Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uszatek cały wieczór wybawił się z Klarą.
W nocy spał koło mojego łóżka, zrobiłam mu na posłanku taką norkę z kocy, ale i tak zaglądał parę razy do łóżka. Nie wpuszczam go, zostawiam to dla nowego domku. Wybiorę mu taki domek, w którym będzie spał z człowiekiem i chcę, żeby właśnie dzięki temu nawiązał więź z adoptującym, a nie teraz ze mną.

Posted

Uszatek miał przed chwilą gości. Moi znajomi, prawnicy, dom z ogrodem, w domu sterylizowana mała sunieczka z naszego schro. Zakręceni na punkcie zwierząt, a szczególnie jamników, ich jamniczek Karo w styczniu odszedł za TM. Zdecydowali się przygarnąć Uszatka, więc paróweczka za dzień/dwa będzie już na swoim:multi::multi::multi:

Ich suczka Maja też była i widać było, ze dziewczyna w obecności Uszatka odżyła po stracie przyjaciela. Harcom i całusom nie było końca!

Posted

Cudownie, dzisiaj sporo wyjątkowo wspaniałych wieści :multi::multi::multi:.
Będziesz szczęśliwy Uszatku ze swoją nową rodzinką :loveu::loveu::loveu:

Posted

Uszaty pojechał dziś do domku. Osikał wszystkie drzewka w ogrodzie, ale w domu zachował czystość.

ciocia Luna_wro, która odwiedziła po sąsiedzku Uszatka zaraz po przyjęciu w nowym domku, napisała: "będzie miał jak pączek w maśle" :)

Posted

wymarzony ten domek ... pies tam wchodzi na kanapy, fotele, do łóżka, może kopać w ogrodzie, może szczekać, dostaje gotowane mięsko i Royala, a domownicy to prawdziwi miłośnicy zwierząt wszystkich, wspomagają nawet schronisko jeży, ratują gołębie itd.

Uszatku, gratuluję Ci:multi: