Paja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 dokładnie poprawiłam już chodziło o pażdziernik. Obecnie jestem chora nie ma to jak o tej porze wieczorami latać po dworze w krótkim rękawku.Ale wyleczą mnie szybko i tak chodzę raz ,albo dwa razy w tygodniu do lekarza z noga bo Bezio narobił mi bigosu jak mnie ciamkna swoja paszczeńka. Quote
Andzike Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Paja napisał(a):dokładnie poprawiłam już chodziło o pażdziernik. Obecnie jestem chora nie ma to jak o tej porze wieczorami latać po dworze w krótkim rękawku.Ale wyleczą mnie szybko i tak chodzę raz ,albo dwa razy w tygodniu do lekarza z noga bo Bezio narobił mi bigosu jak mnie ciamkna swoja paszczeńka. bosh... znowu ???:-(:shake::-(:roll: Quote
Paja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 To już jakiś miesiąc temu się stało i tak się leczę już tyle czasu i na szybkie zakończenie się nie zapowiada bo poszło porażenie nerwu. Quote
danusiadanusia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kocurek napisał(a):Przybylam i ja do Szarutki.... Czekamy na decyzje co dalej...Najgorsze,ze bedzie bardzo ciezko zebrac deklaracje...:( U mnie krucho,obecnie nie pracuje i do szkoly ide od poniedzialku co by sie wreszcie nauczyc tego szwabskiego jezyka...:)Za szkole tez trza placic.... Ewentualnie moge cosik podeslac ale dopiero na koniec miesiaca....jednorazowo niestety....:( Kurcze zeby tak raz w roku spadal deszcz pieniedzy.......tak sobie marze.... Tymczasem tule mocno pogromczynie kotkow......:( ale to już coś, dzięki za chęć pomocy!!!! Quote
zioberek87 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 jaka słodzienka myszka:) niestety nie moge pomóc w stałych deklaracjach... z kasą umnie teraz kiepsko... będę ja odwiedzać a na stałe mogę zdeklarowac się w październiku dopiero:( Quote
Bejotka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Szarutce już jakiś czas temu zrobiłam ogłoszenia na: tablica.pl lubliniak.pl owi.pl cwirek.pl olx.pl swistek.pl pajeczyna.pl freecf.pl zwierzaki.a4z.pl ojej.pl drobny.com.pl zwierzeta.swiatogloszen.net.pl aukcjezwierzat.pl 24polska.pl 24on.pl hiperogloszenia.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl piesek.org neeon.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl petsy.pl adin.pl Quote
kinga_kinga7 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 zioberek87 napisał(a):jaka słodzienka myszka:) niestety nie moge pomóc w stałych deklaracjach... z kasą umnie teraz kiepsko... będę ja odwiedzać a na stałe mogę zdeklarowac się w październiku dopiero:( Szarutka dziękuje za odwiedzinki i zaprasza częściej..:) Quote
nukujek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Szarutko, jestem:-) Jutro jadę do schroniska na chwilkę, to zajrzę do Szarutki:-) Quote
kinga_kinga7 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 nukujek napisał(a):Szarutko, jestem:-) Jutro jadę do schroniska na chwilkę, to zajrzę do Szarutki:-) ucieszy się:) zaglądaj do nas.. Quote
azalia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dzisiaj znalazłam wątek Szarutki,szkoda jej,męczy się na tym lańcuchu.Myślę,że w domu to będzie świetny*pies,łagodny i ułożony,pomyślę o tym,aby ją wspomóc finansowo. Quote
kinga_kinga7 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 azalia napisał(a):dzisiaj znalazłam wątek Szarutki,szkoda jej,męczy się na tym lańcuchu.Myślę,że w domu to będzie świetny*pies,łagodny i ułożony,pomyślę o tym,aby ją wspomóc finansowo. witamy Cię na wątku i zapraszamy częściej:) Quote
nukujek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 byłam dziś u Szarutki:-) cudna jest:loveu: trochę się poprzytulałyśmy:evil_lol: pozdrawia Was cioteczki!!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 nukujek napisał(a):byłam dziś u Szarutki:-) cudna jest:loveu: trochę się poprzytulałyśmy:evil_lol: pozdrawia Was cioteczki!!! ja też niedługo ją odwiedzę..:) Quote
zioberek87 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 witam Was cioteczki i Ciebie Szarutko:) co tam uCiebie? widzę że masz dobra opiekę cioteczek które tylkokiedy mogą to do Ciebie jeżdżą:) Cioteczkia ja jestem z Opola i nie mam jak odwiedzić damy:) mogłybyście od czasu do czasu wkleic jej zdjęcie??:Pbyłabym wdzięczna i chociaż do jej zdjęcia się pouśmiecham:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 zioberek87 napisał(a):witam Was cioteczki i Ciebie Szarutko:) co tam uCiebie? widzę że masz dobra opiekę cioteczek które tylkokiedy mogą to do Ciebie jeżdżą:) Cioteczkia ja jestem z Opola i nie mam jak odwiedzić damy:) mogłybyście od czasu do czasu wkleic jej zdjęcie??:Pbyłabym wdzięczna i chociaż do jej zdjęcia się pouśmiecham:) jasne:) będą zdjęcia..fajnie,że cioteczka z tak daleka nie zapomina o Szarutce:) Quote
Szarotka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Przyszlam na zaproszenie Kingi, ale mam male moce przerobowe......... Quote
Javena Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Jestem na zaproszenie.Niestety,na obecna chwilę cienko przędę. Moze po 10 tym ,cos mi sie uda wysłac.Mam zbyt duzo deklaracji ,a nie mam pracy.:( Quote
kinga_kinga7 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Javena napisał(a):Jestem na zaproszenie.Niestety,na obecna chwilę cienko przędę. Moze po 10 tym ,cos mi sie uda wysłac.Mam zbyt duzo deklaracji ,a nie mam pracy.:( dziękujemy za przybycie:) Quote
Vutz Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Trzymam kciuki za dziewczynkę. :) Oby szybko udało się wyciągnąć ją z tego schroniska. Quote
kinga_kinga7 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Vutz napisał(a):Trzymam kciuki za dziewczynkę. :) Oby szybko udało się wyciągnąć ją z tego schroniska. wielkie dzięki za obecność na watku Quote
azalia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ja także tak jak Javena bez pracy jestem,ale jak tylko będę mogła to wspomogę sunię,bardzo mnie chwyciła za serce. Quote
kinga_kinga7 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 azalia napisał(a):Ja także tak jak Javena bez pracy jestem,ale jak tylko będę mogła to wspomogę sunię,bardzo mnie chwyciła za serce. jakoś jeszcze w schronisku nikogo nie chwyciła za serce..szkoda,bo jest wspaniałą sunią:) Quote
nukujek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 znów przekazuję pozdrowienia od Szarutki:-)Byłam dziś w schronisku i widziałyśmy się przez chwilę. Quote
lunarmermaid Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja też postaram się wspomóc Szarutkę,ale dopiero od października... Quote
Recommended Posts