andegawenka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 danusiadanusia napisał(a):i wcale mi nie pomogłaś:shake: No nie:roll: Quote
brzośka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 zostałam zaproszona na wątek Szarutki i to jej zdecydowałam się pomóc wiem, że jest mnóstwo potrzebujących psiaczków, ale... Quote
danusiadanusia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 brzośka napisał(a):zostałam zaproszona na wątek Szarutki i to jej zdecydowałam się pomóc wiem, że jest mnóstwo potrzebujących psiaczków, ale... rozumiem! dziękuję Ci bardzo za wypowiedź, może dt zmieni zdanie:shake: czekamy na pozostałe osoby:-( Quote
Onaa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Przepraszam że tak nie zaglądam ale od kilku dni mam tymczaskę a mój psiak nie bardzo zadowolony i nie mam tak czasu. Quote
danusiadanusia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dogo07 napisał(a):Przepraszam że tak nie zaglądam ale od kilku dni mam tymczaskę a mój psiak nie bardzo zadowolony i nie mam tak czasu. już Ci to mówiłam , Tobie odpuścimy wszystko:multi:, dzięki serdeczne za wszystko co robisz:loveu: Jesteś wielka:modla::lilangel: Quote
zioberek87 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 cioteczki kochane, fakt faktem zakochałam się w Szarutce to taka bidna sunia... ale jeżeli tymczas ja nie zabierze to istnieją dwie opcje: 1 szukamy jej innego tymczasa bez kotów 2 pomożemy innemu biedakowi i ja wtedy przekazuje swoje stałe na innego a Szarutkę ogłaszamy.... Quote
Bejotka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 zioberek87 napisał(a):a Szarutkę ogłaszamy.... Szarutka ma ogłoszenia na 26 stronach www. Napisać jeszcze raz na jakich, żeby nie powielać? Quote
danusiadanusia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 zioberek87 napisał(a):cioteczki kochane, fakt faktem zakochałam się w Szarutce to taka bidna sunia... ale jeżeli tymczas ja nie zabierze to istnieją dwie opcje: 1 szukamy jej innego tymczasa bez kotów 2 pomożemy innemu biedakowi i ja wtedy przekazuje swoje stałe na innego a Szarutkę ogłaszamy.... jasne!, do ogłoszeń można wykorzystać aktualne zdjęcia MUZZEGO, nie jestem osobą decyzyjną:-(, sama jestem rozdarta, wierzcie mi, czuję się podle:shake: Quote
aniawawa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ja się na tym nie znam i nie umiem, ale może dobrze by było żeby ktoś zrobił jakiś ładny banerek Szarutce? To się bardziej rzuca w oczy niż link w podpisie. Może by pomogło trochę w znalezieniu brakującej sumy. Quote
bela51 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Zaglądam do suni, choc sama nie zadeklarowałam pomocy, bo naprawde juz nie wyrabiam. Przykro , ze chcecie zrezygnowac z ponocy Szarutce na rzecz małego psiaka. Trudniej znaleźć dom duzemu psu, Szarutka jest w wiekszej potrzebie, tak pzynajmniej ja uwazam. Jesli macie jakies fanty, to moge suni wystawic bazarek. Na razie tylko tak mogłabym pomoc. Quote
danusiadanusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 bela51 napisał(a):Zaglądam do suni, choc sama nie zadeklarowałam pomocy, bo naprawde juz nie wyrabiam. Przykro , ze chcecie zrezygnowac z ponocy Szarutce na rzecz małego psiaka. Trudniej znaleźć dom duzemu psu, Szarutka jest w wiekszej potrzebie, tak pzynajmniej ja uwazam. Jesli macie jakies fanty, to moge suni wystawic bazarek. Na razie tylko tak mogłabym pomoc. dzięki wielkie, w niedzielę wracam i będę szukała coś na bazarek, jesteś cudowna Quote
andegawenka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Dać link do cudownych osób które robią banerki za darmo? Quote
danusiadanusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 andegawenka napisał(a):Dać link do cudownych osób które robią banerki za darmo? tak andegawenko:) Quote
andegawenka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Trzeba dziewczynom opisać jaki tekst w banerku i podać stronę fotek by nie miotały się po wątku http://www.dogomania.pl/threads/210920-Allegro-banerki-wydarzenia-na-FB-zrobi%C4%99-!?highlight=banerki Quote
danusiadanusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Szarutka ma już śliczne bannerki:loveu: częstujcie się cioteczki;) Quote
brzośka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 piękne banerki! już się częstuję :) edit: ale te banerki nie działają :shake: Quote
bela51 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Szarutka jest sliczna i banerki tez! Zawsze mam rozterki, ktore nosic, a ktore musze skasowac. Quote
bela51 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Moj banerek jest juz dobrze podlinkowany, mozecie sie częstowac. Quote
brzośka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 bela51 napisał(a):Moj banerek jest juz dobrze podlinkowany, mozecie sie częstowac. właśnie to odkryłam i już sobie wymieniam :) Quote
zioberek87 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 a jak mode dodać sobie banerek??? bo z Kalvisiem mi danavas zrobiła:( nadal ciemna jestem w tych sprawach:( Quote
bela51 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 W góre sliczna suniu ! Ciotki Szarutkowe, rozsyłajcie wątek ! Quote
andegawenka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='danusiadanusia']Szarutka ma już śliczne bannerki:loveu: częstujcie się cioteczki;) Danusia weź banerek od Beli bo Twój się nie otwiera, juz zgłosiłam problem na watku na którym były robione... Quote
Recommended Posts