Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja również cieszę się a ponieważ wyjeżdżam życzę Wszystkim obecnym na tym wątku wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, ;) myślę, że jak zajrzę w 2012 roku zobaczę zdjęcie dziewczynki JUŻ W SWOIM DOMU, POWODZENIA .WSZYSTKIEGO NAJ.. NAJLEPSZEGO

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zioberek87 napisał(a):
:):):) juz się doczekać nie mogę:) ciotka jest jakaś konkretna data?? i błagam opisz nam wszystko i cyknij zdjęcie z nową właścicielką:) ale sie cieszę:)

wszystko opiszę,zdjęcia porobię:loveu: konkretnej daty nie ma,zioberku nie wiadomo jak to będzie po sylwestrze :drinking:

Posted

[quote name='zioberek87']hi hi hi ok:) dobrze kochana baw się dobrze i ucałuj Szarutkę:)

z Szarutką zobaczę się jutro bo..zabieram ją ze schroniska i wiozę do domku:multi::multi:
wyjedziemy rano do schroniska,zabierzemy dziewczynkę i wieziemy już do DS,także sylwestra Szarutka już nie spędzi w schronisku:loveu: a wieczorem zdam Wam relacje:p

Posted

[quote name='kinga_kinga7']z Szarutką zobaczę się jutro bo..zabieram ją ze schroniska i wiozę do domku:multi::multi:
wyjedziemy rano do schroniska,zabierzemy dziewczynkę i wieziemy już do DS,także sylwestra Szarutka już nie spędzi w schronisku:loveu: a wieczorem zdam Wam relacje:p

Ale super!!!! :sweetCyb:Powodzenia w nowym domku Szarutko!!! :bye:

Czekamy na wiesci! :lol:

Posted

Szarutka już w nowym domku!! jechała pięknie samochodem,była bardzo ciekawa wszystkiego;) jak dojechałyśmy już na miejsce,poszłam z nią na spacerek,zrobiła sikuta -obok jest las więc jest gdzie pospacerować:) pochodziła po podwórku,pozwiedzała,dostała jedzonko,ale nie była bardzo głodna;) a jak odjeżdżałam została przypięta na łańcuch -na razie dla bezpieczeństwa,ale weszła już sobie do budki,kupiłam jej piękną czerwoną obróżkę i dziewczyna została,Będzie miała dobrze:loveu:
zdjęcia mam tylko z podróży ze schroniska,bo jakoś nie miałam kiedy zrobić z domku

Posted

dziewczyny aparat mi się rozładował,zrobiłam troszkę zdjęć telefonem,ale nasza dziewczynka wymaga trochę karności! wczoraj zwiała -sama wróciła:) i przez kilka dni jednak będzie przyczepiona na łańcuch,babcia o mało nie dostała palpitacji jak jej nie było,okazało się,że poprzedni pies zrobił sobie wyjście,o którym babcia nie wiedziała,a nasza Szarutka je wykorzystała;) w tyg pojedziemy,zawieziemy jej nową budę i zlikwidujemy miejsce ucieczki i obiecuje,że przygotuje już aparat.Ogólnie dziewczyna jest w porządku,ładnie je,wychodzi na spacery na smyczy,robi to rewelacyjnie,tylko ten powrót i przyczepienie do łańcucha jest okropny,ogólnie ma do dyspozycji całe podwórko,babcia boi się,że ucieknie i nie wróci:( spróbuję wstawić te zdjęcia,chociaż nie ręczę za jakość

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
dziewczyny aparat mi się rozładował,zrobiłam troszkę zdjęć telefonem,ale nasza dziewczynka wymaga trochę karności! wczoraj zwiała -sama wróciła:) i przez kilka dni jednak będzie przyczepiona na łańcuch,babcia o mało nie dostała palpitacji jak jej nie było,okazało się,że poprzedni pies zrobił sobie wyjście,o którym babcia nie wiedziała,a nasza Szarutka je wykorzystała;) w tyg pojedziemy,zawieziemy jej nową budę i zlikwidujemy miejsce ucieczki i obiecuje,że przygotuje już aparat.Ogólnie dziewczyna jest w porządku,ładnie je,wychodzi na spacery na smyczy,robi to rewelacyjnie,tylko ten powrót i przyczepienie do łańcucha jest okropny,ogólnie ma do dyspozycji całe podwórko,babcia boi się,że ucieknie i nie wróci:( spróbuję wstawić te zdjęcia,chociaż nie ręczę za jakość

oż to łobuziara jedna:diabloti:

Posted

ona grzeczna jest, tylko po tej ucieczce, bardziej boi się babcia:), że SZARUTKA nie wróci, w sobotę ją odwiedzimy i porobimy zdjęcia, może z babcią:) ona jest tam bez żadnych zwierzaków tylko mieszka z dziadkami, ale oni są w sile i nie mają nic do roboty tylko doglądać naszą dziewczynę:):)