Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolkamadry napisał(a):
My dziękujemy kindze_kindze za zaproszenie - meldujemy się i będziemy zaglądać. Jak tylko będę miała trochę funduszy to od razu przelewam dla niej. A tymczasem poproszę o nr konta na pr.
Karolka,Zuzia, Nuka, Miska i Łatek

witamy u Szarutki,dziękujemy za odwiedziny i za wsparcie Szarutki:loveu:

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ktoś na trąbce pięknie gra,
tę melodię każdy zna
Cicha noc, święta noc...
Każdy sobie ją tak nuci,
Serce nasze też się wzruszy,
że już nadszedł piękny czas,
który kocha każdy z nas.
Tam w stajence na nizinach,
na świat przyszła ta dziecina.
Wszyscy pokłon jej składają
i królowie przybywają.
Tak niech wszystkie te radości,
dziś ogarną nasze troski.
A Bóg zdrowia, siły daje
i w Rok Nowy nie przestaje.

Posted

już oficjalnie mogę napisać,że Szarutka po Nowym Roku opuszcza schronisko na zawsze!!! zamieszka na wsi u mojej babci,więc będzie pod kontrolą;) będzie miała duże podwórko do biegania i najważniejsze,że domek bez kotów
Szarutka chyba dostała najpiękniejszy prezent:loveu::loveu:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
już oficjalnie mogę napisać,że Szarutka po Nowym Roku opuszcza schronisko na zawsze!!! zamieszka na wsi u mojej babci,więc będzie pod kontrolą;) będzie miała duże podwórko do biegania i najważniejsze,że domek bez kotów

Cudownie:)))))) Wszystkiego najlepszego Szarutko:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):

wwwwwwwwwoooowwwwwwwwwwwwwww ale ekstra wieści Babcia- Miko,łaj świetny prezencik dali naszej Szarutce!!! dużo szczęścia i miłości:)

Posted

tak się złożyło,że 13 letni pies,którego wzięła po śmierci swojego brata umarł,więc pomyślałam,że skoro nie ma innych zwierząt będzie to idealne dla niej miejsce,a tym samym będę mogła osobiście dalej prowadzić wątek z aktualnymi wiadomościami i zdjęciami Szarutki,myślę,że nie będzie uciekała,będzie miała do dyspozycji podwórko,jeśli zechce domek;) a na początku znając jej temperament kilka dni na łańcuchu i spacerki,żeby się oswoiła i zapoznała swój teren:loveu:

Posted

zioberek87 napisał(a):
... pewnie teraz będziesz miała kochany domek z babulinką która Cię bedzie tulić i cioteczka Cię będzie odwiedzać:) i my tu bedziemy za Ciebie kciuki trzymać:)

tak zioberku;)

Posted

brzośka napisał(a):
ale wieści!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
kochana wnusia, że wpadła na tak genialny pomysł i kochana babcia, że się na niego zgodziła :loveu:

to zrządził przypadek brzośko:evil_lol:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
to zrządził przypadek brzośko:evil_lol:

oj tam oj tam :p

to w takim razie banerek Szarutki opuszcza moją sygnaturę - ona już ma zapewniony domek, trzeba więc będzie inną bidę pokazać światu ;)

Posted

brzośka napisał(a):
oj tam oj tam :p

to w takim razie banerek Szarutki opuszcza moją sygnaturę - ona już ma zapewniony domek, trzeba więc będzie inną bidę pokazać światu ;)

tak! jakąś bidulę wybiorę i założę wątek;)