danusiadanusia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='andegawenka']Ona mnie już tutaj rozbroiła, w trakcie podróży do nowego domu http://i44.tinypic.com/1zdt4bb.jpg jest bardzo ciekawska, mówię, że jak zobaczyła światła to oczy wychodziły jej z orbit i śmiesznie przekręcała łepek:):) więcej zdjęć nie wstawię, miałam w gabinecie i w samochodzie, ale są jakościowo złe, więc nie wstawię.Sesję zdjęciową zrobimy w następnym tygodniu :):) Quote
zioberek87 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ekstra wiesci, bardzo się cieszę, wam na pewno tez ulzyło:) ucałujcie ją od nas:) Quote
zioberek87 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ciotki a tak orientacyjnie to jak z kasą Helutki?? ile kosztowała sterylka i ile zostało, i co z tą kasa?? Quote
kinga_kinga7 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) [quote name='zioberek87']ciotki a tak orientacyjnie to jak z kasą Helutki?? ile kosztowała sterylka i ile zostało, i co z tą kasa?? Szarutka miała na koncie 274,40 -zł przelałam na szczepienia 200,zł i zostało 74,40 na początku miała 209,40 ale ponieważ kocurek robił przelew z zagranicy,a to mi trochę zabiera z konta;) Edited January 12, 2012 by kinga_kinga7 Quote
Paja Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='kinga_kinga7']Szarutka miała na koncie 274,40 -zł przelałam na szczepienia 200,zł i zostało 74,40 na początku miała 209,40 ale ponieważ kocurek robił przelew z zagranicy,a to mi trochę zabiera z konta;) cioteczko od kiedy szczepienie kosztuje 200zł ? wścieklizna w najgorszym przypadku kosztuje 40zł a wirusówki ok 70zl z takimi cenami się spotkałam w środku miasta,a wiadomo że tam drożnej niż na pobocznych miejscach. Quote
kinga_kinga7 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Paja']cioteczko od kiedy szczepienie kosztuje 200zł ? wścieklizna w najgorszym przypadku kosztuje 40zł a wirusówki ok 70zl z takimi cenami się spotkałam w środku miasta,a wiadomo że tam drożnej niż na pobocznych miejscach. szczepienie -było dwa razy powtórzone kosztowało 150,-zł, ja przelałam na schronisko 200,-zł więc zostało jeszcze 50,-zł za które dostała jeszcze jakiś preparat szczepionka ochronna -nazwa Duramune 7 która działa na:parwowirozę,nosówkę,wirusowe zapalenie wątroby,leptospirozę i koronowirozę została też zaszczepiona na wściekliznę Quote
karolkamadry Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ja też ostatnio szczepiłam Łatka na wszystko i zpłaciłam za jedną 75 zł, także to chyba normalne ceny Quote
andegawenka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Cały pakiet niestety tak kosztuje... Quote
kinga_kinga7 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='karolkamadry']Ja też ostatnio szczepiłam Łatka na wszystko i zpłaciłam za jedną 75 zł, także to chyba normalne ceny[/QUOTE] zgadzam się! Quote
kinga_kinga7 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='andegawenka']Cały pakiet niestety tak kosztuje...[/QUOTE] ale za to Szaruka już jest zabezpieczona;) Quote
karolkamadry Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='kinga_kinga7']ale za to Szaruka już jest zabezpieczona;)[/QUOTE] No dokładnie:) Teraz niech tylko zacznie normalnie jeść i będzie super:) Quote
andegawenka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='kinga_kinga7']ale za to Szaruka już jest zabezpieczona;)[/QUOTE] ...a tak się martwiłaś.....pamietam. Mam podwójną radość bo to że Ty się cieszysz:smile: Quote
Syla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Zacznij Szarutko wtryniać, bo inaczej Danusia zwariuje :eviltong::lol: Quote
kinga_kinga7 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 dzisiaj zadzwonię do babci i zapytam jak nasza dziewczyna:) Quote
