kinga_kinga7 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 karolkamadry napisał(a):My dziękujemy kindze_kindze za zaproszenie - meldujemy się i będziemy zaglądać. Jak tylko będę miała trochę funduszy to od razu przelewam dla niej. A tymczasem poproszę o nr konta na pr. Karolka,Zuzia, Nuka, Miska i Łatek witamy u Szarutki,dziękujemy za odwiedziny i za wsparcie Szarutki:loveu: Quote
storozak Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 a czy ja bym mogła dostać nr konta, chciałam wpłacić obiecane grosiki:) Quote
kinga_kinga7 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 storozak napisał(a):a czy ja bym mogła dostać nr konta, chciałam wpłacić obiecane grosiki:) jasne! już podaję na pw -dziękujemy:loveu: Quote
storozak Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wpłacone 20 zł. Buziaki dla Szarutki!! Quote
zioberek87 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ktoś na trąbce pięknie gra, tę melodię każdy zna Cicha noc, święta noc... Każdy sobie ją tak nuci, Serce nasze też się wzruszy, że już nadszedł piękny czas, który kocha każdy z nas. Tam w stajence na nizinach, na świat przyszła ta dziecina. Wszyscy pokłon jej składają i królowie przybywają. Tak niech wszystkie te radości, dziś ogarną nasze troski. A Bóg zdrowia, siły daje i w Rok Nowy nie przestaje. Quote
kinga_kinga7 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 już oficjalnie mogę napisać,że Szarutka po Nowym Roku opuszcza schronisko na zawsze!!! zamieszka na wsi u mojej babci,więc będzie pod kontrolą;) będzie miała duże podwórko do biegania i najważniejsze,że domek bez kotów Szarutka chyba dostała najpiękniejszy prezent:loveu::loveu: Quote
karolkamadry Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):już oficjalnie mogę napisać,że Szarutka po Nowym Roku opuszcza schronisko na zawsze!!! zamieszka na wsi u mojej babci,więc będzie pod kontrolą;) będzie miała duże podwórko do biegania i najważniejsze,że domek bez kotów Szarutka chyba dostała najpiękniejszy prezent:loveu::loveu: Cudownie:)))))) Wszystkiego najlepszego Szarutko:) Quote
zioberek87 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):już oficjalnie mogę napisać,że Szarutka po Nowym Roku opuszcza schronisko na zawsze!!! zamieszka na wsi u mojej babci,więc będzie pod kontrolą;) będzie miała duże podwórko do biegania i najważniejsze,że domek bez kotów Szarutka chyba dostała najpiękniejszy prezent:loveu::loveu: wwwwwwwwwoooowwwwwwwwwwwwwww ale ekstra wieści Babcia- Miko,łaj świetny prezencik dali naszej Szarutce!!! dużo szczęścia i miłości:) Quote
kinga_kinga7 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 tak się złożyło,że 13 letni pies,którego wzięła po śmierci swojego brata umarł,więc pomyślałam,że skoro nie ma innych zwierząt będzie to idealne dla niej miejsce,a tym samym będę mogła osobiście dalej prowadzić wątek z aktualnymi wiadomościami i zdjęciami Szarutki,myślę,że nie będzie uciekała,będzie miała do dyspozycji podwórko,jeśli zechce domek;) a na początku znając jej temperament kilka dni na łańcuchu i spacerki,żeby się oswoiła i zapoznała swój teren:loveu: Quote
Sabina02 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Huraaaaa!!!!!! Ale wiesci!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
zioberek87 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 ekstra strasznie się cieszę:) cioteczko jesteś wielka:) Quote
storozak Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Szarutko kochanie pilnuj się i bądź grzeczną sunią;) Nie uciekaj już..... Quote
zioberek87 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ... pewnie teraz będziesz miała kochany domek z babulinką która Cię bedzie tulić i cioteczka Cię będzie odwiedzać:) i my tu bedziemy za Ciebie kciuki trzymać:) Quote
kinga_kinga7 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 zioberek87 napisał(a):... pewnie teraz będziesz miała kochany domek z babulinką która Cię bedzie tulić i cioteczka Cię będzie odwiedzać:) i my tu bedziemy za Ciebie kciuki trzymać:) tak zioberku;) Quote
brzośka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ale wieści!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: kochana wnusia, że wpadła na tak genialny pomysł i kochana babcia, że się na niego zgodziła :loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 brzośka napisał(a):ale wieści!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: kochana wnusia, że wpadła na tak genialny pomysł i kochana babcia, że się na niego zgodziła :loveu: to zrządził przypadek brzośko:evil_lol: Quote
brzośka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):to zrządził przypadek brzośko:evil_lol: oj tam oj tam :p to w takim razie banerek Szarutki opuszcza moją sygnaturę - ona już ma zapewniony domek, trzeba więc będzie inną bidę pokazać światu ;) Quote
kinga_kinga7 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 brzośka napisał(a):oj tam oj tam :p to w takim razie banerek Szarutki opuszcza moją sygnaturę - ona już ma zapewniony domek, trzeba więc będzie inną bidę pokazać światu ;) tak! jakąś bidulę wybiorę i założę wątek;) Quote
brzośka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ma taką Jeżynke, którą bym chciała dać w sygnaturę, ale nie umiem podlinkować banerka i nikt na jej wątku nie umie :shake: pomocy ciotki! Quote
storozak Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 podeślij link do strony jeżynki:) Pomożemy:) Quote
brzośka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='storozak']podeślij link do strony jeżynki:) Pomożemy:) ciotka, ja wiem że Ty mi wszystko pięknie na pw opisałaś, ale ja nijak sobie jednak poradzić nie mogę :placz: to jest link do Jeżynki http://www.dogomania.pl/threads/210687-Zbieramy-deklaracje-dla-Jeżynki-na-DT-!-Brakuje-125-zł-deklaracji-pomóż!, w piewszym poście są 3 niepodlinkowane banerki... :) Quote
storozak Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 tylko pamiętaj dziewczyno - nie uciekaj już:) Quote
Recommended Posts