Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DołączyłNov 2002Mieszka wokolice Janowa LubelskiegoPostów15,312
kopiuję z wątku Murku odp. na moje zapytanie o Szarutkę

Szarutka w porównaniu z Pają jest piękna :-D
Potrzebujecie miejsca na już czy będziecie jeszcze zbierać deklaracje? Pytam, bo obecnie jest luźno, ale parę psiaków ma przyjechać i muszę pomyśleć czy coś jeszcze się zmieści. W razie co mogę Was zapisać i jak się coś zwolni to Szarutka będzie mogła przyjechać :smile:
Nie mogę zagwarantować, że Szarutka znajdzie dom szybko - to zawsze jest ruletka.
Na pewno zrobimy wszystko aby jej w tym pomóc (max info, ładne zdjęcia itd.).

Posted

Słuchajcie,Szarutka ma na swoim koncie 213,36,-zł może przeznaczymy na początek te pieniążki na sterylizację i szczepienia -co Wy na to? Nawet jeśli pojechałaby do hoteliku,to trzeba jej to wszystko zrobić,więc może teraz:) czekam na Wasze wypowiedzi

Posted

zioberek87 napisał(a):
pewnie:) wysterylizujmy ją i zaszczepmy:) ja się zgadzam ale nie wiem czy to dobrze jak jest w schronie bo jak ją bedzie boleć po operacji to kto ją przytuli??

Nie martw się, tam są fantastycznę dziewczyny...przytulą;)

Posted

zioberek87 napisał(a):
ja zawsze panikuje:) a w miłość wolontariuszek nie watpię:) wystarczy spojrzeć na Paję, tylko ją osobiściemogła poznać:)

to masz szczęście, ja z nią tylko rozmawiałam tel., rzeczywiście to fantastyczna osoba, pozdrawiamy Paję:)