diuna_wro Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Uszatek cały wieczór wybawił się z Klarą. W nocy spał koło mojego łóżka, zrobiłam mu na posłanku taką norkę z kocy, ale i tak zaglądał parę razy do łóżka. Nie wpuszczam go, zostawiam to dla nowego domku. Wybiorę mu taki domek, w którym będzie spał z człowiekiem i chcę, żeby właśnie dzięki temu nawiązał więź z adoptującym, a nie teraz ze mną. Quote
diuna_wro Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 witamy xmartix! Uszatek wszystkim Ciociom dziękuje za odwiedziny i pamięć. Quote
yunona Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Uszatku hooooopkaj do góóóóóóóóóóóóóry na pierwszą !!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Śliczny uszatek szuka swojego ludzia. Quote
diuna_wro Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Uszatek miał przed chwilą gości. Moi znajomi, prawnicy, dom z ogrodem, w domu sterylizowana mała sunieczka z naszego schro. Zakręceni na punkcie zwierząt, a szczególnie jamników, ich jamniczek Karo w styczniu odszedł za TM. Zdecydowali się przygarnąć Uszatka, więc paróweczka za dzień/dwa będzie już na swoim:multi::multi::multi: Ich suczka Maja też była i widać było, ze dziewczyna w obecności Uszatka odżyła po stracie przyjaciela. Harcom i całusom nie było końca! Quote
diuna_wro Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Nom. Wiedziałam, kogo na sobotnią kawę zaprosić ;) a teraz poważnie - ta decyzja jest przez nich przemyślana. Od jakiegoś czasu już wiedzą o Uszatku. Quote
NikaEla Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Super wieści! Zlikwiduje mu allegro-przepisze na innego psiaka :) Quote
JamniczaRodzina. Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Uszatku i do Ciebie uśmiechnęło się szczęście. Quote
yunona Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cudownie, dzisiaj sporo wyjątkowo wspaniałych wieści :multi::multi::multi:. Będziesz szczęśliwy Uszatku ze swoją nową rodzinką :loveu::loveu::loveu: Quote
diuna_wro Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Uszaty pojechał dziś do domku. Osikał wszystkie drzewka w ogrodzie, ale w domu zachował czystość. ciocia Luna_wro, która odwiedziła po sąsiedzku Uszatka zaraz po przyjęciu w nowym domku, napisała: "będzie miał jak pączek w maśle" :) Quote
diuna_wro Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Uszaty w swoim domku i ogródku, ze swoją nową siostrą Mają Quote
danka1234 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 niech sie uszatkowi dobzre idługo zyje w tym domku. Tytuł trzeba zmienić. Quote
diuna_wro Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 wymarzony ten domek ... pies tam wchodzi na kanapy, fotele, do łóżka, może kopać w ogrodzie, może szczekać, dostaje gotowane mięsko i Royala, a domownicy to prawdziwi miłośnicy zwierząt wszystkich, wspomagają nawet schronisko jeży, ratują gołębie itd. Uszatku, gratuluję Ci:multi: Quote
Recommended Posts