kinga_kinga7 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 (edited) Szarutka jest w schronisku od kwietnia 2009r,ma ok 3-4 lat,wałęsała się bezdomnie po ulicy -wygłodzona i przestraszona,została zabrana do schroniska i czeka tu na dobry i odpowiedzialny domek.Szarutka jest sunią bardzo przyjazną,miłą i pogodą,na pewno odwdzięczy się za kawałek własnego kąta i trochę miłości,której tak bardzo potrzebuje..Daj jej szansę! Kontakt: 609118027,paulina_zarebska@prokonto.pl ona tak bardzo tęskni za domkiem.. Edited November 4, 2013 by kinga_kinga7 Quote
kinga_kinga7 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 deklaracje jednorazowe: nukujek -40,-zł:multi: javena - azalia - lunarmermaid - kocurek - mariamc-50,-zł:multi: deklaracje stałe: danusiadanusia - moja siostra - zioborek87 -10,-zł:multi: Quote
elmira Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dzień dobry:) Szarutka przypomina mi taką sunie, która z koleżanką przywiozłyśmy z jednej z mazowieckich wsi. Łania była starszą sunią, taką niezbyt adopcyjna, jeśli spojrzeć na nią oczami większości estetów;) I Łania już ponad rok grzeje dupkę w nowym domu:) Myślę, że Szarutka, młoda i ładna też ten domek znajdzie:) Quote
Onaa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jaka słodka sunia :). Ona na łańcuchu jest czy na wybiegu ? Quote
kinga_kinga7 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dogo07 napisał(a):Jaka słodka sunia :). Ona na łańcuchu jest czy na wybiegu ? niestety na łańcuchy,ale zawsze jak jestem w schronisku,to chodzimy na spacerki!! Szarutka jest po prostu wspaniałą sunią:) i teraz jest przeniesiona w miejsce,gdzie ludzie nie zawsze mogą pójść i nie zobaczą Szarutki..:( Quote
cavani Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 To i ja stawiam się na wątku Szarutki. Już zamieściłam link w wątku zbiorowym. Quote
Andzike Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Rozczulająca jest.... Musi się znaleźć ktoś, kto ją pokocha... Quote
kinga_kinga7 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Andzike']Rozczulająca jest.... Musi się znaleźć ktoś, kto ją pokocha...[/QUOTE] musi! Andzike,a może ktoś zrobi allegro dla Szarutki? Quote
kinga_kinga7 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Dogo07']Szarutka jest takiej wielkości jak Sarunia ?[/QUOTE] trudno mi określić,bo ostatnio widziałam ją..no,już dawno,ale wielkością jest może taka jak Sara,albo ciut większa:roll: Quote
kinga_kinga7 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Dogo07']Zaraz zrobię Szarutce pare ogłoszonek :).[/QUOTE] dzięki! na szerlok lublin ma robione przeze mnie:) Quote
Onaa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Szarutka ma: allegro alegratke gumtree.warszawa (do aktywacji na podanego maila) adopcja psa petsy. Quote
kinga_kinga7 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Dogo07']Szarutka ma: allegro alegratke gumtree.warszawa (do aktywacji na podanego maila) adopcja psa petsy.[/QUOTE] super! na gumtrre już aktywne:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 nikt nie zagląda..Szarutka zaprasza!:) Quote
Andzike Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja też zaglądam z nadzieją, że ktoś zadzwoni :) Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Andzike']Ja też zaglądam z nadzieją, że ktoś zadzwoni :)[/QUOTE] nikt..! może dzisiaj? Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Witajcie cioteczki!! Co tak cichutko u Szarutki? z ogłoszeń ani jednego telefonu:mad: Quote
Andzike Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='kinga_kinga7']Witajcie cioteczki!! Co tak cichutko u Szarutki? z ogłoszeń ani jednego telefonu:mad:[/QUOTE] Qrcze, taka słodziutka sunia :( Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Andzike']Qrcze, taka słodziutka sunia :([/QUOTE] poczekamy,może dzisiaj..?? Quote
elmira Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Robi sie coraz cieplej. Psiaki nie będą marznąć. Chociaż żadna zima niestraszna, kiedy spędza się ją w domu. Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='elmira']Robi sie coraz cieplej. Psiaki nie będą marznąć. Chociaż żadna zima niestraszna, kiedy spędza się ją w domu.[/QUOTE] nie ma jak w swoim ciepłym domku przy boku opiekuna..:):) Quote
Recommended Posts