danusiadanusia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 andegawenka napisał(a):Danusia weź banerek od Beli bo Twój się nie otwiera, juz zgłosiłam problem na watku na którym były robione... dzięki,już poprawiam;) Szarutko w górę!! Quote
danusiadanusia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 haloooo! zapraszam do Szarutki wszystkie kochane cioteczki Quote
brzośka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='zioberek87']a jak mode dodać sobie banerek??? bo z Kalvisiem mi danavas zrobiła:( nadal ciemna jestem w tych sprawach:([/QUOTE] możesz zrobić kopiuj-wklej :) Quote
andegawenka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='zioberek87']a jak mode dodać sobie banerek??? bo z Kalvisiem mi danavas zrobiła:( nadal ciemna jestem w tych sprawach:([/QUOTE] [quote name='brzośka']możesz zrobić kopiuj-wklej :)[/QUOTE] przez swój profil a potem otwórz edycję sygnaturki i sprawdź czy się otwiera... Quote
zioberek87 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 no i pupa:)a gdzie ja mam to zrobic kopiuj wklej??? weszłam na mój profil i co potem?? Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Na watku najedź na banerek prawym przyciskiem myszki skopiuj a potem przejdź do profilu a potem sygnaturki i wklej... Quote
zioberek87 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 dziękuję cioteczce andegawenka mam już Szarutki sygnaturę:):):) Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='zioberek87']dziękuję cioteczce andegawenka mam już Szarutki sygnaturę:):):)[/QUOTE] Nie masz!!!:-( kliknij na niego!!! Quote
danusiadanusia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='andegawenka']Nie masz!!!:-( kliknij na niego!!![/QUOTE] ha..ha ! weź banerek od Bela5,ten też chciałam ale się nie otwiera Quote
zioberek87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ok zaraz pokombinuje buziak dla naszej małej:) Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='zioberek87']ok zaraz pokombinuje buziak dla naszej małej:)[/QUOTE] Dostałaś na pw info?:smile: ja banerek zmieniłam więc jest OK. Koniecznie weź od Beli bo tylko on się otwiera. Dziewczyny które go robiły mają pełne ręce roboty i nie zauważyły że nie jest podlinkowany , pewnie ten pobierałaś.... Quote
brzośka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 nie pamiętam od kogo brałam, ale mój też działa :) Quote
andegawenka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Szarutka tu sama siedzi bo nikt nie odwiedza... Quote
brzośka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 odwiedza odwiedza, ale co tu pisać... :shake: Quote
danusiadanusia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='brzośka']odwiedza odwiedza, ale co tu pisać... :shake:[/QUOTE] właśnie, nie wiem co pisać:-(, nie mówiąc jak się czuję:-(:-(:shake: Quote
danusiadanusia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 witam Szarutko, co z Tobą robić dalej? mimo dobrych chęci kilku osób nie damy rady...:-(:-(:-( taka jestem rozdarta, słuchajcie może ktoś zrobi jej ogłoszenia na mój koszt:oops:, na dzisiaj tylko tyle mogę zrobić:-(:-(:-( Quote
andegawenka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='danusiadanusia']witam Szarutko, co z Tobą robić dalej? mimo dobrych chęci kilku osób nie damy rady...:-(:-(:-( taka jestem rozdarta, słuchajcie może ktoś zrobi jej ogłoszenia na mój koszt:oops:, na dzisiaj tylko tyle mogę zrobić:-(:-(:-([/QUOTE] Właśnie glusze moją koleżankę, robiła mi wczoraj ogłoszenia mieszkania, poslizgiem pójdzie jej szybko ale na darmowych stronach. Chcecie? W Lublinie ciemno i pada Quote
andegawenka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Propozycja aktualna tylko w czasie pracy więc jesli nie teraz to aż w poniedziałek może zrobić . linki już dostała... Quote
danusiadanusia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='andegawenka']Propozycja aktualna tylko w czasie pracy więc jesli nie teraz to aż w poniedziałek może zrobić . linki już dostała... [/QUOTE] to bardzo prosimy:modla: Quote
andegawenka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='danusiadanusia']to bardzo prosimy:modla:[/QUOTE] OK po śniadaniu przedstawimy propozycję tekstu. Mam nadzieję że na 1 stronie znajdziemy wszystko o suni... Quote
Recommended Posts