sylwia i boksery Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 No właśnie. Czy ktoś z Was ma może namiary w Polsce na firmę z ManMatowymi ubrankami dla psiaków? U poznańskiego dystrybutora nie widziałam oferty z ubrankami-w sumie nie dziwne-Wasze psiaki mają wspaniałe futra a nasz mróz to największy w zamrażarkach lodówkowych :wink: Mam jedno ortalionowe ubranko-z Karuska-ale to unikatowa sztuka :D i następne nie wiem,czy będą na 100% i nie wiem,kiedy :( A jest to ubranko super jakości-i takiego właśnie szukam dla reszty moich boksików :D A może w Pradze jest jakiś oddział ManMat'a? To bym wysłała moją gorszą połowę po ciuszki(przy okazji)dla boksików. Quote
Agnieszka_ Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Na stronie http://www.manmat.prv.pl/ mozna kupić ocieplacz dla psa w cenie 85 zł. Quote
sylwia i boksery Posted December 15, 2003 Author Posted December 15, 2003 Dzięki Agnieszko-nie wiem,jak to się stało,ale przegapiłam to. Może dlatego,że bez zdjęcia :oops: :oops: Dzięki jeszcze raz :D Quote
sylwia i boksery Posted December 16, 2003 Author Posted December 16, 2003 Pomocy-nie mogę się dodzwonić na podane na stronie internetowej numery,na maila nie dostałam odpowiedzi :( Tak samo jest w Lodowym Jeziorze. Może ktoś z Was ma aktualne numery kontaktowe,bo chyba się załamię :( Quote
sylwia i boksery Posted December 16, 2003 Author Posted December 16, 2003 Dzięki-będę nadal próbowała. A hasiorkom i ich właścicielom-życzę śniegu :D Quote
Recommended Posts