Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nie wezmę szarutki na dt ze względu na stan zdrowia i remont który od miesiąca idzie pełna parą i tak szybko sie nie skończy.Spróbujcie znaleść inne dt cioteczki a może nóz jej sie uda.Ja na ta chwile moge ja ogłosić jak wskażecie mi tekst.

Posted

czyli uaktualniamy wpłaty:
deklaracje stałe:
danusiadanusia -30,- zł.
moja siostra -20,-zł
brzośka - 10,- zł.
aniawawa -20,-zł.
zioberek -20,-zł
Iezabel - 20,- zł.
Kocurek - 5 Euro - ok. 20,- zł.
wpłaty jednorazowe:
mariamc - 100,- zł.
nukujek - 40,- zł.
jutro sprawdzę stan aktualny, bo już są jakieś pieniądze Szarutkowe:) ale jest ich zdecydowanie za mało! napisałam w spr. PDT i czekam na odpowiedź.

Posted

Jestem na zaproszenie. Miejsce w hotelu w kojcu jest. Tyle że nie chciałabym aby siedziała caly czas w kojcu. Mam dwa wybiegi betonowe wysokości 2m i pytanie czy przeskoczy, bedzie sie wspinać? Niechciałabym jej trzymać cały czas w zamknieciu.

Tak czy owak jeszcze nie ma deklaracji..

Posted

LILUtosi napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Miejsce w hotelu w kojcu jest. Tyle że nie chciałabym aby siedziała caly czas w kojcu. Mam dwa wybiegi betonowe wysokości 2m i pytanie czy przeskoczy, bedzie sie wspinać? Niechciałabym jej trzymać cały czas w zamknieciu.

Tak czy owak jeszcze nie ma deklaracji..

dziękuję, za wypowiedź na wątku, ale mam pytanie jaki byłby koszt miesięczny utrzymania Szarutki?

Posted

Cioteczki to macie juz skarbnika?Chcialabym juz komus wyslac moje 5 euro(stala deklaracja) na koniec miesiaca.Obenie wlasnie juz mamy koniec i chetnie to zrobie.Mam taka szanse zawsze tylko pod koniec miesiaca-grzecznosciowo kolezanka mi wysyla.

Posted

Kocurek napisał(a):
Jesli nie ma skarbnika to bede odkladac i potem w calosci przesle.Ale widze ,ze juz ktos wplacal:)

kocurku awaryjnie ja zbieram pieniążki,ale jeśli nic nie znajdziemy dla Szarutki,to co ja zrobię z tymi pieniążkami?