kinga_kinga7 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 zioberek87 napisał(a):zaszczepiamy pewnie bez 2 zdań:) ok! to zaszczepimy naszą dziewczynkę;) Quote
nukujek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A tu mała niespodzianka ode mnie:-) Byłam dziś w schronisku i odwiedziłam Szrutkę. Zrobiłam jej kilka fotek, jak już wracała ze spacerku z wolontatriuszką i już przy budzie. Oglądajcie cioteczki;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
nukujek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kinga_kinga7 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 dziękujemy za fotki i odwiedzinki u Szarutki:) Quote
storozak Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Skoczna jest ta mała:) A jak jej się pychol śmieje:)Cudna jest!!! Czemu nikt jej nie chce!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Quote
kinga_kinga7 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 storozak napisał(a):Skoczna jest ta mała:) A jak jej się pychol śmieje:)Cudna jest!!! Czemu nikt jej nie chce!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Szarutka jest taką zwykłą,pospolitą sunią..a taki multum:shake: Quote
brzośka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Szarutka jest super! :loveu: bardzo dziękujemy za fotki :) ale przeraża mnie widok tych bud :( Quote
kinga_kinga7 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 ale przeraża mnie widok tych bud :( widok jest straszny,ale będziemy nad tym pracować! blokadą są jednak fundusze.. Quote
kinga_kinga7 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 dzisiaj na konto schroniska -z dopiskiem "szczepienia Szarutki" przelałam 200,-zł Quote
Onaa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 No widok tych zapadniętych bud, z klepiskiem (znaczy się z ziemią) zamiast drewnianej podłogi jet bardzo smutny :(. Części psiaczków się udało, że ma już lepsze warunki ale chyba wiele z nich ma właśnie tak... A może by tak na zimowe chłody jakoś ocieplić budy, do wejść przybić takie zasłony z kocy i folii, to zawsze by coś było cieplej tym biednym psiakom. Quote
zioberek87 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ale się ucieszyłam widząc pycholek naszej Damulci:) cudo foteczki BARDZO DZIĘKUJEMY!!! a jak z szczepieniem kiedy robimy przed czy po świętach:)? Quote
kinga_kinga7 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 zioberek87 napisał(a):ale się ucieszyłam widząc pycholek naszej Damulci:) cudo foteczki BARDZO DZIĘKUJEMY!!! a jak z szczepieniem kiedy robimy przed czy po świętach:)? pierwsze szczepienie przed Świętami,żeby już była zabezpieczona;) bo wiadomo jak to w schroniskowych warunkach:( Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 budy wygladą może i straszne, ale psiaki w tym schronisku dobrze mają..... Quote
kinga_kinga7 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 andegawenka napisał(a):budy wygladą może i straszne, ale psiaki w tym schronisku dobrze mają..... tak! ta część schroniska jest najsmutniejsza,zagląda tu również mało ludzi:( ale robimy wszystko żeby poprawić psiakom warunki:) Quote
brzośka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='kinga_kinga7']tak! ta część schroniska jest najsmutniejsza,zagląda tu również mało ludzi:( ale robimy wszystko żeby poprawić psiakom warunki:) jestem o tym przekonana :) Quote
kinga_kinga7 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='brzośka']jestem o tym przekonana :) spójrzcie tu,psiaki mają piękne boksy i co najważniejsze są bez łańcuchów:loveu: z czasem tak będzie wyglądała część schroniska,w którym stoi Szarutka zobaczycie;) Quote
brzośka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jaką piękną choinkę mają :loveu: trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wszędzie tak było :thumbs: Quote
karolkamadry Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 My dziękujemy kindze_kindze za zaproszenie - meldujemy się i będziemy zaglądać. Jak tylko będę miała trochę funduszy to od razu przelewam dla niej. A tymczasem poproszę o nr konta na pr. Karolka,Zuzia, Nuka, Miska i Łatek Quote
Recommended Posts