zioberek87 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ok, a co z resztą kasy?? na co idzie?? Quote
kinga_kinga7 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='zioberek87']ok, a co z resztą kasy?? na co idzie?? może przekażemy ją na Barrego z naszego schroniska http://www.dogomania.pl/threads/220389-Barry-Wybierz-si%C4%99-ze-mn%C4%85-na-spacer-a-w-drodze-powrotnej-odmie%C5%84-m%C3%B3j-los-i-daj-szans%C4%99-( może wykupimy mu pakiecik ogłoszeniowy;) Quote
kinga_kinga7 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 rozmawiałam z babcią,Halutka z jedzeniem się nie poprawiła:( ale jest już taka otwarta i weselsza:) jak babcia wyjdzie,podchodzi,merda ogonkiem i pilnuje się domku, nawet jak wyjdzie za bramę,to pójdzie na krótki spacerek;) i wraca! Quote
zioberek87 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 świetne wieści byleby zaczela jesc:)co do $$ ok prezenik na Barego jestem za:) Quote
nukujek Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Oooo co ja tu widzę:-) jakieś przymiarki do prezenciku dla Barusia:p :loveu: juz Baruś dostał jeden od Gniewki, a teraz Szarutka...:-) Dziewczyny znalazły wspaniałe domki, teraz kolej na Barrego!!! Szarutko proszę zacząć w końcu ładnie jeść! Cioteczki się martwią:shake: Koniec już stresów, to naprawdę Twój nowy domek i Twoja osobista Pancia:lol: Quote
zioberek87 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 właśnie dziewczynko ogarnij się i zacznij sie cieszyć:) to nie jest chwilowe szczęście:) to już na zawsze będziesz babcinową i cioteczkową Helutką:) Quote
danusiadanusia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 no właśnie dzisiaj kupiłam 1 kg serduszek, 1/2 kg wątróbki z indyka i 1 kg żołądków indyczych ( Karolina twierdzi, że Nuka je żołądki na surowo ), ryż, makron i pęczak - nigdy nie dawałam swoim psom, ale zaprzyjaźniony informatyk mi go polecił, więc ugotowałam to naszej dziewczynce i wiozę do babci, Halutka - zrobiła się włóczykij, ale wraca i to z łupem ...... wieczorem napiszę więcej i może zrobię zdjęcia pa pa Quote
karolkamadry Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 No tak tak moje wszystkie przepadają za surowymi żoładkami, tylko ja im daje z kurczaka, nie wiem jak z indykowymi - ale sprobuje:) Smacznego Halutka:) Quote
andegawenka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='danusiadanusia']no właśnie dzisiaj kupiłam 1 kg serduszek, 1/2 kg wątróbki z indyka i 1 kg żołądków indyczych ( Karolina twierdzi, że Nuka je żołądki na surowo ), ryż, makron i pęczak - nigdy nie dawałam swoim psom, ale zaprzyjaźniony informatyk mi go polecił, więc ugotowałam to naszej dziewczynce i wiozę do babci, Halutka - zrobiła się włóczykij, ale wraca i to z łupem ...... wieczorem napiszę więcej i może zrobię zdjęcia pa pa[/QUOTE] jakim łupem:shock: Quote
Kocurek Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Cioteczki przepraszam-kliknijcie: www.karmimypsiaki.pl Quote
danusiadanusia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='karolkamadry']No tak tak moje wszystkie przepadają za surowymi żoładkami, tylko ja im daje z kurczaka, nie wiem jak z indykowymi - ale sprobuje:) Smacznego Halutka:)[/QUOTE] już jestem! i to bardzo zadowolona, Halutka zjadła z dokładką, Karolina ja serduszka gotuję z ryżem makaronem- " zacierka " , ponieważ żołądki indycze były duże, pokroiłam je na mniejsze części i wrzuciłam do tego, ale nie gotowałam, teraz wiem co jej smakuje :):):) pięknie nas przywitała merdającym ogonkiem i podbiegła :):) po obiedzie spacer i oczywiście 2 boby :):) z których się bardzo cieszę, zaraz wstawię zdjęcia, nagrałam też filmik jak jadła, ale nie zapisałam :( operator ze mnie jak z koziej ..... Quote
Recommended Posts