danusiadanusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 andegawenka napisał(a):Ma jakieś nawyki z poprzedniego miejsca i chyba czasu więcej trzeba.A to że wybiera sobie takie miejsce to chyba nic złego. Piesek sam sobie krzywdy nie zrobi. Ma okrywę lepszą od haski a one na sniegu spią tak wiem! zasięgałam nawet opinii fachowca, bo przyznam, że jak teściowa zadzwoniła, że śpi w mrozy na schodach to nie zmrużyłam oka przez nią i teściowa też!!!! otworzyła jej komórkę i obserwowała przez okno, w nocy sprawdzała ale nie musiała wychodzić daleko, bo schody to jej ulubione miejsce więc ją tylko przykryła, zaraz wstawię zdjęcia :):) ona jest szczęśliwa, że ma człowieka, bardzo się cieszy a moi teściowie mimo wieku chodzą codziennie na spacery z kijami i przy boku biegnie obrońca czyli Halutka :):) Quote
danusiadanusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 moje ulubione, zawsze jak jestem stukam a ona nastawia tak uszy :):) Quote
danusiadanusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 resztę wstawię później, bo idę do kuchni.... Quote
danusiadanusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 już zna nasz samochód, cieszy się, biegnie Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 No widzisz jaka szczęśliwa.....uspokój teściową bo niepotrzebnie się zamartwia, Zobacz jaka ona jest puchata....;) Sunia ma swój domek i to najważniejsza a reszta to szczegóły... Quote
danusiadanusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 andegawenka napisał(a):No widzisz jaka szczęśliwa.....uspokój teściową bo niepotrzebnie się zamartwia, Zobacz jaka ona jest puchata....;) Sunia ma swój domek i to najważniejsza a reszta to szczegóły... dzięki za dobre słowa, ale to nie jest takie proste, te mrozy myślę, że niebawem to się skończy i Halutce zabudujemy zabudowany kojec :) nawet myślałam żeby jej kupić gotowy, dzwoniłam ale dostawa ok. 3 tygodni czyli nic nie zmieni a mi potrzebny byłby już . Quote
storozak Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Helutka piękna i szczęśliwa aż miło popatrzeć:) Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) zaraz wstawię dzisiejsze zdjęcia Halutki, teściowa wiedziała, że jedziemy bo Halutka się zerwała i biegła nas witać :):) Edited February 12, 2012 by danusiadanusia Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 dali mi jeść, ale mnie interesowały kości, więc ... pomyślałam sobie, że może łapką przechylę to dostanę Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 a to moja nowa fanka Natalia, ale mnie wypieściła przez cały swój pobyt u babci Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 i jeszcze wspólny spacer i czesanie Quote
Igiełka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 oglądając szczęśliwą Szarutkę na sercu robi się ciepło :loveu: piękne fotki a zwłaszcza z tą małą damą :lol: Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Igiełka napisał(a):oglądając szczęśliwą Szarutkę na sercu robi się ciepło :loveu: piękne fotki a zwłaszcza z tą małą damą :lol: oj tak :):) Natalia teraz u babci by została na stałe, ale wzywają ją obowiązki szkolne :):) będą przyjeżdżać częściej, bo pies to marzenie młodej damy. Halutka też nie gardziła jej towarzystwem, była bardzo posłuszna, ale do domu znowu nie weszła mimo takich zaproszeń:( Quote
Kocurek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Jak sie Halutka miewa?:)Macie jakies nowiny cioteczki? Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Kocurek']Jak sie Halutka miewa?:)Macie jakies nowiny cioteczki?[/QUOTE] wszystko jest ok! babcia chodzi z nią na spacery dodam, że luzem, jest bardzo posłuszna, z jedzeniem jest różnie. Pojedziemy do niej za 2 tyg., bo teraz czas nie pozwala, zrobimy aktualne zdjęcia, ale jesteśmy z teściową w kontakcie telefonicznym, troszkę się włóczy a jak ma zamkniętą bramę próbuje wyjść po niej i się udaje, także jest spryciura :):) dodam jeszcze, że nie szczeka, chociaż jak byłam 2 tyg. temu zaszczekała jak jechał samochód :):) ma bardzo donośny głosik :):):) Quote
Igiełka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 no to super że u Szarutki wszystko dobrze :) a na fotki już nie mogę się doczekać :) Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Igiełka']no to super że u Szarutki wszystko dobrze :) a na fotki już nie mogę się doczekać :)[/QUOTE] będą za 2 tygodnie, dodam jeszcze, że Szarutka znowu będzie miała gości, przyjeżdża siostra męża i zostaje u babci ok. 2 m-cy, babcia ma imieniny:) więc spacery będą w powiększonym gronie. Dodam na marginesie, że moja teściowa chodzi z kijami i dziewczynką codziennie:):) Quote
danusiadanusia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 już wróciliśmy z nowymi wieściami od Halutki, teściowa miała imieniny, więc było nas więcej ale dziewczynka uwielbia towarzystwo. Teściowa mówi, że ładnie zaczyna jeść :) my oczywiście zawieźliśmy jej kurczaka z ryżem, bo gotowałam swoim to i przy okazji dla niej, pięknie zjadła wszystko :):) a oto dowód tu oczywiście z Natalią Quote
Recommended Posts