Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przesle tak 5 euro-wiec to bedzie ok.20 zl.I zrobie przelew dopiero na koniec miesiaca-grzecznosciowo z konta kolezanki(co by mezulek za duzo nie wiedzial...:)
A kto w ogole jest skarbnikiem?
Prosilabym o podanie tez IBANU i SWIFTU-bo bez tych numerow nie zrobie przelewu:)
Ach no i z gory zaznaczam ,ze bedzie to jak na razie niestety tylko jednorazowa wplata...:(

Posted

Kocurek napisał(a):
Ja przesle tak 5 euro-wiec to bedzie ok.20 zl.I zrobie przelew dopiero na koniec miesiaca-grzecznosciowo z konta kolezanki(co by mezulek za duzo nie wiedzial...:)
A kto w ogole jest skarbnikiem?
Prosilabym o podanie tez IBANU i SWIFTU-bo bez tych numerow nie zrobie przelewu:)
Ach no i z gory zaznaczam ,ze bedzie to jak na razie niestety tylko jednorazowa wplata...:(

Dziękuję Kocurku:loveu::loveu:, każda złotówka na wagę złota, a mężulka dawaj tu niech dorzuci za żoną i nie będzie sekretów:evil_lol: wszystko ustalimy i dane podamy na pw. Sciskamy Cię mocno z Szarutką i nieskromnie prosimy pamiętaj o nas:-(

Posted

danusiadanusia napisał(a):
deklaracje jednorazowe:
nukujek -40,-zł
javena -
azalia -
lunarmermaid -
kocurek -20, zł
mariamc-50,-zł

deklaracje stałe:
danusiadanusia -
moja siostra -20,-zł
zioborek87 -10,-zł

bardzo proszę o określenie kwot! proszę, pomóżmy Szarutce :-(

Posted

ciotki ja deklaruje się na 10 zł miesięcznie jak narazie, ale standartowo wpłacę za 3 miesiące z góry, ale przeleje nie 30 zł a 50 zł to bedziecie miały 30 zł stałej na 3 miechy i 20 zł jednorazowo!! trzeba psinie pomóc, ale tak jak mówiłam nie wcześniej niz z poczatkiem października! ucałujcie lsakę odemnie:)

Posted

zioberek87 napisał(a):
ciotki ja deklaruje się na 10 zł miesięcznie jak narazie, ale standartowo wpłacę za 3 miesiące z góry, ale przeleje nie 30 zł a 50 zł to bedziecie miały 30 zł stałej na 3 miechy i 20 zł jednorazowo!! trzeba psinie pomóc, ale tak jak mówiłam nie wcześniej niz z poczatkiem października! ucałujcie lsakę odemnie:)

wiesz, brakuje mi słów...:loveu: jesteś aniołem, już nanoszę, wielkie dzięki:multi:

Posted

danusiadanusia napisał(a):
aniu pięknie dziękujemy:loveu: już wysyłam konto

a nie mówiłam, że jesteś ANIOŁEM, zostań w BP na stałe, na razie konta nie podajemy tylko zbieramy deklaracje, proszę napisz na ile możemy liczyć:loveu:.jesteś wielka:multi::multi: