danusiadanusia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ja również cieszę się a ponieważ wyjeżdżam życzę Wszystkim obecnym na tym wątku wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, ;) myślę, że jak zajrzę w 2012 roku zobaczę zdjęcie dziewczynki JUŻ W SWOIM DOMU, POWODZENIA .WSZYSTKIEGO NAJ.. NAJLEPSZEGO Quote
storozak Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Szarutko buziaki dla Ciebie i powodzenia w nowym domku:) Quote
zioberek87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 :):):) juz się doczekać nie mogę:) ciotka jest jakaś konkretna data?? i błagam opisz nam wszystko i cyknij zdjęcie z nową właścicielką:) ale sie cieszę:) Quote
kinga_kinga7 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 zioberek87 napisał(a)::):):) juz się doczekać nie mogę:) ciotka jest jakaś konkretna data?? i błagam opisz nam wszystko i cyknij zdjęcie z nową właścicielką:) ale sie cieszę:) wszystko opiszę,zdjęcia porobię:loveu: konkretnej daty nie ma,zioberku nie wiadomo jak to będzie po sylwestrze :drinking: Quote
Kocurek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ale ma wspanialy prezent Szarutka na Nowy Rok:) Quote
zioberek87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 hi hi hi ok:) dobrze kochana baw się dobrze i ucałuj Szarutkę:) Quote
kinga_kinga7 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='zioberek87']hi hi hi ok:) dobrze kochana baw się dobrze i ucałuj Szarutkę:) z Szarutką zobaczę się jutro bo..zabieram ją ze schroniska i wiozę do domku:multi::multi: wyjedziemy rano do schroniska,zabierzemy dziewczynkę i wieziemy już do DS,także sylwestra Szarutka już nie spędzi w schronisku:loveu: a wieczorem zdam Wam relacje:p Quote
karolkamadry Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Powodzenia dziewczyny:) I wszystkiego dobrego w Nowym Roku Quote
Sabina02 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='kinga_kinga7']z Szarutką zobaczę się jutro bo..zabieram ją ze schroniska i wiozę do domku:multi::multi: wyjedziemy rano do schroniska,zabierzemy dziewczynkę i wieziemy już do DS,także sylwestra Szarutka już nie spędzi w schronisku:loveu: a wieczorem zdam Wam relacje:p Ale super!!!! :sweetCyb:Powodzenia w nowym domku Szarutko!!! :bye: Czekamy na wiesci! :lol: Quote
kinga_kinga7 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Szarutka już w nowym domku!! jechała pięknie samochodem,była bardzo ciekawa wszystkiego;) jak dojechałyśmy już na miejsce,poszłam z nią na spacerek,zrobiła sikuta -obok jest las więc jest gdzie pospacerować:) pochodziła po podwórku,pozwiedzała,dostała jedzonko,ale nie była bardzo głodna;) a jak odjeżdżałam została przypięta na łańcuch -na razie dla bezpieczeństwa,ale weszła już sobie do budki,kupiłam jej piękną czerwoną obróżkę i dziewczyna została,Będzie miała dobrze:loveu: zdjęcia mam tylko z podróży ze schroniska,bo jakoś nie miałam kiedy zrobić z domku Quote
zioberek87 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ojej:) ale się cieszę:) huraaaaa:) czekamy cioteczko na relacje:) ale przeogromnie się cieszę:) Quote
zioberek87 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 hi hi hi jaki rogal:) a babcia jak:)? pokochała??:) głupie pytanie jak mozna jej nie pokochać:) kurde cioteczka a ona nie zwieje jak petardybeda szczelac?? Quote
Sabina02 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Czy Szarutka bedzie mieszkala w budzie? Quote
storozak Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szarutko:) Pilnuj się dziewczyno i nie uciekaj już.... Masz teraz kochany domek i tylko swoją Pańcie;) Quote
nukujek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szarutka bryka sobie właśnie po podwórku:-) i pałaszuje kości;-) Kinga mi napisała sms-ka:-) Quote
storozak Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Super:) Może Szarutka wie, że to TEN dom i nie będzie uciekać:) Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Powodzenia sunieczko. sprawuj sie dobrze.... Quote
kinga_kinga7 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 dziewczyny aparat mi się rozładował,zrobiłam troszkę zdjęć telefonem,ale nasza dziewczynka wymaga trochę karności! wczoraj zwiała -sama wróciła:) i przez kilka dni jednak będzie przyczepiona na łańcuch,babcia o mało nie dostała palpitacji jak jej nie było,okazało się,że poprzedni pies zrobił sobie wyjście,o którym babcia nie wiedziała,a nasza Szarutka je wykorzystała;) w tyg pojedziemy,zawieziemy jej nową budę i zlikwidujemy miejsce ucieczki i obiecuje,że przygotuje już aparat.Ogólnie dziewczyna jest w porządku,ładnie je,wychodzi na spacery na smyczy,robi to rewelacyjnie,tylko ten powrót i przyczepienie do łańcucha jest okropny,ogólnie ma do dyspozycji całe podwórko,babcia boi się,że ucieknie i nie wróci:( spróbuję wstawić te zdjęcia,chociaż nie ręczę za jakość Quote
aniawawa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wspaniale, że doczekała się swojego domku i to jeszcze w Starym Roku ;). Niech się tak poszczęści w Nowym Roku wszystkim psiakom co go potrzebują. Quote
nukujek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 kinga_kinga7 napisał(a):dziewczyny aparat mi się rozładował,zrobiłam troszkę zdjęć telefonem,ale nasza dziewczynka wymaga trochę karności! wczoraj zwiała -sama wróciła:) i przez kilka dni jednak będzie przyczepiona na łańcuch,babcia o mało nie dostała palpitacji jak jej nie było,okazało się,że poprzedni pies zrobił sobie wyjście,o którym babcia nie wiedziała,a nasza Szarutka je wykorzystała;) w tyg pojedziemy,zawieziemy jej nową budę i zlikwidujemy miejsce ucieczki i obiecuje,że przygotuje już aparat.Ogólnie dziewczyna jest w porządku,ładnie je,wychodzi na spacery na smyczy,robi to rewelacyjnie,tylko ten powrót i przyczepienie do łańcucha jest okropny,ogólnie ma do dyspozycji całe podwórko,babcia boi się,że ucieknie i nie wróci:( spróbuję wstawić te zdjęcia,chociaż nie ręczę za jakość oż to łobuziara jedna:diabloti: Quote
zioberek87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ładnie ładnie:) wielkie dziękuję dla babci icioteczki:) Quote
Onaa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Oby Szarutka była grzeczna :). Przecież ma wreszcie własny dom. Quote
danusiadanusia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ona grzeczna jest, tylko po tej ucieczce, bardziej boi się babcia:), że SZARUTKA nie wróci, w sobotę ją odwiedzimy i porobimy zdjęcia, może z babcią:) ona jest tam bez żadnych zwierzaków tylko mieszka z dziadkami, ale oni są w sile i nie mają nic do roboty tylko doglądać naszą dziewczynę:):) Quote
storozak Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Proszę Babcię wycałować i powiedzieć, że ma tutaj Funclub:) Szarutko, nie denerwuj ukochanej Pańci:) Quote
bela51 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Bardzo sie ciesze, ze Szarutka znalazla domek, to taka sliczna dziewuszka ! Tylko te sklonnosci do ucieczek są niepokojące. Quote
Recommended Posts