Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Kocurek napisał(a):
Danusiu co u Szarutki?Grzeczna pannica?

Szarutka - Halusia ma nową,dużą budę i tak jest się podoba,że praktycznie w ogóle z niej nie wychodzi:evil_lol: jak będę u babci,to porobię jej zdjęcia,coś ostatnio bardzo nie ma apetytu,ale jak ją babcia poprosi,wygłaszcze,to Halusia się namyśli i ładnie zje:loveu:

Posted (edited)

byłam dzisiaj w odwiedzinach u Halusi - dziewczyna była ze mną na godzinnym,długim spacerku :)

i dwa zdjęcia przy budzie ...Halusia nie może być sama na dworze,bo kopie straszne doły i się w nie kładzie,ale chodzi z babcią ( dzisiaj poszła z nami) rano i wieczorem na spacerki :)

Edited by kinga_kinga7
  • 2 months later...
Posted

Kocurek napisał(a):
zagladam sobie do Halutki:)

chociaż jedna ciotka pamięta o dziewczynie :kiss_2: u Halusi wszystko w porządku,ostatnio byłam u babci,wyspacerowałam się z Halusią po lesie,ale z niej cwaniara - oczywiście jak idziemy,to Halusia musi być pierwsza, jak nie jest pewna gdzie idziemy,to ogląda się i czeka,ale jak już
wracamy,ona zna drogę,to leci pierwsza i czeka już w domu:crazyeye::evil_lol: jest kochana!

• 3 months later...
Posted

[quote name='Kocurek']Szarutko...:(((a chorowala....czy tak nagle...?:(((

właściwie nie wiadomo kocurku, prawdopodobnie też te kleszcze,w kwietniu wtarłam jej w kark Fypryst,ale pewnie już za późno :( Halutka nie chciała już jeść,schudła bardzo :(

zdążyłam ją wykąpać i wyczesać

mój mały kochany Halutek [**]

Posted

[quote name='bela51']Mój boze, jak to nie wiadomo dlaczego ? Nie była u weta ?:-(
Tak mi przykro :-([/QUOTE]

jeszcze wczoraj szykowała się z teściową na spacer, ale położyła się na drodze i wróciła na podwórko, nie chciała już jeść:(:( gdyby teściowa zadzowniła do nas....:(:(

Posted

[quote name='bela51']Nie winie Cie, ale gdy zwróciła uwage wczesniej. na pewno były jakies symptomy.
Tam bardzo mi jej zal:-(, taka sliczna sunia :-([/QUOTE]

wiem, my wszyscy jesteśmy w szoku:( teściowa jak zadzwoniła płakała jak bóbr, to ona ją pokochała i z nią zawsze chodziła za spacery, zawsze po spacerku ją miziała a ona zaczynała jeść:(:(

Posted

Nie wszystko można zwalić na kleszcze przecież. Może miała coś chorego, albo zjadła coś. Tak od razu się nie odchodzi.
Szkoda, szkoda bo to przecież nie stary pies. Bidulka.

Posted

[quote name='LILUtosi']Nie wszystko można zwalić na kleszcze przecież. Może miała coś chorego, albo zjadła coś. Tak od razu się nie odchodzi.
Szkoda, szkoda bo to przecież nie stary pies. Bidulka.[/QUOTE]

tak, rozumiem, ale naszą czujność uśpiły też te stare złamania, że się szybko męczy, nie ma kondycji, jest ciepło :(:( post. 692 - RTG