kinga_kinga7 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Kocurek napisał(a):Bo ona czeka na ten najlepszy domek...... Cioteczko czy doszla moja wplata dla Szarutki?:) dzisiaj Kocurku sprawdzałam -doszła! pięknie dziękujemy:) Quote
danusiadanusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 a ja napisałam do Murki i czekamy na odpowiedź! Quote
danusiadanusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 DołączyłNov 2002Mieszka wokolice Janowa LubelskiegoPostów15,312 kopiuję z wątku Murku odp. na moje zapytanie o Szarutkę Szarutka w porównaniu z Pają jest piękna :-D Potrzebujecie miejsca na już czy będziecie jeszcze zbierać deklaracje? Pytam, bo obecnie jest luźno, ale parę psiaków ma przyjechać i muszę pomyśleć czy coś jeszcze się zmieści. W razie co mogę Was zapisać i jak się coś zwolni to Szarutka będzie mogła przyjechać :smile: Nie mogę zagwarantować, że Szarutka znajdzie dom szybko - to zawsze jest ruletka. Na pewno zrobimy wszystko aby jej w tym pomóc (max info, ładne zdjęcia itd.). Quote
danusiadanusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 oto link do wątku Murki http://www.dogomania.pl/threads/216789-HOTELIK-U-MURKI-w%C4%85tek-informacyjny-), tam jest moje zapytanie, ale ceny nie znam. Quote
kinga_kinga7 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Słuchajcie,Szarutka ma na swoim koncie 213,36,-zł może przeznaczymy na początek te pieniążki na sterylizację i szczepienia -co Wy na to? Nawet jeśli pojechałaby do hoteliku,to trzeba jej to wszystko zrobić,więc może teraz:) czekam na Wasze wypowiedzi Quote
zioberek87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 pewnie:) wysterylizujmy ją i zaszczepmy:) ja się zgadzam ale nie wiem czy to dobrze jak jest w schronie bo jak ją bedzie boleć po operacji to kto ją przytuli?? Quote
andegawenka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 zioberek87 napisał(a):pewnie:) wysterylizujmy ją i zaszczepmy:) ja się zgadzam ale nie wiem czy to dobrze jak jest w schronie bo jak ją bedzie boleć po operacji to kto ją przytuli?? Nie martw się, tam są fantastycznę dziewczyny...przytulą;) Quote
danusiadanusia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 to czekamy na inne osoby i zdecydujemy Quote
zioberek87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja zawsze panikuje:) a w miłość wolontariuszek nie watpię:) wystarczy spojrzeć na Paję, tylko ją osobiściemogła poznać:) Quote
danusiadanusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 zioberek87 napisał(a):ja zawsze panikuje:) a w miłość wolontariuszek nie watpię:) wystarczy spojrzeć na Paję, tylko ją osobiściemogła poznać:) to masz szczęście, ja z nią tylko rozmawiałam tel., rzeczywiście to fantastyczna osoba, pozdrawiamy Paję:) Quote
kinga_kinga7 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 to poczekamy jeszcze na inne wypowiedzi;) Quote
kinga_kinga7 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Szarutka nie jest wysterylizowana i zabieg bardzo jej się przyda;) w tym tyg.kierownik ma porozmawiać z wetem i Szarutka będzie czekała na zabieg.Będę Was na bieżąco informować:) Quote
danusiadanusia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 zioberek87 napisał(a):podnosimy Lady Diane:) jasne:) do góry Szarutko:):) Quote
Recommended Posts