Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Ona mnie już tutaj rozbroiła, w trakcie podróży do nowego domu http://i44.tinypic.com/1zdt4bb.jpg
jest bardzo ciekawska, mówię, że jak zobaczyła światła to oczy wychodziły jej z orbit i śmiesznie przekręcała łepek:):)
więcej zdjęć nie wstawię, miałam w gabinecie i w samochodzie, ale są jakościowo złe, więc nie wstawię.Sesję zdjęciową zrobimy w następnym tygodniu :):)

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='zioberek87']ciotki a tak orientacyjnie to jak z kasą Helutki?? ile kosztowała sterylka i ile zostało, i co z tą kasa??

Szarutka miała na koncie 274,40 -zł przelałam na szczepienia 200,zł i zostało 74,40
na początku miała 209,40 ale ponieważ kocurek robił przelew z zagranicy,a to mi trochę zabiera z konta;)

Edited by kinga_kinga7
Posted

[quote name='kinga_kinga7']Szarutka miała na koncie 274,40 -zł przelałam na szczepienia 200,zł i zostało 74,40
na początku miała 209,40 ale ponieważ kocurek robił przelew z zagranicy,a to mi trochę zabiera z konta;)

cioteczko od kiedy szczepienie kosztuje 200zł ?
wścieklizna w najgorszym przypadku kosztuje 40zł a wirusówki ok 70zl z takimi cenami się spotkałam w środku miasta,a wiadomo że tam drożnej niż na pobocznych miejscach.

Posted

[quote name='Paja']cioteczko od kiedy szczepienie kosztuje 200zł ?
wścieklizna w najgorszym przypadku kosztuje 40zł a wirusówki ok 70zl z takimi cenami się spotkałam w środku miasta,a wiadomo że tam drożnej niż na pobocznych miejscach.

szczepienie -było dwa razy powtórzone kosztowało 150,-zł, ja przelałam na schronisko 200,-zł więc zostało jeszcze 50,-zł za które dostała jeszcze jakiś preparat

szczepionka ochronna -nazwa Duramune 7 która działa na:parwowirozę,nosówkę,wirusowe zapalenie wątroby,leptospirozę i koronowirozę została też zaszczepiona na wściekliznę

Posted

rozmawiałam z babcią,Halutka z jedzeniem się nie poprawiła:( ale jest już taka otwarta i weselsza:) jak babcia wyjdzie,podchodzi,merda ogonkiem i pilnuje się domku, nawet jak wyjdzie za bramę,to pójdzie na krótki spacerek;) i wraca!

Posted

Oooo co ja tu widzę:-) jakieś przymiarki do prezenciku dla Barusia:p :loveu: juz Baruś dostał jeden od Gniewki, a teraz Szarutka...:-) Dziewczyny znalazły wspaniałe domki, teraz kolej na Barrego!!! Szarutko proszę zacząć w końcu ładnie jeść! Cioteczki się martwią:shake: Koniec już stresów, to naprawdę Twój nowy domek i Twoja osobista Pancia:lol:

Posted

no właśnie dzisiaj kupiłam 1 kg serduszek, 1/2 kg wątróbki z indyka i 1 kg żołądków indyczych ( Karolina twierdzi, że Nuka je żołądki na surowo ), ryż, makron i pęczak - nigdy nie dawałam swoim psom, ale zaprzyjaźniony informatyk mi go polecił, więc ugotowałam to naszej dziewczynce i wiozę do babci, Halutka - zrobiła się włóczykij, ale wraca i to z łupem ...... wieczorem napiszę więcej i może zrobię zdjęcia pa pa

Posted

[quote name='danusiadanusia']no właśnie dzisiaj kupiłam 1 kg serduszek, 1/2 kg wątróbki z indyka i 1 kg żołądków indyczych ( Karolina twierdzi, że Nuka je żołądki na surowo ), ryż, makron i pęczak - nigdy nie dawałam swoim psom, ale zaprzyjaźniony informatyk mi go polecił, więc ugotowałam to naszej dziewczynce i wiozę do babci, Halutka - zrobiła się włóczykij, ale wraca i to z łupem ...... wieczorem napiszę więcej i może zrobię zdjęcia pa pa[/QUOTE]

jakim łupem:shock:

Posted

[quote name='karolkamadry']No tak tak moje wszystkie przepadają za surowymi żoładkami, tylko ja im daje z kurczaka, nie wiem jak z indykowymi - ale sprobuje:) Smacznego Halutka:)[/QUOTE]
już jestem! i to bardzo zadowolona, Halutka zjadła z dokładką, Karolina ja serduszka gotuję z ryżem makaronem- " zacierka " , ponieważ żołądki indycze były duże, pokroiłam je na mniejsze części i wrzuciłam do tego, ale nie gotowałam, teraz wiem co jej smakuje :):):) pięknie nas przywitała merdającym ogonkiem i podbiegła :):) po obiedzie spacer i oczywiście 2 boby :):) z których się bardzo cieszę, zaraz wstawię zdjęcia, nagrałam też filmik jak jadła, ale nie zapisałam :( operator ze mnie jak z koziej .....