Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dokładnie poprawiłam już chodziło o pażdziernik. Obecnie jestem chora nie ma to jak o tej porze wieczorami latać po dworze w krótkim rękawku.Ale wyleczą mnie szybko i tak chodzę raz ,albo dwa razy w tygodniu do lekarza z noga bo Bezio narobił mi bigosu jak mnie ciamkna swoja paszczeńka.

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paja napisał(a):
dokładnie poprawiłam już chodziło o pażdziernik. Obecnie jestem chora nie ma to jak o tej porze wieczorami latać po dworze w krótkim rękawku.Ale wyleczą mnie szybko i tak chodzę raz ,albo dwa razy w tygodniu do lekarza z noga bo Bezio narobił mi bigosu jak mnie ciamkna swoja paszczeńka.

bosh... znowu ???:-(:shake::-(:roll:

Posted

Kocurek napisał(a):
Przybylam i ja do Szarutki....
Czekamy na decyzje co dalej...Najgorsze,ze bedzie bardzo ciezko zebrac deklaracje...:(
U mnie krucho,obecnie nie pracuje i do szkoly ide od poniedzialku co by sie wreszcie nauczyc tego szwabskiego jezyka...:)Za szkole tez trza placic....
Ewentualnie moge cosik podeslac ale dopiero na koniec miesiaca....jednorazowo niestety....:(
Kurcze zeby tak raz w roku spadal deszcz pieniedzy.......tak sobie marze....
Tymczasem tule mocno pogromczynie kotkow......:(

ale to już coś, dzięki za chęć pomocy!!!!

Posted

Szarutce już jakiś czas temu zrobiłam ogłoszenia na:

tablica.pl
lubliniak.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
freecf.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
zwierzeta.swiatogloszen.net.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
petsy.pl
adin.pl

Posted

zioberek87 napisał(a):
jaka słodzienka myszka:) niestety nie moge pomóc w stałych deklaracjach... z kasą umnie teraz kiepsko... będę ja odwiedzać a na stałe mogę zdeklarowac się w październiku dopiero:(

Szarutka dziękuje za odwiedzinki i zaprasza częściej..:)

Posted

dzisiaj znalazłam wątek Szarutki,szkoda jej,męczy się na tym lańcuchu.Myślę,że w domu to będzie świetny*pies,łagodny i ułożony,pomyślę o tym,aby ją wspomóc finansowo.

Posted

azalia napisał(a):
dzisiaj znalazłam wątek Szarutki,szkoda jej,męczy się na tym lańcuchu.Myślę,że w domu to będzie świetny*pies,łagodny i ułożony,pomyślę o tym,aby ją wspomóc finansowo.

witamy Cię na wątku i zapraszamy częściej:)

Posted

witam Was cioteczki i Ciebie Szarutko:) co tam uCiebie? widzę że masz dobra opiekę cioteczek które tylkokiedy mogą to do Ciebie jeżdżą:) Cioteczkia ja jestem z Opola i nie mam jak odwiedzić damy:) mogłybyście od czasu do czasu wkleic jej zdjęcie??:Pbyłabym wdzięczna i chociaż do jej zdjęcia się pouśmiecham:)

Posted

zioberek87 napisał(a):
witam Was cioteczki i Ciebie Szarutko:) co tam uCiebie? widzę że masz dobra opiekę cioteczek które tylkokiedy mogą to do Ciebie jeżdżą:) Cioteczkia ja jestem z Opola i nie mam jak odwiedzić damy:) mogłybyście od czasu do czasu wkleic jej zdjęcie??:Pbyłabym wdzięczna i chociaż do jej zdjęcia się pouśmiecham:)

jasne:) będą zdjęcia..fajnie,że cioteczka z tak daleka nie zapomina o Szarutce:)

Posted

azalia napisał(a):
Ja także tak jak Javena bez pracy jestem,ale jak tylko będę mogła to wspomogę sunię,bardzo mnie chwyciła za serce.

jakoś jeszcze w schronisku nikogo nie chwyciła za serce..szkoda,bo jest wspaniałą sunią:)