieksza niż ŻYcie
2.OFF SPRING Buldożer
3.ALFA Skordatura
4.DORA Rygast

I dodam jeszcze, iz nasz amstaff RATAKSAR ROZBÓJNIK RUMCAJS Staff- Ka FCI w klasie otwatrej w konkurencji 9 psiaków wylansował sie na 3 lokacie- bravo Boriasz:klacz: :klacz: :klacz:

Pozdrawiam i zmykam do:sleep2:

Posted

Gratulacje dla wszystkich!!!

Świetna wystawa. A to dzięki atmosferze przy ringu. Oby takich więcej.

Zwycięstwo Ayki tym bardziej nas cieszy, że decyzja o tym, czy ma jechać z nami została podjęta w momencie wychodzenia z domu, na zasadzie "a niech jedzie, najwyżej nie wyjdzie na ring" (wiadomo z jakiego powodu:oops: ). Jednak moje zabezpieczenia zapachowe okazały się skuteczne (ocet) i żaden pies nie zgłupiał.

Teraz czekamy na powrót naszego ringowego fotografa (trzymam dzisiaj za ciebie kciuki:kciuki: ).
Marta, masz godne siebie następczynie. Nie mogłam się napatrzeć, co wyrabiały z tymi gołymi staffikami :evil_lol: te dwie małe czarownice.:painting: Ależ one magą gadane.:talker: :grin:

Posted

Uff no nareszcie jestem w domu:lol: Dzięki stałej/starej ekipie za tradycyjną imprezkę po wystawową :eviltong:

Dobrze, że przez przypadek nie znaleźliśmy się w Poznaniu :evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:
Tak musze przyznać, że to jedna z lepszych wystaw na jakich byłam. Atmosfera super - i to zarowno wśród Amstaffów jak i staffików - dawno sie tak nie ubawiłam.
Tym razem sędziemu nie spodobała sie moja/nasza z Ewą suczka, ale i tak ubaw miałam po same pachy. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratulacje dla zwycięzców. :diabloti:

Posted

Bongo, jakie spotkanie, jakie, cały dzień spędziłaś na ringu :mad: To ja lecę do Wrocka a ty jesteś zajęta? :mad:
Poza tym niemiłym akcentem :eviltong: wystawa jak zwykle sympatyczna, mafia zadbała o kawę :evil_lol: i dobrą zabawę :cool3:
Alu, ja mam te "gadane" codziennie :placz:No a czarownica po mamie, zdolna córcia, zdolna :loveu:;):evil_lol:
W takim razie wstawiam to na co wszyscy czekacie :loveu:
A może nie wstawię... :evil_lol::eviltong: Będę sycić oczka w samotności... :lol:

Posted

Na początek paskudny Reksio swojego paksudnego pana :eviltong: który robił wszystko, żeby nie doszło do fotorelacji (włącznie z czołganiem się po ringu:diabloti:)

Katalog zostawiłam we Wrocku, nazw psów nie podam, nie chce mi się myśleć.