Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kocurek napisał(a):
Pieszczocha z niej:)

witajcie:) oj tak uwielbia mizianki przy czym nie jest nachalna:):):) a teściowa mówi, że jest bardzo karna, słucha się i jest taka pocieszna :):) cieszy się niemal z wszystkiego i śmiejemy się, że ciągle banan jest - uśmiech jej nie schodzi z pycholka :):):)

Edited by danusiadanusia
  • 2 weeks later...
Posted

byłam dzisiaj w odwiedzinach u Halusi,zawiozłam jej do jedzenia kostki i skrzydełka,jadła tylko uszy jej się trzęsły,a do tego sama się częstowała i wyjmowała sobie z reklamówki:evil_lol: potem była na spacerku i leniuchowała na słoneczku:loveu:

Posted

karolkamadry napisał(a):
o mamo to zpełnie inny pies, jaki szczęśliwy i bezpieczny...i je:)

tak i teściowa mówi, że teraz już nie ma problemu z jedzeniem:) zresztą widać to po niej tylko szwędacz jej się włącza:):) a i dzisiaj po raz pierwszy sama zjadła 2 smaczki z apetytem:)

Posted

Moja kochaniutka Hercia :** . Obys miala jak najlepiej:) Brakuje mi tych spacerkow z Tobą , jak zawsze gdy zaczepialo ci sie smycz biegłas szalona do wyjscia:)). Kocham cie :)) <3 :loveu:

Posted

Paulaabp napisał(a):
Moja kochaniutka Hercia :** . Obys miala jak najlepiej:) Brakuje mi tych spacerkow z Tobą , jak zawsze gdy zaczepialo ci sie smycz biegłas szalona do wyjscia:)). Kocham cie :)) <3 :loveu:

dzisiaj wracając z Lublina wstąpiliśmy do Halutki, wybiegła do bramy jak tylko usłyszała nasz samochód:):) z moim psem wybiegała się na Lusię warczała, więc Luśka się z nią nie zakolegowała już 2 raz.Nie miałam aparatu więc nie zrobiłam zdjęć, ale obiecuję następnym razem:):)

• 3 weeks later...
Posted

nukujek napisał(a):
gruba Halutka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tyle było strachu:shake: a tu zaraz trzeba będzie ją odchudzać:eviltong:

witaj :) nie, aż tak nie jest, ale ładnie zjada i widać jak się zaokrągla:):)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='storozak']Zaglądam do Helutki:) Co tam słychać u dziewczynki??[/QUOTE]

u Halusi wszystko w porządku! dziewczyna ma karę i musi być przy budzie,bo ma ulubione miejsce na środku ogródka i gniecie kwiatki;) ale chodzi z babcią dwa razy na spacerki,jak jest ktoś na podwórku,to i Halusia biega,apetyt ma..
na majowy weekend miała być kąpana,ale plan się pokrzyżował,bo jak jechałam do babci,to znalazłam szczeniaka w rowie (teraz już jest w nowym domku)

Posted

jasne:) ona zawsze jest wymiziana od wszystkich, zresztą teraz sama się domaga, ale nie jest nachalna:):) super pies, uwielbia babcię, nawet spróbowała sama wejść do domu za Natalią:) czyżby miała by zostać kanapowcem:):) kurcze najgorsze jest to, że jak jest spuszczona to ucieka i szwęda się:( przy czym przynosi różne rzeczy...., przechodzi przez ogrodzenie, albo podkopuje się spryciara:)