andegawenka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Szczęśliwa:loveu::loveu::loveu: i zadomowiona Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Kocurek napisał(a):Pieszczocha z niej:) witajcie:) oj tak uwielbia mizianki przy czym nie jest nachalna:):):) a teściowa mówi, że jest bardzo karna, słucha się i jest taka pocieszna :):) cieszy się niemal z wszystkiego i śmiejemy się, że ciągle banan jest - uśmiech jej nie schodzi z pycholka :):):) Edited March 5, 2012 by danusiadanusia Quote
Igiełka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 piękne zdjęcia :loveu: Szarutka taka radosna bezcenne ma super DS :loveu: mały miziak :) miło tutaj zaglądać Quote
storozak Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Uwielbiam to zdjęcie!!! Helutka nawet jak ma zamknięte oczy to się uśmiecha:) Quote
danusiadanusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 storozak napisał(a):Uwielbiam to zdjęcie!!! Helutka nawet jak ma zamknięte oczy to się uśmiecha:) witaj! :):) tak jak wcześniej mówiłam, banan jest non stop :) Quote
Havanka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Danusiu, link zamiast do bazarku, przekierowuje tutaj. Quote
danusiadanusia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Havanka']Danusiu, link zamiast do bazarku, przekierowuje tutaj. przepraszam:(:( nie wiem co ja zrobiłam http://www.dogomania.pl/threads/224416-WRZU%C4%86-KR%C3%93LICZKA-DO-KOSZYCZKA-%E2%80%93-bazarek-%C5%9Bwi%C4%85teczno-cegie%C5%82kowy-dla-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podl Quote
kinga_kinga7 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 byłam dzisiaj w odwiedzinach u Halusi,zawiozłam jej do jedzenia kostki i skrzydełka,jadła tylko uszy jej się trzęsły,a do tego sama się częstowała i wyjmowała sobie z reklamówki:evil_lol: potem była na spacerku i leniuchowała na słoneczku:loveu: Quote
karolkamadry Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 o mamo to zpełnie inny pies, jaki szczęśliwy i bezpieczny...i je:) Quote
danusiadanusia Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 karolkamadry napisał(a):o mamo to zpełnie inny pies, jaki szczęśliwy i bezpieczny...i je:) tak i teściowa mówi, że teraz już nie ma problemu z jedzeniem:) zresztą widać to po niej tylko szwędacz jej się włącza:):) a i dzisiaj po raz pierwszy sama zjadła 2 smaczki z apetytem:) Quote
storozak Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Helutka taka szczęśliwa:) Mordka roześmiana aż miło popatrzeć:) Buziaki!! Quote
kinga_kinga7 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 storozak napisał(a):Helutka taka szczęśliwa:) Mordka roześmiana aż miło popatrzeć:) Buziaki!! tak,jest wspaniała! teraz z niej taki puchaty misio:loveu: Quote
Igiełka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 na pyszczku szeroki uśmiech a w sercu radość bezcenne :) Szarutka ma wspaniały domek :):) Quote
Paulaabp Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Moja kochaniutka Hercia :** . Obys miala jak najlepiej:) Brakuje mi tych spacerkow z Tobą , jak zawsze gdy zaczepialo ci sie smycz biegłas szalona do wyjscia:)). Kocham cie :)) <3 :loveu: Quote
danusiadanusia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Paulaabp napisał(a):Moja kochaniutka Hercia :** . Obys miala jak najlepiej:) Brakuje mi tych spacerkow z Tobą , jak zawsze gdy zaczepialo ci sie smycz biegłas szalona do wyjscia:)). Kocham cie :)) <3 :loveu: dzisiaj wracając z Lublina wstąpiliśmy do Halutki, wybiegła do bramy jak tylko usłyszała nasz samochód:):) z moim psem wybiegała się na Lusię warczała, więc Luśka się z nią nie zakolegowała już 2 raz.Nie miałam aparatu więc nie zrobiłam zdjęć, ale obiecuję następnym razem:):) Quote
nukujek Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 gruba Halutka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tyle było strachu:shake: a tu zaraz trzeba będzie ją odchudzać:eviltong: Quote
danusiadanusia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 nukujek napisał(a):gruba Halutka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tyle było strachu:shake: a tu zaraz trzeba będzie ją odchudzać:eviltong: witaj :) nie, aż tak nie jest, ale ładnie zjada i widać jak się zaokrągla:):) Quote
storozak Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Zaglądam do Helutki:) Co tam słychać u dziewczynki?? Quote
kinga_kinga7 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='storozak']Zaglądam do Helutki:) Co tam słychać u dziewczynki??[/QUOTE] u Halusi wszystko w porządku! dziewczyna ma karę i musi być przy budzie,bo ma ulubione miejsce na środku ogródka i gniecie kwiatki;) ale chodzi z babcią dwa razy na spacerki,jak jest ktoś na podwórku,to i Halusia biega,apetyt ma.. na majowy weekend miała być kąpana,ale plan się pokrzyżował,bo jak jechałam do babci,to znalazłam szczeniaka w rowie (teraz już jest w nowym domku) Quote
andegawenka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Miał szczeniaczek szczęście:shake: Szarutka ogrodniczka;) Quote
storozak Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Kinga, proszę wyściskaj sunie ode mnie jak będziesz u Babci:) Quote
danusiadanusia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 jasne:) ona zawsze jest wymiziana od wszystkich, zresztą teraz sama się domaga, ale nie jest nachalna:):) super pies, uwielbia babcię, nawet spróbowała sama wejść do domu za Natalią:) czyżby miała by zostać kanapowcem:):) kurcze najgorsze jest to, że jak jest spuszczona to ucieka i szwęda się:( przy czym przynosi różne rzeczy...., przechodzi przez ogrodzenie, albo podkopuje się spryciara:) Quote
storozak Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Bardzo ciekawe jest to jej uciekanie... Może zapytać jakiego behawiorysty z czego to może wynikać. Wiem, że Nukujek ma kontakt to super specjalisty:);) Quote
danusiadanusia Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 chyba nie ma takiej potrzeby, ona już w schronisku wychodziła z kojca, p. Mirka mówiła, że szła jak MAŁPKA :evil_lol:dlatego stała na łańcuchu:shake: Quote
Recommended Posts