danusiadanusia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 słuchajcie, więc rzeczą oczywistą jest, że Szarutka ma za mało deklaracji, osoby, które wpłaciły! nie wiem co robić z nimi jest tego 190,- zł. jeśli byłyby deklaracje to fajnie ale w najgorszym wypadku będę zwracała pieniążki wpłacającym, chyba, że znajdziecie inną bidę na którą przelejemy zebrane fundusze! Ja proponuję zostawić je awaryjnie tzw. skarpeta Szarutki co Wy na to? Quote
danusiadanusia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 czekamy na inne opinie! Kocurku jesteś wspaniałą duszyczką:buzi::bye: Quote
zioberek87 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 :(:( szkoda że nie mogę inaczej pomóc:( trzymaj je cioteczko awaryjnie moze ktyos sie jeszcze dolozy i znajdziemy jerj domek a jak nie to innemu bidokowi.... Quote
danusiadanusia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 zioberek87 napisał(a)::(:( szkoda że nie mogę inaczej pomóc:( trzymaj je cioteczko awaryjnie moze ktyos sie jeszcze dolozy i znajdziemy jerj domek a jak nie to innemu bidokowi.... Zioberek! tak mi przykro, przecież wątek założony był w celu zebrania deklaracji, księgową miała być osoba u której byłaby na dt, ale cóż, czekamy może się uda, ja wykupiłam jej pakiet ogłoszeń i cicho:shake: przecież musi się kiedyś znaleźć człowiek, który się w niej zakocha a ona na pewno to wykorzysta:cool3: pozdrawiam Quote
bela51 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zaglądam do biduli, przykro mi, ze na razie nie wespre finansowo. Moze jakis bazarek sklecimy dla Szarutki ? Quote
danusiadanusia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 bela51 napisał(a):Zaglądam do biduli, przykro mi, ze na razie nie wespre finansowo. Moze jakis bazarek sklecimy dla Szarutki ? bazarek jak najbardziej,tylko nie mam teraz rzeczy..jutro odwiedzę Szarutkę:) Quote
danusiadanusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 zioberek87 napisał(a):wycałuj ja od nas...:) byłam! nie mam zdjęć,bo aparat mi padł,ale Szarutka jest cudowna:loveu: odpoczywała sobie na budzie,kurcze musimy jej znaleźć domek! Quote
zioberek87 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 wiem cioteczko wiem, ja jej anirazu na zywo nie widzialam a tez tak sadze:) zreszta ja kazdemu chce dom znalezc:):) Szarutka jest cudowna:) Quote
andegawenka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='danusiadanusia']a może zrobi ktoś allegro? tu też nie tylko banerek http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobi%C4%99-!?p=17924766#post17924766 Quote
zioberek87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Witaj Szarutko z samiusienkiego rana:) Quote
Syla Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Syla napisał(a):Wystąpiłam, na wątku, mojej ś.p. Karenki o 40 zł na rzecz Szarutki.Kto jest księgową suni, proszę konto wysłać Agucha, księgowej Karen. Odwiedzam Szarutkę.Czy wysłałyście konto Agucha? W rozliczeniach tej kwoty nie widzę, dlatego pytam. Quote
brzośka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Szarutkowe ciotki, zajrzyjcie na wątek Ledzi (http://www.dogomania.pl/threads/195177-Czekam-już-ponad-4-lata.-Mieszkam-w-hoteliku-u-Murki-ale-chcę-mieć-prawdziwy-dom!!!) - mieszkała 4 lata w schronie, a całkiem niedawno została wyciągnięta do hoteliku Murki i już ma mieć swoj domek!!! do niesamowite, jak szybko się to stało! może więc Murka zgodzi się przyjąć Szarutkę? (nie wiem, jakie ma stawki, wiem że mamy mało kasy, ale warto spytać) może Szarutce też znajdzie domek tak szybko? Quote
danusiadanusia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 brzośka napisał(a):Szarutkowe ciotki, zajrzyjcie na wątek Ledzi (http://www.dogomania.pl/threads/195177-Czekam-już-ponad-4-lata.-Mieszkam-w-hoteliku-u-Murki-ale-chcę-mieć-prawdziwy-dom!!!) - mieszkała 4 lata w schronie, a całkiem niedawno została wyciągnięta do hoteliku Murki i już ma mieć swoj domek!!! do niesamowite, jak szybko się to stało! może więc Murka zgodzi się przyjąć Szarutkę? (nie wiem, jakie ma stawki, wiem że mamy mało kasy, ale warto spytać) może Szarutce też znajdzie domek tak szybko? JASNE! dopytam Murkę, ale dopiero jutro, bo jestem w gościach, wracam jutro wieczorem, chyba, że chcesz sama zapytać i napisz na wątku, wielkie dzięki Quote
danusiadanusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Szarutka zaprasza na świąteczny wirtualny bazarek :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/217357-Id%C4%85-%C5%9AWI%C4%98TA-ubierz-z-nami-CHOINK%C4%98-dla-psiak%C3%B3w-w-BP.do-6-grudnia-br.do-20-00 Quote
danusiadanusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zioberek87 napisał(a):hop hop Szarutko i jak z domkiem? cisza..nikt nie chcę naszej Szarutki:( Quote
Kocurek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bo ona czeka na ten najlepszy domek...... Cioteczko czy doszla moja wplata dla Szarutki?:) Quote
Recommended Posts